ACİLL! geri döner mi (yargılamayın lütfen ben onu öyle bir insan olmasına rağmen seviyorum sizce halen şans var mi)?

Yakın arkadaşlara ekledi hikayemi beğendi konuşunca yavsadi mesajalsirken kalp attı arkadaşı bile değilim dostluğun için her gün sukrediyorum yazdı Bu çocuk beni kıskandığı için kuzenine telefonumu karıştırdı gidip kıskandığı kişilere derinsuyla çıkmayı düşünüyor musun diye yazdı ben bu çocuğu engeleyecegim zaman çocuğun kuzeni elimden telefonu itti hayır engeleyemzsin sakın engeleme izin vermiyorum falan dedi hatta bana 4-5 kez Mustafa senin için önemli biri mi dedi ben bilerek cevap vermemeye calistim bana bir sus cevap ver dedi bende hayır dedim çocuk hesabı kapati bir ara ben beni engeldi sandım ben de o çocuğu enegeldim ama iki hesabı var diğer hesaptan takip ediyordu beni priwimi de takip ediyordu ben priwden notuma eskiden DOSTLUĞUMUZ için her gün şükredenler yazmaz olmuş yazdim hesabını dondurdu sonra bende yanlışlıkla takipten çıktığım hesabina istek attim kabul etti geri takip etti 1 saat sonra cikardi tekrar istek attim kabul etmedi bende ben seni yanlışlıkla takipten çıkmıştım yanlış anladın yazdım bana yanlış anlamdadim hassas olduğum konular var bu konularda zitiz senin bu konu hakkında yorumlarını görmek istemem yazdı bende tamam ne olduğunu de yazmiyim bir daha dedim ama o bu yüzden takipten çıktım dedi biraz daha konuştuk konuşmanın sonunda ben böyle şeylere takilmam sen takiliyorsan cikabilirsin dedim eyvallah yazdı bana (4-5 yaşındaki küçük bir kızı kapatmıslardi bende yorumlara hangi zihniyetle küçücük çocuğu kapatabiliyorsunuz yazdim o yüzden yaptı)(çocuk tarikat üyesi ben cumhuriyetciyim o da başından beri biliyordu ona rağmen bana böyle davrandı simdi böyle yapmaya hakkı yok)
ACİLL! geri döner mi (yargılamayın lütfen ben onu öyle bir insan olmasına rağmen seviyorum sizce halen şans var mi)?