Erkek arkadaşım biz tanışmadan önce erkek grubuna bi video atıp "istediğim bu işte kalın bacak fileli çorap OFFFOFFFOFOF" yazmış. Okuyunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki. 5 6 aydır çıkıyoruz benden hiçbir zaman cinsel anlamda bir şeyler istemedi, sevdiğini hep hissettirdi asla o gözle baktığını hissetmedim. Ama bu mesajları okuyunca bi durup sorguladım. Sizce yanlış mı düşünüyorum lütfen herkes yargılamadan düzgün bir şekilde yanıtlasın..
Toplum ne kadar garip ya, yorumlara bakar mısınız?
Şu görsele bakıp da, yerin dibinden gelen istekli dürtülerini pis pis etrafımda biri konuşsun, değil arkadaşım olmak, civarıma yaklaştırmam. Neden bilir misiniz? Şu görsele bakıp da, çok af edersiniz, cinsi şeyler düşünen ve bunu da alenen etrafıyla paylaşan adamı etrafımda tutsam, kalkar benim yanımda da bakar, hatta yanımda olacak hanıma da bakar. Bunun neresini normalleştiriyorsunuz?
Siz nasıl bir ortamda ve terbiyede yetiştiniz, ne kadar tutucu, muhafazakar ya da rahatsınız bilemiyorum. Hakkınızı da helal edin, konuya dair fikrim budur, böyle alenen rahat tavırları olanları ben civarımda bile tutmam.
Erkektir yapar! :) Şaka bir yana, her erkek cinsellik düşünür, tıpkı her kadın gibi. Erkek belki bunu biraz daha fazla belli eder, olay bu. Netice de bunu siz tanışmadan önce ''kendi arkadaş grubunda'' yapmış bir nevi erkek muhabbeti denen şey yani. Bence büyütülecek bir şey yok. Cinselliğin insanın bir parçası olduğunu unutmamak lazım, bazen böyle hayvani dürtülermişçesine dile dökülebilirler ama yapacak bir şey yok durum bu.
Sana olan yaklaşımı gelecek vadeden evlilik isteyen türden bunun için seni incitmek istemiyor ama arkadaş grubuna yazdığı eğlenmek tek gecelik ilişki isteği bence sana değer veren birisi var alınma ve bu düşüncelerinden dolayı mutlu ol şunu da unutma kendini de belli et gözü dışarda olmasın
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok sağ olun cidden içim bi nebze de olsa rahatladı
Bu tarz konuşmaları her erkeğin yaptığına emin olabilirsin, yani ona sorduğunda ne dedi ve ona ne kadar güveniyorsun? Çünkü düşününce ben de kızlarla mesajlaşırken baya küfür ederim mesela ya da cinsel şakalar yaparım ne bileyim dışarıdan bakılınca konuşmalarım hoş gözükmez muhtemelen ama kendi içimde bi sevgilim olsa onu ne kadar seveceğimi biliyorum.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ona sorduğumda kendini affettirmek için çok çabaladı yemin ederim senden sonra düzeldim seni çok seviyorum bir tek seni istiyorum falan dedi, ben sinirlenip gittim peşimden geldi kaldırıma çöktü ben affedene kadar gitmedi. kalın bacak sevdiğini biliyordum kendisi söylemişti ama o mesajlarda okuyunca zoruma gitti açıkçası
Dediğim gibi çok normal bence hatta başkası olsa bir iki özür diler sonra ne var bunlarda diyebilirdi, böyle muhabbet ediyorlar aralarında ama seni gerçekten seviyorsa sorun yok bence sen bilirsin tabii
Böyle benzeri bir durum benimde başıma gelmişti. Fazla kurcalayınca insan buluyor bir şeyler gerçekten moralini alt üst edince. En iyisi senden öncekini takmamaya çalışmak. Önemli olan senleyken atıp atmadığı, takmamaya çalışmalısın
herkes sevişmek ister sevdiği kadınla. muhafazakar falansan belki o da sana göre şekillenmişitr bu evlencek kız modundadır o yüzden talepte bulunmuyordur. bunu burada sormak yerine onunla konuş, seks ilişkinizi başka bir boyuta taşıyacaktır ve vücudunu onunla beraber tanımak senin de hoşuna gidecek :)
Bir erkeğin seni o gözle görmemesi de bir sorun aslında. Seni arzuladığını hissettirmemesi normal bir şey değil. İsteyip yapmaması farklı hiç istememesi çok farklı.
ya seninde Arkandan konuşup böyle bir görsel atarsa şöyle böyle diye bence bu alenen edepsizlik biraz ilerlerseniz görürsün ve miden bulanır noktalaman en iyisi
Hayalindeki baska, yetinmek zorunda oldugu baska, bütcesi seni kaldiriyorsa, senle idare etmek zorunda, sende ona karsi öyle, sende ondan daha iyisini bulsan, sende aynisini yaparsin. MANTIGI bu!
Cinsellik düşünmeyen erkek yoktur bir kere, düşünmüyorum diyorsa da yalan atıyordur. Erkek grubunda da böyle bir paylaşım yapması bence abartı bir şey değil, tipik erkek muhabbeti işte.
Cinsel anlamda istedigi kadin budur. Yani bunda bir sey yok bence. Ve seni tanimiyomus daha. P.. orno gibi dusun orada da hosuna gidecek kadinlari goruyor izliyor