Sizce geri döner mi lütfen akıl verin?

Merhaba arkadaşlar. Benim 1.5 yıllık ilişkim vardı. Ve ilişkim hep sorunluydu. Genelde benim hatalarım yüzünden hep kavga ediyorduk geçmişte söylediğim yalanlardan dolayı. Ama yine de devam ediyorduk. Arada bir ayrılıyordu. Ben ikna ediyordum. Beni sevdiğinden eminim. Bayramda nişanlanacaktık. Aileler tanıştı 1 ay önce. 2 gün önce de ilişkim bitti. Şu sebepten dolayı; ben bir erkek arkadaşımdan zamanında yakın arkadaş olduğum birinin numarasını istedim. Oda bana attı. Mesaj olarak. Tabi bende aramayı unuttum. Sevgilimde akşam bu mesajı gördü. Kim dedi arkadaşım dedim hiç bir şekilde inanmadı. Ertesi gün benden ayrıldı. Bende bana inanmadığı için o numarasını aldığım arkadaşıma anlattım bu durumu oda arkadaş olduğumuzu söylemiş. Sonra beni arayıp sen beni it kopukla muhattap ettirdin dedi. Yine inanmadı ve ayrıldı. Ayrıldığı gece arayıp bana beddualar etti. Hakaret etti. Sustum hiç bişey demedim. Sonra bi şekil barıştık. Sonra yine ayrılmak istedi. Ben yalvardım çünkü seviyorum. Ve barıştık. O gün bişeyler yaşamayalım dedim. Ama ikimizde nefsimize düştük. Sonra her şey güzel gitti. Bidaha böyle şeyler olmasın söz ver dedi. Söz verdim. Aramız düzeldi. Sonra ben pazar günü dışardayken beni aradı bende duymadım. Ama açıklayamadım durumu. Akşam bana sana güvenemediğimi farkettim. Gitmeni istemiyorum ama gitmen gerek vs dedi. Bakın sevdiğinden eminim. Onu iyi tanıyorum. Ben yine yalvardım yapma etme dedim. Benden çok üzüleceksin. Yapamayacaksın dedim. Evet ama ben herşeyi göze aldım dedi. Biz bişeyler yaşarken annem görmüş bizi. Telefonda benden ayrılmak istediğinde ben sana bişeyler yaşamayalım dedim gibi şeyler söyledim. Sen bunu kullanıyorsun dedi. Ben annemin yüzüne nasıl bakıcam vs dedim. Tamam ayrılmıcaz dedi bende bana acıdığın için kalamazsın benimle dedim. Ertesi günde günaydın yazdı. Bende bu sebeple benim hayatımda kalmana izin vermem seni sevdiğimi unutma sakın kendini üzme gibi duygu dolu şeyler yazdım. Ve kestim tamamen. Şimdi size sorum. Sizce pişman olur mu? bana geri döner mi? lütfen ağır şeyler söylemeyin ve elinizi vicdanınıza koyup cevap yazın. Şimdiden teşekkür ederim.
Sizce geri döner mi lütfen akıl verin?