Sevgilinizle ayrıldıktan sonra aşk acısı çeker misiniz yoksa hemen yeni birini bulup unutur musunuz?

Ne kadar sevmiş olduğumu bağlı konuştuktan sonra mesela konuşmayı bitirince hiç üzülmedim hatta rahatlık hissettiğim erkeklerde oldu konuştuktan sonra böyle birkaç gün aklıma gelen erkeklerde oldu ya da hiç unutamadığım biri de oldu oluyor yani tamamen onun ben de bırakmış olduğu etkiye benim ona yüklemiş olduğum anlama bağlı.
Cevap
15Cevap
Aaaa yas tutmak adettendir 😂 zamanında çok üzülmüşlüğüm var. Şimdi dönüp bakınca bakış açım değişti. Hayırlısı diyip geçiyorum. Hak etmeyen kimseye üzülmem. Aşk acısı da çekmem
Hemen birini bulup unutmam, ama senelerce de aşk acısı çekmem. Nasip değildir, daha iyisi vardır derim geçerim
Öncelikle aşk acımı çeker, unutama kadar kimseye ışık yakmam. Daha sonra yeni birilerini bulurum istersem
İkisini de yapmam abla :( Aşk acısı da çekmem, birini bulmak gibi bir çabam olmaz :(
Anladım teyze : ))
Bir süre yalnız kalmayı tercih ederim hemen yeni bir ilişki sıkıntılar çıkartabilir
Flörtten sonra bile üzülüyorum maalesef ayran gönüllüyüm...
Yenisini bulmasam da acı cekmem bulamam yenisini zaten
Eskiden hemen yeni birini bulurdum. Artık öyle değilim. Mümkünse hiç kimseyi istemiyorum. O acıyı yaşayıp onu bitireceğim. İnanıyorum.
yeni biri varsa tabı seks hayatıma bakarom yoksa yapacak birşeyde yok
Aman cevaplasam sanki napıcan
O zaman bir çılgınlık yapıp sorumu cevaplamayabilirsin.
Hahaha kızma ya
Kısa süreli olur geçer ve hayatıma devam ederim.
Nasıl ayrıldığıma göre değişiyor
birini bulup unuturum
çekmem ama hemen birini bulmam o saygısızlıktır
Hemen birini bulmam da aci cekmem pek
geçirdigim zamana acırım
Uygulamayı boşverde çok tatlısın
Yanlış soruyu cevaplamışsın : )
Acısını çekerim
Çok aşk acısı çekerim ağlarım perişan olurum.:D
Çekmem
En İyi Cevap