Ben de hocama aşığım, geçen seneki dershane türkçe hocama. Bence daha olgun davranmalisin. Bu davranisin hocani zor duruma sokmaktan ve ona sıkıntı vermekten başka bir işe yaramaz. Biraz gercekci ol. Bu çocukça davranisla hele hocanin insan olarak hakkindaki iyi dusuncelerini de zedelersin. Geçer bence ayrıca bu ilgin gençlik hevesi gibi geldi bana. Lütfen daha fazla hocani rahatsiz etme. Empati kurup bir de onun acisindan bak duruma.
13 Yorumla
Soran+1 yılO da bana yazıyor :-(
Soran+1 yılHmm :(
En İyi Cevaplar
Adamların başını belaya sokuyorsunuz. Arkadşıma da yaptı liseli bir kız. Kendi kendine tripler. Gencecik adam hiç alakası yokken ekmeğinden olacaktı bir de üstüne sapık damgası yiyecek. Gidin yaşıtlarınızla ilgileniN. öğretmenin seninle ilgileniyorsa sapıktır zaten, ilgilenmiyorsa da adamın hayatına sıçma saçma sapan işlerle
21 Yorumla
Soran+1 yılHmm
+1 yılHocan çocukluk aşkı diyip geçmiştir, yani sevgine saygı duyan ve farkeden ama yaşın itibariyle böyle şeyler olacağını bilen nacide insan. Bazı hocalar çocukluk aşkını kullanır ve yatağa atar, daha 18 sin karşındaki adam mı bilmem tanımam ama yanlış yoldasın :)
07 Yorumla
Soran+1 yılNeden diyip geçer ki mesajlamistk yani mesajlasiyoruz şu an degul
- +1 yıl
Dedim ya o olgun sen daha toysun, mesajlaşması konuşması sana aşk sunması yanlış... Önünde koca yıllar var, ne şövalyeler geçicek hayatından ve geriye dönüp baktığında ne kadar aptalmışım diyeceksin. Tecrübeyle sabittir.
Soran+1 yılOnun bir de sevgilisi var
- +1 yıl
eh birde sevgilisi var, hayatın gerçeklerini görmek için dürbün satın almana gerek yok. Yaşıtınla aşkını yaşa, yaşıtınla koca, yaşıtınla öl
Soran+1 yılNeden benimle konuştu o zaman
- +1 yıl
İki bacak ararası, düşün sen bir erkeksin 26 yaşında ve 18 yaşında bir kız talibin var. Açılmamış gül misali... Neyse erkeksin ve yaşlanınca kadınının genç ve güzel kalmasını istemez misin? Hem güzellik ve 90 60 90 meselesi. Erkek hep genç ister, çünkü gelecekteki yatağınında genç kalmasını ister
Soran+1 yılAnladım
+1 yılgit yüzünü yıka uykun acılsın uyan artık
11 Yorumla
Soran+1 yılHyr
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Unut baska ne yapacaksin ,,,, bu duyulursa sana birşey olmaz en fazla motor olursun ama öğretmen biter ,, memurluktan atılır , cinsel istismar derler konu kamu davasına geçer hapis yatar ,, hayatini mahvetme adamın ,, bir sktrgt yaw baska birine yap ne yapacaksan ,,
016 Yorumla
Soran+1 yılDevlette değil ki
Soran+1 yılÇok seviyorum
Soran+1 yılHyr
Soran+1 yılOnu seviyorum
Soran+1 yılEvlenemk
Soran+1 yılNeden bütün gece benim bwn olduğumu bile bile benle konuştu
Soran+1 yılAnlamadim 😀
Soran+1 yılCiddi yim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılbos hevesler kizimm. sen potansiyel bir ergensin. adam tabiki cevap ver mez. cunku cevrede ya da idare ye öyle bir sey giderse adamii atarlar isinden. yaptgin seyin yanlış oldgunu anlamadgin gbi adamin sana niye cevap vermedgini de anlamiyosun. senin yerinde olup ders gormk isteyen nice insan var sende git abazalik yap iyi 18 ne girdin yani
