u
1 ayHerkes attan inip eşşeğe binmiyor tabii 😂
24 Yorumla- 1 ay
djfjsjs 😂
- 1 ay
Teşekkür ederim 🌸
En İyi Cevaplar
çok güzel
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Icardi'yi güzel bir kadınla görünce mutlu oldum.. Güzel bir tercih yapmış :D
12 Yorumla- 1 ay
Karısından bi'tık daha güzel ama ruh yok ya ruhsuz seviyor bu adam sanırım 😂 karısı da aşk acısı çekiyormuş da b İcardi nerelere gittinnnn diye 😂 Bu kadından eskisine dönmez beklemesin kutu kutu peçete siparişine devam etsin Wandacık
12 Yorumla- 29 gü
Ama wandanın cildi daha güzel dönebilir de 😂 cilt güzelliği de önemli Wanda daha diri duruyor. Erkekler cildi kolay unutmuyor
- 1 ay
ilişki çok sahte geldi bana bukadar cabuk unutması mümkün değil ki ilgi çekmek için okadar şey yaptıktan sonra, bu ilişki bence tamamen göz boyamak için pek uzun da sürmez sonunda üzülen kız olur (kıza karşı hiç bir nefretim yok sadece anormal bukadar hızlı olması)
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 452 cevap paylaştı. Güzel değil ama Wanda yı çatlatmaya yeter. O yamuk memeleriyle İcardıyı maymun eden at suratlı kadına çok kıl olduk 😄
11 Yorumla- 1 ay
Wanda naranın APK versiyonu hayır herkes birbirine benziyor yeminle
22 Yorumla- 1 ay
Haklısın
- 1 ay
Şimdi herkes ait olduğu yerde ama Vanda parayı hak etmiyor
12 Yorumla- 1 ay
Slk icardi onu zengin etti 🤦
- 1 ay
Kadın mükemmel bir şey ya wanda koca karıya benziyordu
11 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Balık burcu hemşerim sonunda daha güzel kadını buldu. ama büyük memeli olması kötü. wanda da büyük memeliydi. insan biraz ufak memeli birini bulur. sarkmış resmen.
112 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
Öyle görünüyor ama ben olsam çıtır birini tercih ederdim. yaşı orta ve üstü kadınların memeleri sarkıyor hemen. icardi 30 üstü olsa bile genç görünüyor aynı yaş kadınlara göre. wanda çok çirkindi. yay burcuydu o.
- 1 ay
Kova burcu yalnız
- Cevap sahibi1 ay
@Bogurtlenn6 19 Şubat nasıl kova oluyor? balık 18 şubatta başlıyor.
sanırım googleda ilk sırada çıkan uyduruk haber sitesinin yazdıgına baktın bi tek.
Mauro Emanuel Icardi Rivero, santrfor mevkisinde oynayan Arjantinli futbolcudur. Süper Lig takımlarından Galatasaray'da forma giymektedir. Vikipedi
Doğum: 19 Şubat 1993 (31 yıl yaşında), Rosario, Arjantin
Eşi: Wanda Nara (e. 2014)
Şu andaki takımı: Galatasaray (#9 / Forvet)
Kardeşleri: Ivana Icardi, Aldana Icardi, Guido Icardi · Daha fazla göster
Ebeveynleri: Analia Rivero, Juan Icardi
Boy: 1,81 m
Maaş: 10 milyon EUR (2024) - 1 ay
Bilmyorum 19 şubata bazı yerler balık diyor bazı yerler kova. Icardi tipik kova gibi duruyor diye öyle düşündüm
- 1 ay
Sınırda olduğu için özelliklerini de taşıyor olmalı ama
- Cevap sahibi1 ay
@Bogurtlenn6
Öyle bi dünya yok. Doğdugun yere ve saate göre değişir o iş. 18 Şubat 1993 te saat 14:00 den sonra kova'dan balık burcuna geçiyor kaldı ki bu adam 19 şubatta doğmuş. 18 olsa bile 18 in tümü kova değil. Ayrıca diyelim sınırda bir tarihte doğsa bile keskin bi geçiş yapar diğer burca karakter olarak. adam safkan bir balık. tipinin verdiği vibe bile balık (bakışlarının derinliğinden belli). Mart değil 0 derecede doğmuş Şubat balığı sadece. kovalar fiziken zaten iri yarı olur ronaldo kovadır mesela o tam bir kova. Balık burçlarının en fazla kova'dan alabielceği özellik merkür kova'dır o da zaten merkürün güneşten fazla uzaklaşamamasından kaynaklıdır. Bazı kova burçlarında da merkür balıktadır veya bazı koç burçlarında da merkür balıga geçer. Güneş burcu 0 derece balıkta görünüyor icardi'nin doğum haritasında.
mesela 22-23 ekimde doğmuş terazilerden bir kaçını tanımıştım, 5 ekimde doğmuş klasik terazilerden farkı yoktu huy karakter olarak bildiğin teraziydi son derecede olmasına ragmen.
horoscopes.astro-seek.com/.../
Bu siteden bakarsan 18 Şubat 1993 arjantin saatiyle 14:00 den sonra doğanların kova'dan balık burcuna geçtiğini göreceksin.
