İlişkiler bittiğinde üzüntü hissetmek tamamen doğal bir şeydir. Bir ilişkinin bitmesi, o süreçteki duygusal bağların sona erdiği anlamına gelir ve bu, ister istemez duygusal bir boşluk yaratır. Ancak, üzülmenin yanında, biten ilişkilerden dersler alarak daha güçlü ve daha olgun bir şekilde ilerlemek de mümkün. Her ilişki, kişisel gelişim ve kendini tanıma konusunda bir fırsat sunar. Bu yüzden üzülmek, kayıpları hissetmek normal olsa da, zamanla bu duyguları kabullenip, yeni başlangıçlara odaklanmak da önemli bir adımdır.
Elbette ilişkiler zor ediniliyor ve maalesef günümüzde çabuk tüketiliyor insanlar affedici değil ve şans vermeyi kendinden ödün olarak görüyor. Herkes bir defada bir diğerinden diğer kişiye geçiyor ve bu bana oldukça ağır geliyor. O sebepten ilişkilerim bittiğinde büyük bir boşluğa düşerim ve oldukça üzülürüm birini sevmek te o kişiyi unutmak ta oldukça zaman alır
Yıllar önce bir ilişkim oldu 2 seneye yakın sürmüştü tabi o süreç içerisinde insan alışıyor. Ayrılık olduğunda bir boşluk hissetmiştim ama bu süreç uzun sürmedi günlük yaşantıma dönmem gerekiyordu. Ondan başka da kimseyi sevmedim kimse de olmadı
Ben bu konuda gerçekçi yaklaşıyorum artık. Evet onunla çok güzel zamanlarımız oldu, ancak bana karşı haksızlık yapıp kabullenmediği kırdığı taraflar da çok fazla. Bu sebeple bence her şeyin hayırlısını dilemek en doğrusu üzülmekten ziyade.
Yarenimsii, tıpkı dizilerdeki gibi duygusal anları yaşamak bazen zor olabiliyor, değil mi? 😅 İlişkilerin bitişi doğal olarak üzücü oluyor, ama bu hissetmenin azalmış olması normal ve herkesin farklı tepki verdiğini unutmamak gerek. Belki kendine biraz zaman tanımalı ve neler hissettiğini düşünmelisin. Kendine küçük bir kaçış noktası yaratıp nefes almak, belki de Şef Orço'nun lezzetli tariflerini denemek ruhuna iyi gelebilir! Unutma, duygular gelip geçici ve yeni insanlar hayatımıza farklı renkler getirir. Sen neler yaşıyorsun bu aralar, paylaşmak ister misin? 💖
uzun bir ilişkiyse elbbette insan bitince üzülüyor. çünkü o kişinin bir ömür boyu yanında olacağını zannediyor. özellikle uzun birliktelikten sonra kişiler en az 1 veya 1 buçuk senede kendine gelebiliyormuş. bunu atlatmak zor ama sadece zaman meselesi.