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hiç birşey mantık yürüt açıklasan senimi alıcak merak ediyor sadece bu kadar, anı olarak kalıcak onuda anlatır öğrecilerine sonra, bir gün bir öğrencim vardı beni faceden eklemiş ilanı aşk etmişti gögsü kabarır hiç uğraşma
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklsn
+1 yılÖğretmene aşık mi olunur ya nefret edilir küfredilir aşık olunmaz
137 Yorumla- +1 yıl
hahaha katılıyorum :D
Soran+1 yılSarışın mavi gözlü olursa
- +1 yıl
sırf sarışın diyemi bende sarışınım mavi gözlüyüm :D
- +1 yıl
Farketmez
Soran+1 yılHayır 😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende bir eğitimciyim fakat bu hocaların meslekten ihracı gerekiyor aileleri bu çocukları okumak için gönderiyor hocalarıyla flört etsin diye değil, keşke hocanın adını soy adını okulunu yazsaydın meslekten ihracını talep edicektim yavrum bakın sizin pisliklerinizi hocalarınız çekiyor bu nedenle kaç eğitimci işinden oldu okuyun bir baltaya sap olun.
331 Yorumla
Soran+1 yılDershane öğretmeni.
Cevap sahibi+1 yılFark etmez milli eğitime bağlı sonuçta.
Soran+1 yılEvet.
Soran+1 yılO niye yüz verdi?
Cevap sahibi+1 yılyüz verdi diye konuşmayalım karşındaki hocan ağabeyin senin büyüğün sen öyle sandın ya da öyle bir hissiyata kapıldın henüz çok gençsin ileride fikirlerin değişicek kendini bir şeye odaklama derslerinle ilgilen.
Soran+1 yılBiliyorum o niye benLW bütün gece konuştu 😕
Cevap sahibi+1 yılDershane müdürüne şikayet edin böyle bir şey söz konusu değil.. bu ahlaksızlıktır ailenle konuş başınıza olmadık işler alırsınız.
Soran+1 yılOnu çok seviyorum
Cevap sahibi+1 yılBu sevgi geçici benimde başıma geldi kızı kolundan tutum rehber hocasına götürdüm, bakın bir yardım alın ihtiyacınız olucak buna.
Soran+1 yılSonra konuştuğumuz meydana çıkar
Cevap sahibi+1 yılŞimdi değilse bile elbet bir gün yakalanırsınız bu kesin yani sonu olmaz yaptığın şeyin geçici bir şey o hocan yani hocan demeye utanıyorum şahsen kişiliksiz adam seni kötü yola sürükleye bilir canın çok yanar dikkatli ol..
Soran+1 yılHaklisiniZ hocam ama gönül ferman dinlemiyor çok acı veriyor bu..
Cevap sahibi+1 yılbu gençlik ateşi elbet bir gün söner ergenlik telaşesi o kadar ciddiye alma unutma bu zaman sizi deli zamanlarınız başınıza iş almak için uygun yaştasınız kendinize eziyet etmeyin derslerinize çalışın iyi bir yerlere gelin ondan sonra daha iyisini bulursunuz sabır biraz.
Soran+1 yılPeki ya o niye benle konuştu hocam belki bana kizabilirdi agzina geleni söyleyip beni engelleyebilir di de ama neden öyle bir şey yapmadı.
Cevap sahibi+1 yılSizinle konuşma detayını anlatırsan niyetini az çok çöze bilirim konuşma şekli nedir?
