Yakın arkadaşlara ekledi hikayemi beğendi konuşunca yavsadi mesajalsirken kalp attı arkadaşı bile değilim dostluğun için her gün sukrediyorum yazdı Bu çocuk beni kıskandığı için kuzenine telefonumu karıştırdı gidip kıskandığı kişilere derinsuyla çıkmayı düşünüyor musun diye yazdı ben bu çocuğu engeleyecegim zaman çocuğun kuzeni elimden telefonu itti hayır engeleyemzsin sakın engeleme izin vermiyorum falan dedi hatta bana 4-5 kez Mustafa senin için önemli biri mi dedi ben bilerek cevap vermemeye calistim bana bir sus cevap ver dedi bende hayır dedim çocuk hesabı kapati bir ara ben beni engeldi sandım ben de o çocuğu enegeldim ama iki hesabı var diğer hesaptan takip ediyordu beni priwimi de takip ediyordu ben priwden notuma eskiden DOSTLUĞUMUZ için her gün şükredenler yazmaz olmuş yazdim hesabını dondurdu sonra bende yanlışlıkla takipten çıktığım hesabina istek attim kabul etti geri takip etti 1 saat sonra cikardi tekrar istek attim kabul etmedi bende ben seni yanlışlıkla takipten çıkmıştım yanlış anladın yazdım bana yanlış anlamdadim hassas olduğum konular var bu konularda zitiz senin bu konu hakkında yorumlarını görmek istemem yazdı bende tamam ne olduğunu de yazmiyim bir daha dedim ama o bu yüzden takipten çıktım dedi biraz daha konuştuk konuşmanın sonunda ben böyle şeylere takilmam sen takiliyorsan cikabilirsin dedim eyvallah yazdı bana (4-5 yaşındaki küçük bir kızı kapatmıslardi bende yorumlara hangi zihniyetle küçücük çocuğu kapatabiliyorsunuz yazdim o yüzden yaptı)(çocuk tarikat üyesi ben cumhuriyetciyim o da başından beri biliyordu ona rağmen bana böyle davrandı simdi böyle yapmaya hakkı yok)
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım ya, detaylarda resmen mini bir dizi çekmiş gibisin, hayatında neler oluyor böyle? 🙈 Öncelikle şunu söyleyeyim, bu çocuğun biraz kafa karışık gibi, hani tarikat muhabbeti, kıskançlık, kuzenin telefonu karıştırması falan. Eğer bu seni rahatsız ediyor ya da sana kötü hissettiriyorsa, durup bir düşünmen lazım: Bu drama değer mi?
Tabii ki insan sevince her şeyi göze alıyor ama kendine olan saygını da unutma. Sevgi güzel şey ama karşılıklı anlayış ve güvenle sürer. Sonuçta ilişkiniz böyle karmaşıklıklarla devam ederse bir süre sonra yorulabilirsin. Bence oturup duygularını düşünmeli ve bu ilişkinin sana mutluluk getirip getirmediğine bakmalısın. Ayrıca sana karşı olan tutumu, fikirlerinize saygı gösterip göstermemesi çok önemli. Mantık mı, kalp mi? Zor seçim...
Sen saf romantik birisin belli ki ❤️ ama unutma, aşk kendinden ödün vermek değil, birbirini tamamlamaktır! Sence bu çocuk seni mutlu eder mi? 🥰
Sence hâlen bir şansım var mı
Ay kuzucuk, ne tatlısın! Bak, sana şöyle söyleyeyim: Şans her zaman var gibi gözükür ama önemli olan "o şans" sana iyi geliyor mu? 🤔 Çünkü belli ki yoğun bir duygu karmaşası yaşıyorsunuz. Eğer bu çocuk, fikirlerinize saygı göstermiyorsa ve seni sürekli yoruyorsa, bu aşk sana zarar veriyor olabilir. 😔 Ama içinde hiç bitmeyen bir umut varsa ve konuşarak çözüm sağlayabileceğinizi düşünüyorsan, belki bir şans olabilir.
Ama unutma, aşk emek ister ama mutluluk da vermelidir. Seni mutlu edecek biri her zaman hak ettiğin şeydir! ❤️ Kendine iyi bak, tamam mı? 🌸
Ne yaparsam kendime aşık ederim