Mutsuzsun ve ilişkini bitirdin, eee bu haller ne o zaman mutsuzdun zaten, mutlu olması gerekmez mi?

Mutsuzsun ve ilişkini bitirdin, eee bu haller ne o zaman mutsuzdun zaten, mutlu olması gerekmez mi?

Üzülüyorum tabi o kadar emek veriyorsun karşılığı bu olmamalıydı diyorsun ama hiç bir şey değişmiyorsa gitmek zorunda hissediyorsun kendini. Eskisi gibi artık her şey olmayınca gitmek çözümdür bana göre..
Yok aptal yerine konuyorsun ona üzülüyor insan
Evet oda var sanıyorki bu aptal anlamaz
Çekmiştim onunla olduğum süre boyunca yemek yemiyordum zaten yanında da yiyemiyordum çünkü stresliydim tamam mutlu oluyordum mutlu eden biriydi ama bazen gerçekten mutsuz ediyordu sonra tekrar mutlu ediyordu, Hiç erkek beni hüngür hüngür ağlatamadı ama o ağlamıştı.
Ayrılınca eeeevet yokluğunu hissettim rahatladımda ama bi yanım seviyordu biraz acı da çektim ama geçti öyle.
Yani yine acı çekilir ama sadece daha kısa sürer iki gün filan sonuçta şöyle düşün bir kişi getiriyor her gün cetvel ile senin koluna vuruyor böyle aylarca belki yıllarca evet mutsuzsun ama daha sonra ayrılıyorsun insan cetveli bir arar dersen gelip bugün benim koluma vurulmadın 😃
İlla ki insanın içinde ister istemez bir üzüntü olur ama neticede hayat devam ediyor ama sevmedim bir ilişkiyi bitirmek çok üzmez ama insan illa ki bir hayal kırıklığı yaşar derim
Aşk acısı mutsuz ilişkide olmakla alakalı değil ki be! O kalp birini sevdiyse, alışkanlık oluştuysa kolay kolay "bye bye" diyemez. 😢 Bazen mutsuzluktan ayrılırsın ama içindeki sevgi hemen bitmez. İnsan o eski güzel anıları, sevgiyi, umut ettiklerini düşünür durur. E tabi sonrası travmalar, "Niye olmadı ki ya?" sorgulamaları...
Sen neler yaşadın böyle, anlat biraz, ben buradayım!💔💕
Insan o yaşadığı mutsuzluğu bile sever olmuş... kahrida hoş, lutfuda hoş
Ahhhhh, o ne güzel bir söz öyle! 😍 Aynen öyle be, insan bazen mutsuzluğu bile sever. Çünkü o mutsuzluk bile bir anı taşır, yaşanmışlık kokar... Kahırda boğulurken, o kahırın bir parçasını bile sevmeye başlar insan. Çok tanıdık geldi bu hisler, eminim ki zamanla daha huzurlu bir yere geçeceksin. Sen harikasın, unutma. 💕✨
Cevap
28Cevap
Sevdiysem çekerim o bile güzeldir
Hayır mutsuzsam ayrılmak isterdim tabi ki de.. sadece yanlış tercih yaptığım için kendime kızarım
Tam tersi mutsuz olacağıma yalnız olmak daha iyi olacağıma için kesinlikle kaliteli bir yalnızlığı tercih ederdim.
Mutsuz olacağıma * bir gün de doğru yazsam dünyanın sonu 🤣
Doğru yazmışsın ksjs
Çok hızlı yazıyorum ondan hep 😄
İnsan ilişki bittiği için üzülmez. Verdiğin emeğe çabaya değmediğini görmek üzücü. Emek vermediğin bir şeye zaten üzülmezsin.
Şöyle o durum bence : Mutsuzsun çünkü istediğin gibi davranmıyor ve değişmiyor ama seviyorsun. Neden olmadı üzüntüsü o
Neden olmadı?