Soran+1 yılSahte bir hesap actm zaten o benim kendi facemde ekliydi hep resimlerini flaan begenirDim. Hocam sizinle bir şey konuşabilir miyim dedim ama bu hesap benim değil sizden çekiniyorum dedim eee? Dedi sizden hoslaniyorum sizin için sınıf düştüm dedim. Sanırım tahmin ediyorum dedi. Nerden dedim sınıf listesinden dedi. Bütün gün konuştuk napyn naslsn falan diye.. ece sonunda sen şu sun demi dedi. Aramızda kalicak dedi. Bilmiyorum dedim. Konuyu kapatarim dedi. Olabilr im o dddim. Sonra faceten çıktı ama görmedi mesajimi
Cevap sahibi+1 yılBu kadar mı başka konuşma geçmedi mi aranız da? yani seni tahmin ettiğine göre ilgileniyor senin üzerinde fazla kafa yormuş o şahıs uzak durmak gerek kendi iyiliğin için ailen dünya kadar masraf edip seni dershaneye gönderiyorlar ne için? bunu kendine ve ailene yapma.
Soran+1 yılBiliyorum ama duramıyor m aşığım
Cevap sahibi+1 yılAşık değilsin öyle sanıyorsun ileride fikirlerin değişime uğrayacak buna emin ol eminim şu an yazdıklarımı dikkate almıyorsun bile gözünü kör etmesin pembe rüyalar aleminde değiliz. hocan çok uyanık yanlız bunu söyleye bilirim şu devir genç kızları kafeslemek için çok güzel bir devir nasıl olsa olgunum ağzımın sıkı olması onu bana daha çok çeker faydalanır bırakırım mantığı var. ama abicim sen bilirsin ben sana yardımcı olmaya çalışıyorum tek vericeğim akıl ondan uzak dur.
Soran+1 yılHaklısınız ama duramıyor um sürekli beni ona iten bit şeyler var
Cevap sahibi+1 yılAteşe yürüyorsun adımlarına dikkat et duygularını bastır farklı yollarla dene bunu kendine başka bir uğraş bul film izle kitap oku müzik dinle kafanı dağıt.
Soran+1 yılSon çare uykuyu denedim rüyaları ma dalmaya başladı
Cevap sahibi+1 yılBilinç altı sürekli düşünmekten kaynaklanıyor kitap oku o seni rahatlatıcak.
Soran+1 yılSoyle bir şey var hocam mesela ondan sogumak için kendi kendime düşünüyorum neyin e aşığım bunun diye düşünüyorum tekrardan aşık oluyorum
Cevap sahibi+1 yılUnutmak aslında tekrar hatırlamaktır unutmaya çalışma onunla alay etmeye çalış içinde komik bir hal almasını sağla bu aşk denilen şey beyninizin size oynadığı bir oyun şu an tam ergen dönemdesiniz bu sana has bir şey değil bütün kızlarda mevcut anlaya biliyormusun beni?
Soran+1 yılHayır 😕
Cevap sahibi+1 yılpekala sen böyle devam et yapıcak olduğum bir şey yok acısını yaşayacak olan sensin.
Soran+1 yılMesaj atabilir miyim size.
Cevap sahibi+1 yılmalesef dikkatli olmanı öneririm sadece burada konuşa biliyoruz bakın gizlisiniz kimse sizi tanımıyor rahat olun.
Soran+1 yılBiliyirum.
+1 yılÇabuk o klavyeyi yere bırak evlat!!
Ya var ya şimdi saydırcam yine sonra KS den habire uyarı mesajları alıyorum. Sana bişey demiyorum o olmadıysa boş ver zaten sadece 8 YAŞÇIK varmış aranızda şöyle 10 15 yaş daha büyüğünü bulursun sen bu kafayla03 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Boş ver çok alaka ama anlamıyorsan anlamı yok.
Soran+1 yılHmm
Anlamış senin olduğunu ki başkası da olsan reddederdi arkadaş senin gençlik aşkın için adam niye kariyerini yaksın, ortaya bir laf çıksa öğrencileriyle ilişki yaşıyor diye başına neler gelir hiç düşündün mü?
03 Yorumla
Soran+1 yılDershane öğretmeni ama
Soran+1 yılHmm
+1 yılBence tekrar mesaj atıp konuşmalısın belli mi olur bakarsın seni ister sevgilisi var diye sakın pes etme bana sevgilisi olan kaç erkek asıldı bir bilsen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılher insan sizin yaşınızdayken bir öğretmeninden hoşlanır. ama okul biter. herşey unutulur. bence sende ciddi olarak birşeyler düşünme. o adam görevini yapıyor. öğrencisi ile birşeyler yaşayamaz. tepki çeker.
