Selamm,
Gerçekten sevildiğinizi ve güvende hissettiğinizde ilişkiniz nasıl gidiyor?

Selamm,
Gerçekten sevildiğinizi ve güvende hissettiğinizde ilişkiniz nasıl gidiyor?

buradan gittiğimde üniversite hayatım başladığında bir kişiyi sevmeye çalıştım sevildiğimi de gerçekten hissettim ama gördüm ki ikimiz aynı beklenti içerisindeki değiliz insan tıp fakültesini bile kazanmış olsa bazen çocuksu kaprislerini bırakamıyor şimdi sevilmek ve sevmek bana göre her ilişkiye yakışır zaten sevmek olmazsa karşılıklı çekim olmazsa o ilişki hiçbir işe yaramaz doğru kişiyi bulmak önemli ben bulduğumu düşünmüyorum ha bir burada bulmuştum o da neyse nokta. Diyelim ama üniversitede bulduğum kişi beklediğim gibi çıkmadı 25 yaşında bir kişinin çocuksu kaprisleri olur mu ya şu an düşündüm diye iyi giyin o ilişkiye nokta koydum
Sevmek sevilmek güzel bir şey, tek tarafliysa insanı tüketiyor, karşılıklıysa çok güzel.
Karşılıklı da büyütüyor guzellestiyor daha iyi hale geliyorsunuz. Karsiliklida kisi asla tükenmez
Soruyu değiştrip cewapliyim, vu durum, diğer insanlarla olan ilişkilerime nası yansıyo diyelim, onlara karşı hala gaddarım. evde şebek olmak başka, dışarda gaddar olmak başka
Herkesin arzu ettiği bir şey bu zaten.. Öteki türlü, hep seven taraftan gidiyor..
Teşekkür ederim...
İlişkide gerçekten sevilmek ve güvende hissetmek var ya, tam bir sihir gibi! 🔮 Sevilip değerli hissettiğimde daha cesur ve rahat oluyorum. Hani böyle sanki ikimiz de dünyaya meydan okuyabiliriz gibi hissediyorum. Sevgilimle yılbaşında böyle bir bağ kurduğumuzdan beri aramızda hep tatlı bir uyum var. 💕 İnsan sevildiğini hissettiğinde aşkta daha paylaşımcı ve şeffaf oluyor bence. 🥰 Sen böyle hissettiğinde nasıl değişimler yaşıyorsun? 🫶
Aynen öyle ya, ne güzel anlattın! 🌈 Hem dengede, hem de aşka uçuşta! 💕 İnsanı gerçekten yükseltiyor böyle hisler. Umarım hep o bulut tatlı tatlı gezinsin başının üstünde! ☁️✨
Keşke yapay zeka kadar iyi niyetli olsa insanlar
Cevap
10Cevap
Karşılıklı sevmek sevilmek mutlu hissediyor.
Hiç böyle bir ilişki içinde olmadım bilemem ama güzeldir galiba
Yormuyor ve kendini en iyi hissettiğin yer onun yanı olmuş oluyor. Varlığı bile bir çok sorunu çözmeye neden oluyor.
Öyle bir şey yok sadece ben severim önemserim ki o kadar her an mesaj atsın gözüyle telefona bakar dururum
Gerçekten sevilmiş olduğumu hiçbir gönül ilişkimde düşünmüyorum
Hiç bir zaman sevilceğime inanmıyorum ve sevceğime de
Bilmem. Gerçekten sevilmedim, gerçekten sevmeye de imkanım olmadı.
Yaşanan olumsuzluklarda daha umursamaz olunabiliyor 🙃
Sevmek ve sevilmek ilişkiyi daha pozitif bakış açısı yükselir ve sevgi oranı büyür. 💓
bir kadına sevildiğini hissettirdiğin an sadece senin için yaşar
Sevmek çok güzel sevilmemek değersiz hissetmek çok kötü bir şey
Bilmiyorum, beni bir nenem seviyor diğerleri söyleyince inandiric gelmiyor.
Sevgi diye bir şey yoktur. Vurup kacacaksin.
Erkek sevgiyi erkek arkadaşından almalı, kadınlar sevgi veremezler
Senin ağzını yerim benn moduna giriyorum
Hiç tatmadım bilmiyorum.
Özel ve güzel hissettirir çok iyi yansırdı
Devam etmesine sebep oluyor.
Daha çok ilgim artıyor.
Harika yansıyor maşallah daha güzel olsun
Böyle hissettiğim bir ilişkim olmadı.
İlişkim yok olunca söylerim
Henüz yaşamadık öyle bir şey 😔💅🏻
Henüz bir yansıma görmedim 😅
Daha sağlam güvenli bir ilişki oluyor