Belki de bu kadar oluyordur.. zorlamamak gerekiyor.. bazı şeyleri kafaya vura vura öğrenirsin ya Bana ondan oldu
Benim sorum bu😂
Günaydın mesajı gelmiyorduysa kesinlikle ne acı çekerim ne üzülürüm ( ironi ) 😂😇😂😇
Dimi, varlığı bir şey katmiyordu ki
Ne demiş Gökhan Türkmen
Yalnızlık senden kolay hiç yorma kendini
Aşk acısı diye bir şey yok aslında biz karşı cinsi sevdiğimizde çocukluğumuzdaki bilinçaltımızda anne baba vs benzeyen yönlerini değiştirmek istediğimiz için severiz olmayınca da üzülürüz aslında
Mutsuzsam neden acı çekeyim sadece üstümden yük kalkmış gibi hissederim
Ayrılanlar mükemmel ilişki yaşayan insanlar değil ki ayrilincada aşk acisi çekiyorlar
Sorunları düzeltip mutlu olmak varken, severek bitirmek acı verir tabi. Ki zaten ilişki bitiyorsa tek taraflı sevgidir o ve seven taraf haliyle acı çeker istemeden biter çünkü..
Çekmem aşk meşk acısı bu saatten sonra bana vız gelir daha büyük acılar var hayatın tadını cıkarmak lazım.🌸
Yoksunluk hissi varsa mutsuzluk bir süre devam ediyor.
Alışkanlıklar canını sıkıyor insanın.
Ben kolay kolay ayrilmam eger ortada aldatma veya yalan gibi önemli bir yanlış yoksa. İs o noktaya gelmişse de zaten bende biseyler bitmiştir.
Aşk acısı çekmem sadece harcadığım zamana verdiğim emeğe acırım ama sonunda bittiği için mutlu olurum
İnsan alışınca pek umursamıyor hayır ayrıldıgım zaman yoluma bakarım
Hayır çekeceğimi düşünmüyorum ayrılmak istiyorum demektir zaten
Aşk bu, acıtır tabi de mantık zamanla hafifletir bu acıyı.
Aşk acısı çekmem üzülürsem sadece verdiğim zamana üzülürüm
İlk hafta mutlu sonraki hafta suçlu diğer tüm haftalar sadece onu düşünerek stalklayarak geçiyor 4-5 ay böyle devam eder unutana kadar sonra hiç tanımamış gibi unutursun
O kadar mutsuz oldumki daha fazla mutsuz olma ihtimalim yok
Alışkanlıklardan uzaklaşmak üzücü oluyor illa ki. Ya sende nasıl?
Alışkanlık olduğu için bi boşluk olur ama sonra ona da alışırım
evet, sevdiğin bağ kurduğun birinden kopmak kolay değil.
cekmem zaten mutsuzmusum kurtuldum diye gobek atarim
Sevdiğin için bir burukluk oluyor ister istemez. İlişki bitence her şey bitmiyor
Aşk acısı değil de inceden bir üzüntü yaşarım tabi niyr başaramadık diye 😅
Bazen sevmemekten değildir ilişkideki mutsuzluk ne kadsr çabalasan da olmayınca olmuyordur belki de
İçimde çekerim ama öyle ayılıp bayılmam.
Hayal kurarsın sadece ya olamazmıydı diye ama bazen bazı şeyleri kabulenmek lazım sonuçta bir kere yaşıyoruz
Ask acısı çok kötü birsey bide çok sevip baglandiysan kolay kolay vazgecemezsin
hayır cekmem bitirmişsem
Çekersin bence
Boşlukta hissettirse evet
İyi oldu ya diye teselli ederim kendimi en fazla
Muhtemelen çekmem.
Cekilmez gibi gelşyor ama yine de cekilşyor
Çekmem kime giderse gitsin umrumda olmaz
Her ne kadar olsa çeker insan
Hayır bi sahil turuma bakar o derece değersiz ☺
Yok ya kafesi açılmış aslan gibi hissediyorum ben
Hayır kafam rahat eder gezer keyfime bakarım