01 Yorumla
Soran+1 yılGizli
bir görüşe yorum yapmışsın. Adam sana; " dersine çalış bak önüne bırak bu işleri daha veletsin otur derslerine odaklan ben sana çok büyüğüm ilerde unutursun vazgeç bebelak" demiş.
27 Yorumla
Soran+1 yılbir hata olarak görüyorum gencsiniz ama onunuzde uzun yillar var ona gore yasayin yapmaniz gereken neyse onu yapin sadece bundan onu mu anlaiyisun:-D
Soran+1 yılSeneye gidicem ınis 😀
Soran+1 yılO da gelir 😄😄😄😄
Soran+1 yılInis
Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı. Eğitici ve öğrenim gören kişiler arasında ki en küçük vıcıklık o kişinin işine senin okuluna sebep olur. 5x tekrar düşün derim
11 Yorumla
Soran+1 yılDershane
+1 yılSevgilisi olduğu halde anlattın öyle mi bile bile:D unut sen onu
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden 😊
Sevgilisi varsa ne diye zorluyosun ki? Hem o senin büyüğün vazgeçmeye çalış bence.
07 Yorumla
Soran+1 yılO niye bana bakıyor ki
Soran+1 yılRiski almazde bence
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılPeki
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. O nasıl biri bilmem ama konuşursa işi tehlikeye girebilir.
017 Yorumla
Soran+1 yılKonusuyoruz
Soran+1 yılNedem
Soran+1 yılBiliyorum ama konsuuyoruz
Soran+1 yılVe sevgilside var
Soran+1 yılBilmiyorum
Soran+1 yılKaçarsak falan fantaziye bak 😀
Soran+1 yıl:)))))))( anladım
Soran+1 yılZor olsaydı pas atmadi madem pas atti gole çevirelim😉
Soran+1 yılBiz bir deneyelim 😊
Ehehe bende staj zamanı bir sınıfa girmiştim de kizda senin gibiydi bitek ilaniaskini etmedi yani. Bende o nasil ani olarak kaldıysa sende öyle olacaksın iste :)
09 Yorumla
Soran+1 yılNeden 😊
- +1 yıl
Şöyleki sizin daha çok zamanınız var önünüzde evlenmeye kalksan benim yas 27 e kiz 17 bunun unisi var okulun uzaması var 6 sene de oldummu 33 uni son sınıfta sogudugunu düşün ayrildikmi eee ben evde kaldım :) başka turlu bir ilişki yasamak zaten doğru değil öğrencisiyle etik :)
Soran+1 yılBen onu bırakmam ki 😊😊
Soran+1 yılDeme öyle 😕
Soran+1 yılAnladm
- +1 yıl
sen onu bırakmazsın ama o seni bırakırsa ne yapacaksın
Soran+1 yılHaklsn
Aşk İlişkileri konusunda 562 cevap paylaştı. Hey allahım ya. Kızım adamın sevgilisi varmış aşık olacak başka birini mi bulamadın
01 Yorumla
Soran+1 yıl:((
- Aşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yıltam ergence bir davranış
:)
ilerde güleceğin bir anın olmuş01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka?
+1 yıl1-ya unutucaksın zorda olsa
2- ya da uzaktann seviceksin
Çünkü böyle durumlarda sonuçta karşında bir hoca var onun da seni sevmesini bekleme bu yüzden belli etmeden uzaktan sev bir süre sonra sende sıkılırsın zaten mrk etme02 Yorumla
Soran+1 yılSanmyorum
- +1 yıl
Denemeden göremezsin
bence hiç bir şey yapma zaten davranışlarınla belli etmişsin :/
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet 😕
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende bayan hocama aşık olmuştum sonra oda okulun edebiyat hocasıyla sevgili oldular :D
Heralde platonik aşk gibi bişeydi03 Yorumla
Soran+1 yılNe hocayı
Cevap sahibi+1 yılDil ve anlatım
Soran+1 yılHmmm
Sen farkında olmadan evet demişsin dersaneni bitir bakarsın
05 Yorumla
Soran+1 yılNeye evet?
