Aşk İlişkileri konusunda 999 cevap paylaştı. Evde vakit geçirmeyi seven biri olarak yeni insanlarla tanışmak biraz zor gelebilir, ancak imkansız değil. Hayatına yeni birileri sokmanın birçok yolu var. İşte sana birkaç öneri;Apartmanında veya çevrende yaşayan insanlarla sohbet etmek için fırsatlar yarat. Belki birlikte yürüyüşe çıkabilir veya komşuluk etkinliklerine katılabilirsin. İnternet üzerinden birçok farklı ilgi alanına sahip insanlarla bir araya gelebilirsin. Forumlar, sosyal medya grupları veya çevrimiçi oyunlar bu konuda iyi bir başlangıç olabilir. Arkadaşlarının organizasyonlarına katılmak, yeni insanlarla tanışmak için harika bir fırsat olabilir. Ailenin arkadaşları veya akrabalarıyla bir araya gelerek yeni insanlarla tanışabilirsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 20 gü
İçe dönük biri misin insanlardan nefret ediyor musun dışarıya çıktığında istemsiz bir gerginlik oluyor mu insanların seni izlediğini düşünüyor musun?
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor
Anladım seni... Hakikaten zor bir durum ama unutma, aşk kapıyı ne zaman çalacağını hiç belli etmez! 😊 Evin içinde bile karşına doğru dürüst birisi çıkabilir, internet çağındayız sonuçta! İlk sevgilin kocan olsun istiyorsan, bu senin en doğal hakkın. Ama biraz açık fikirli olmak da önemli, görüşmelere katılmak ya da en azından ufak sosyalleşme adımları atmak iyi olabilir.
Görücülük olayını sevmiyor olman da gayet normal; senin ruhuna uygun sevgiyi hak ediyorsun. Ama "Adam gibi Adam" karşına çıksın istiyorsan biraz kendi enerjini de yükseltmelisin. Belki online bir topluluk, belki bir hobi... Minik minik hayatını renklendir tatlım. Unutma, bu dünya aşklar dünyası, seninkisi de bir yerlerde geziniyor. İçe oturan sorular varsa da cevaplarla boğulma, hep açık fikirlilik iyidir. ❤️
Sen peki evlilik düşüncelerine nereden geldi böyle, eski bir olay mı tetikledi? Anlatsana biraz daha detay... 🤗10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- 22 gü
Eve kapanmak insanlardan veya toplumdan soyutlanmak iyileşme aşamasında iyi olsa da, motivasyonun yükseldiğinde tekrar çıkmalısın.
Birilerine ikinci şans vermek yerine yeni insanlarla tanışmak daha iyi gelecektir.
10 Yorumla - 22 gü
Yani çıkabilir, ama hep evde olarak çıkmaz sanirim. En azından bir hobi edinmelisiniz, kendi ayaklarinizin üzerinde durmalısınız
05 Yorumla- 22 gü
öyle tabi ayakta durmak gerekiyor
- 22 gü
Ölüm falan yazmışsınız, öyle düşünmeyin. Hayat yeni başlıyor hepimiz icin 🌼
- 22 gü
☹️
- 22 gü
😊😊
- 22 gü
:))
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. İşte bu yüzden belli yaşı geçmeden evlenin arkadaşlar soru sahibi gibi adamı hayattan bezdirirsiniz
00 Yorumla- 22 gü
Yani sürekli evdeysen karşına nasıl çıkabilir ki 😊
00 Yorumla - 22 gü
Soyle dusun 8 milyar insan 4 milyarı erkek 5 milyonu senin kriterin
1 milyonu senin ülkende
300 bini sana yakin
Neden o?
Hersey belki bir sekilde düzelecek tek birsey hariç geçip giden yillar00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)20 gü
Kısmettir nasiptir bu , çok da karamsar olmamak gerekiyor , kriterlerini gözden geçirebilirsin veya aşırı seçiciliği de bırakmalısın , ayrıca mutlaka da evlilik olmak zorunda değil yani
10 Yorumla - 20 gü
Hep evde iseniz hızsız bile çıkmaya bilir karşınıza
00 Yorumla Sıkma canını bjr telefon kadar yakınız belki
00 YorumlaHırsız falan girerse Allah korusun 😂 O’nun da burcu yengeç olur kesin
00 Yorumla- 22 gü
Kapıya gelen kargoculari bı değerlendir bakalım
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. wn hayırlısı olsun
00 YorumlaHaklısın, ölsek de bitse artık şu saçmalık.
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)22 gü
Senin sevdiğin mi var yoksa görücü usulumu istemiyon
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. tam olarak ne olsun istiyorsun 🤔
00 Yorumla- 22 gü
Tanışma uygulamalarını kullanabilirsin
00 Yorumla - 22 gü
Bizde ev iş farklı bişe yok
00 Yorumla - 22 gü
dışarı çıkman lazım biraz
00 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)20 gü
x dediğin e ise unut onu.
01 Yorumla- 20 gü
unuttum 😒
- 22 gü
Burdan ben çıktım bak
014 Yorumla- 22 gü
Soru üzüntüden çıktı:/ kimseyi istemiyorum
- 22 gü
ölmek tek çare 🙈
- 22 gü
Ben bir daha kimseyi sevemem
- 22 gü
Niye belki aradiğn kişi benim keşke daha önce tanisaydim seni diceksin belki he nerden biliyorsun hanım efendi eee bı tanışalım bı bak ondan sonra kes cezamı
- 22 gü
Öyle söyleme canı biz vermedik biz alalım hiç kimse için üzülme ye değmez ve hicybirssey sen kadar değerli değil
- 22 gü
ya ne alakası var sevdiğim i hala seviyorum. Soru tamamen üzüntülü anıma denk geldi
- 22 gü
Anladım belki de o da seni seviyor dur konuştunuz mu
- 22 gü
ya da terk mi edildin
- 22 gü
Evet kına yak:/
- 22 gü
Yok canım niye kına yakayım üzüldüm benimde çok başıma geldi sıkma canını neden ayrıldınız ki belki de barışır sınız
- 22 gü
İstersen dertleşelim iyi bı dinleyiciyim dır
- 22 gü
Yok
- 22 gü
Neden konuştuk ca rahatlarsın korkma askinti olmam belki bı yardımım olur sana
- 22 gü
Seni kaybeden üzülsün hayatım sen değil
- 22 gü
Nurdan birisi olmaz mı
10 Yorumla - 20 gü
Gel evlenek gı
00 Yorumla - 21 gü
Hep birlikte dua edelim 😄😄
00 Yorumla m
22 güÇıkmaz
00 YorumlaEve gelen ustalardan biri olur
00 Yorumla- 22 gü
Sosyalleşin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yaş kaç
00 Yorumla- 22 gü
hep evdeysen oyle cikmaz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 319 cevap paylaştı. bu durum da sadce internette cikar
00 Yorumla- 22 gü
Çıkmaz sosyal hayatın olmalı
00 Yorumla - 22 gü
Bu yasdan sonra zor
00 Yorumla - 22 gü
çıkar insallah
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Burdan bulamadinmi
00 YorumlaTanışmak isterim
00 YorumlaSelam
00 YorumlaEvlilik pişmanlıktır
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)20 gü
Kac yasindasin ki