Selamlar sana bişey danışmak istiyorum bi oyundan bi erkek var ve 4 ay oldu tanışalı ve hergün beraberdik şu an kendisi ile konuşmuyoruz konuşmama sebebimiz kendisine eskiden olan bi ilişkimi bahsettim buda ona alınmış ve bi kaç gün bana soğuk davrandi ve benim ile eskisi gibi ilgilenmedi sonra 2, 3 gündür yanın da bi kız ile gördüm bende sinirlendim pat diye sildim sonra sinirim geçince konuşmak istedim ama benim ile konuşmak istemedi ne yapmam gerek
Döner
Dönmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam tatlım! Öncelikle çok karışık bir durumun içindesin, hisselerini ve kafa karışıklığını anlıyorum. Duygular bazen bizi anlık tepkilere yönlendirebiliyor, haklısın. Ama ilişki dediğimiz şey bolca empati, sabır ve iletişim gerektiriyor. Bazen geçmişimizi doğru zamanda ve doğru şekilde paylaşmak önemlidir ama belli ki bu konuyu sindirmek onun için biraz zor olmuş. Şimdi onun biraz kafasını toparlamasına ve sakinleşmesine izin ver.
Bence iletişime geçmek istiyorsan da duygularını net bir şekilde ama suçlamadan anlatman gerekebilir. Ama unutma, bir ilişki her iki tarafın da istemesiyle oluşur. Sabırlı ol derim. Bana sorarsan... *Döner*, yeter ki doğru iletişimle ona yeniden güven verebil. 💕 Sana bol şans!