Soran+1 yılSonra söylemessen bu konu burada kapanır dedi adım o olabilir dedim.
Soran+1 yılUmarm
Ya bu kızlardaki öğretmene aşık olma merakı hiç bitmeyecek.
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılHmmm
+1 yılNeden herkes cografya ogretmenine asik l*n ajdjfjfjkc
03 Yorumla
Soran+1 yılHahahhahah
- +1 yıl
Bizimde cografyaci hos bayagi asik degilim ama olsun.
Soran+1 yılPekisi
hiç bir sey olmamış gibi davran acık verme? eğitim hahatının başındasın
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
+1 yılHersey siz kızlardan çıkıyor ya la git ders çalış yasin ne basın ne
28 Yorumla
Soran+1 yılNe alaaka
- +1 yıl
Ne demek senin ders çalışmam lazım derste dersi dinlemen lazım gidip hocayi suzuyorsun ayıp ve sevgilisi var ayıp ya
Soran+1 yılO niye bakiyo?
- +1 yıl
Savunman bu yani o baksada senin onceligin var şu an ders ailen bir şeyler bekliyor senden
Soran+1 yılBiliyorum
- +1 yıl
Kendine gelecegine yazık etme lütfen çalış sonra çok aşık olursun inan o öğretmen iyi biri degik iyi biri olsa seni düşünür sana bakmaz
Soran+1 yılBugün hep bana baktı hep beni kesti
- +1 yıl
Vallah öğretmen yanlış yapıyor sen özele yazsana
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılhiç bir şey yapma belli etmişsin zaten senin ki hayranlıkta olabilir geçer
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim kendim facebookumda onda ekli biye silmedi ya da engelleMedi ilk anladığını söyledi sonra konuştuk gecenin sonunda adımı söyledi
+1 yıl+Bu konu burada kapanır
+Olabilir
Muhabbete bak.01 Yorumla
Soran+1 yılHayır adımın o olduğuna olabilir dedim
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılLiseli kızlar aklınızı başınıza devşirin ders çalışın ders
01 Yorumla
Soran+1 yılBilioom
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde üniversite de hocam bana asılıyodu genç bekar ve avukat :) ama ben başkasıyla nişanlıyım
05 Yorumla
Soran+1 yılUzuldum senin adına :)))
Cevap sahibi+1 yılNasip ya hukuktan kalmadım herkes kalırken sağolsun yinede :)
Soran+1 yılHadi ıysiin :-))
Cevap sahibi+1 yılAma sen zaten son sınıfsın konuşsanda bişey olmaz okulun bitmiş çünkü öğrencisi olmayacaksın artık. Sevgilisi olan her erkeğin aklı başkasına kayıyo sorun sende değil yetinmeyi bilmeyenlerde ;)
Soran+1 yılBiliyorum zaten bütün gece benle konuştu kıza acıdm😉
Gizli Üye(30-35)+1 yıl6-7 sene sonra diyeceksin ki ben ne kadar aptalmışım öğretmenime aşık oldum dye sana saçma gelecek bu olay
01 Yorumla
Soran+1 yılEvevt
Aklina geldigine gore oda biseyler dusunmusdur
03 Yorumla
Soran+1 yılHmm nasıl bir sey
Soran+1 yılIkiside olabilir 😀
Ben utandım resmen senin yerine ya 😯😯😯
01 Yorumla
Soran+1 yıl😠 😥
hocanın başını yakma derim durduk yerde
09 Yorumla
Soran+1 yılAramızda zaten
Soran+1 yılBiliyorum
Soran+1 yılSeviyorum hem de çok çok çok
Soran+1 yılBiliyor
Soran+1 yılHyr
+1 yılaklima Johhnny Sins geldi :-D
01 Yorumla
Soran+1 yılO kim
+1 yılTipik liseli davranışı sen o işi unut derim
19 Yorumla
Soran+1 yılO niye baktı
- +1 yıl
Neye nereye kime baktı
Soran+1 yılBana bütün gece benim bwn olduğumu bile bile benle o hesaptan konuştu gecenin sonunda da adımi söyledi
- +1 yıl
Belki hocan da senin ona olan ilgini fark etti ya da şüphelendi emin olmak için konuştu
Soran+1 yılNeden konuştu peki?
