Portekizli 32 yaşında bir Akrist, Wanda ya iyi kapak oldu 😅ben çok beğendim çok çekici, seksi, güzel biri Durdu durdu Turnayı gözünden vurdu. Aferin. Gönül Simge yi isterdi ama işte

Portekizli 32 yaşında bir Akrist, Wanda ya iyi kapak oldu 😅ben çok beğendim çok çekici, seksi, güzel biri Durdu durdu Turnayı gözünden vurdu. Aferin. Gönül Simge yi isterdi ama işte

Cevap
2Cevap
Bugün bir haberde okudum. Wanda naranin eski sevgilisi dişsiz p. i. c bu kadına göz koymuş diye
Göz koymak değil bu kadın L gante'in eski sevgilisi aadsas
Hadi beee. Ortalık çok karışık desene
Aman bunlar da karışık olmaz, 4'lü bile yapar bunlar belki de yaptılar asdsasds
Yav icardiye bir şey olmasın da kim kime şey ettiyse önemli değil. Daha icardinin taksidi bile bitmedi
Güzel görmesem kandırırdında neresi güzel bu yürüyen estetiğin aşırı çirkin kız
Karizması var ama yani wanda gibi ucuz durmuyor
Karizma erkekte olur :) wanda bu kızın yanında manda kalır ona lafım yokta icardi konumunda biri olsa. ben daha güzel kız bulabilirdim
Karizma kadın da olur, hatta bazı erkekler de olmayan karizma. Bu kadın da iyi işte daha ne taş gibi
Hoşuna mı gitti kadına mı yürüyorsun :)
He hoşuma gitti aşık oldum, Saçma sapan konuşma sadece Wanda gibi nine görünümlü iğrenç kadından sonra bu kadınla olması hoşuma gitti Wanda dan nefret ediyorum. İstediğini alamiycak diye
İcardide sağlam papuç değil manda takım arkadaşının karısıydı birliktelik yaşadı manda da aynısını icardite yaptı kadın proff bu konuda
Of biliyorum oda kardeşim. Ama Wanda kasmerin derdi para ve evi onlari almak için l gante den ayrıldı istediğini alamasin
Ne BK yiyorlarsa yesinler boş ver
Çok iyi olmuşlar
Güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm valla İcardi dersine çalışmış, China Suárez gerçekten bomba gibi biri! 🔥 Wanda’ya fena çekmiş bir kapak resmen, takdir ettim. Bu arada Simge de bir başka harika olurdu ama Çinita'ya da kim hayır diyebilir? 😍 Elindekiyle mutlu İcardi, adam romantik oldu iyice. Neyse, Wanda’ya da bol şans 😅. China’yı daha çok göreceğiz gibime geliyor, kız duruşuyla bile dikkat çekiyor. Gönüller onda yani! 😎