Ama sana iyi haberim var, doğum haritasına bakıldığında ay burcu ve satürn konumu kova'da görünüyor. Fakat güneş ve merkür'ü kesinlikle balık'ta. Yükseleni saat belli olmadığı için bilinmiyor. - 1 ay
Vay be aydınlandım😃
- Cevap sahibi1 ay
@Bogurtlenn6 Senin burç ne? Boğa veya başak olabilir misin acaba?
- 1 ay
Hayır yanlış tahmin tam bir teraziyim
- 1 ay
Neden toprsk grubu olduğumu düşündün ki
- Cevap sahibi1 ay
@Bogurtlenn6 Oğlak haricinde boğa, başakların eleştiriye gelebileceklerini bildiğim için onu söylemek istedim çünkü yeni şeyler öğrenmeye sıcaklar özellikle de başaklar. Su, Havalar ve ateşler pek eleştiriye gelemiyor gibi. O nedenle devredışı bıraktım bunları. Bir kaç terazi tanımıştım laf anlatmak çok güçtü terazilere. Bildiklerini okuyorlardı karşılaştıklarım. Daha doğrusu tartışılan konunun derinliğini hesaplayamayıp doğru bildiğini sanarak benimle çatışmaya giriyorlardı. Onu da dengeyi bulmak adına yapıyorlardı çatışmaya girmek amaçlı değil ama işte doğru bildiklerini sandıkları için başı hatalı olunca sonuç da doğru olmuyor, bunun farkında olmuyorlar.
- 1 ay
Ahh icardicimiii başka bir kadınla böyle görmek acı olsa da çok yakışmışlar mutlu olsunlar 🥺😒
11 Yorumla - 1 ay
Taş kadın göz renklei bile aynı çok yakışmışlar, simgeye yazık oldu ahadhshjsh
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Icardi bu valla arkadasin karisina bile göz koyar o kadar efendi biridir
11 Yorumla- 1 ay
Ay maşallah ne güzel öyle, kendisine de çok benziyor
11 Yorumla- 1 ay
Evet aşırı yakışmışlar
- 1 ay
İcardi yesin biz yorumlayalim banane arkadaş bende yersem yorumlarım.
11 Yorumla - 1 ay
Gayet iyi. Güzellikten çok karaktere odaklanmalı bence. Hem güzel, hem karakterli bir sürü kadın var.
10 Yorumla Valla demedi demeyin wandaya dönecek bu, tüm yaptıklarıda ona nispet olsun diye. Toksik ilişki
20 Yorumla- 1 ay
Bu resim güzel çıkmış kadın bana göre güzel değil wandadan güzel orası ayrı
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 319 cevap paylaştı. Karı güzel saha da gol atamazsa üzülmesin evde buna her gece frikikten 3.5 tane atar
10 Yorumlau
1 aynormal buldum ama wanda daha güzeldi ve olgun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 495 cevap paylaştı. İyi yapmış güzel bulmuş yanına yakışmış
11 Yorumla- 1 ay
yani wanda teyzeden sonra mukemmel
12 Yorumla- 1 ay
cok daha dogru oldu ahshahsh
simge daha iyiydii 😂
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Simge hemen özür dilemeli 😅 çok güzel bir kiz
11 Yorumla- 1 ay
Birbirlerine cok benziyorlar bence
11 Yorumla - 1 ay
Ben de bulamadım o bulmuş.
11 Yorumla - 1 ay
sonunda doğru yolu buldu
21 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Güzel bulsam ne olacak ki sanki 😂
12 Yorumla- 1 ay
Le gantenin eski yavuklusu o da
11 Yorumla - 1 ay
doğru karar verebilmiş sonunda
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 829 cevap paylaştı. hayırlısı olsun umarım ayrılıp başka birini bulmaz
11 Yorumla- Gizli Üye(25-29)28 gü
Farketmez onada sünepe Efendi erkek gibi davranırsa ikinci boynuzuda ondan yer.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Çok iyi
Vanda Eşeğinden kat kat hoş
11 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
icardi kim mk
11 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Wandadan daha iyi bu arada
12 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
Bende ne zaman Wandadan vazgecicek diye düşünüyordum Wandadan daha iyilerine layık
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok uzun sürmez. Yakında Wandaya geri döner
10 Yorumla- 1 ay
Simgeye yazik oldu tuhh
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Gayet normal güzellikte biri
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ben bulmadım o bulmuş
10 YorumlaGüzel kadın
21 Yorumla- 30 gü
Fena 🔥
11 Yorumla - 30 gü
Çok benziyorlar
11 Yorumla - 1 ay
Wanda Naraya benzettim bi tık
11 Yorumla m
1 aySonunda.
11 Yorumla- 1 ay
Yakışmışlar