Arkadaşlar sizden makul bir cevap istiyorum?

• Birisi ile tanıştım ben 19 o ise 27 yaşındaydı baya baya ciddi konuştuk evlilik falan konuşuluyordu ve yaşından dolayı ailem sorun eder diye anneme söylememi istedi (ben annemden bir şey saklayamıyorum) başta sakladım ama sonra kötü hissetim annem kimle konuşuyorsun dediğinde ona anlatım ve annem konuşmayı kes dedi üstüme geldi bende o anki duygu bozukluğu ruh haliyle bu beyle konuştum ve biraz ters konuştum o da beni engeledi sonra aradım acmadı ertesi gün annemin numarasından mesaj attım konuştuk ona bir bir herşeyi anlatım o ise (kendisi ilişkilerinde hırpalanmış biri ) başka biri ile konustuğumu ilgi görmediğim için ona döndüğümü düşündü ben ona her şeyi anlatım başta hayır dedi falan sonra tamam dedi annemle konuşcam dedi bende tamam dedim mesaj attıyordum görüldı en son ona (seninle konuşamamak düşüncesi bile dahi çok kötü senin için elimden geleni yaparım gibisinden mesaj attım ) ama sonra bir anda mesaj attı (seni kötü hissettirmek istemiyorum eminim başarılı biri olacaksın sana inanıyorum gibisinden ) ve engeledi ne oldu ki ve neden oldu sizce 😔
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar adam asla cinselliğe girmedi sana karşı hep temkinli oluyorum dedi evlenmekten bahsediyordu
Güncellemeler
1 yıl
Her neyse her şey için teşekkürler Allah'a emanet olun
Arkadaşlar sizden makul bir cevap istiyorum?