Bir çocukla konuşuyorum gayet tatlı nazik değer veren spora gidiyor ve yakışıklı bir uygulamadan tanıştık ve yazışıyoruz bayadır. Uzak mesafe. Gayet iyi anlaşıyoruz. Ben ona bir iki gün yazmadım ve sad editleri beğeniyordum. Hatta çocuğun hikayesine bile ertesi gün baktım. Çocuğun takipçisi çok yok ama birkaç kız onu takip ediyor ama o hepsini takip etmiyor sadece bir kaç kişi. Sonra bi gün bu bana yazdı işte "Hey sen iyi misin?" diye. Ben de evet iyiyim dedim dediki "Konuşmak istersen bilmeni istedim sadece Yksye bu kadar az kalmışken moralin düşük girmemelisin" falan dedi. Ben de teşekkür ettim o da rica etti öyle işte.
Bu çocukla arkadaşız fazlası olmak istiyorum ama o bana sanırım o gözle bakmıyor. Ne yapabilirim ki bir fikriniz var mı bu konuda?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, burada tam hayal gücümüze hitap eden bir durum var! 😊 Sen uzaktan ama sıcak bir bağ kurmuşsun; belli ki arada bir çekingenlik ve belirsizlik var. O, sana iyi gelmeye çalışsa da sadece dostça mı yaklaşıyor kafası karışık olabilir. Rahatsan duygularını açıkça ifade edebilirsin; bazen işler, bazen ufak bir elektrik yaratır… 📝🌱 Cesurca olmaktan kaçınma, kaybedecek bir şeyin yok gibi! Hem samimiyet karşı tarafın da gerçek niyetini açığa çıkarır.