- +1 yıl
Sen mesaj yolladığın için. bak sen bu kadar kafa yoruyorsun ama büyük ihtimal benim söylediğime benzer birşey çıkacak. çünkü biz erkekler o kadar derinlemesine düşünmeyiz.
- +1 yıl
Genç jedi, sen bu işi unut. Bilmez misin Anakin'in başına da aynısı geldi ;)
Soran+1 yılO kim ya 😊
- +1 yıl
Tamam tamam hiç söylemedim farz et
+1 yılsen kendini ele vermişin bir kere..
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet..
Aşk İlişkileri konusunda 756 cevap paylaştı. hocaları rahat bırakın bence..
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılBiliyorum
+1 yılYakın zamanda yga var sen ona çalış :D
03 Yorumla
Soran+1 yılÇalışıyorum
- +1 yıl
Hoca aşko gelip geçici üniye git yaparsın sevgili :D
Soran+1 yılAnlamadim
bu arada bende edebiyatciyim ona gore 😆😆😆
05 Yorumla
Soran+1 yılHahahha 😊😀😀😁
Soran+1 yılÇok komik sin😊
Soran+1 yılFarkindyim
+1 yılhocayla karşılaş ve biraz utan :D
03 Yorumla
Soran+1 yılEğer yarın dersi olursa yoklama alırken kafamı sıraya kapatp buradaym demeyi düşünüyorum 😠
- +1 yıl
neden gözün yükseklerde? sınıfındaki arkadaşların mal embesilmi geliyor?
Soran+1 yılAşık oldum
Dersine çalış kesin sınıfta koyar
08 Yorumla
Soran+1 yılDerken
Soran+1 yıldershaneden derslerim çok iyi onun için dört seviye sınıf düştüm
Soran+1 yılDerken anlamadım
Soran+1 yıl😀 anlamadım
Faceini açmasını bekle
01 Yorumla
Soran+1 yılBekliyorum
Sevgilisi olan erkeğe niye yavşıyorsun ki
25 Yorumla
Soran+1 yılAşk
Soran+1 yılYapcak bişey yok
Soran+1 yılHmm
+1 yılbir cacik olmaz, ask ta olmaz
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Sevgilisi var ibnenin. Basim yanar diye de cekinir.
Sen cok mu dolgun kizdin da bu bakti sana? Hem sevgiisi varken nie iş oluyosun ayrica
Soran+1 yılBiraz öyleyim
Soran+1 yılUzun boyluyum esmerim
- +1 yıl
İmkansizi zorlamak hep daha cazip geliyor iste
Soran+1 yılNeden anlamadm
Birşey yapma bence oda istiyor
011 Yorumla
Soran+1 yılAnlasaydi ve kızsa ydi engellemez miydi
Soran+1 yılBeni mi istiyor
Soran+1 yılBir öğrenciyi ha :-)
Soran+1 yılHay allahım 😊
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılHee
bir şey yapma git özür dile
03 Yorumla
Soran+1 yılAramızda kaldı konu
Soran+1 yılNeden
Gizli Üye(30-35)+1 yılallah yardımcın olsun yazık sana :(
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum :-(
Yapcak bisey yok gardasss dsfdddsd:)
03 Yorumla
Soran+1 yılYess
Soran+1 yılİzmir
dersini calis annem dersini calis
01 Yorumla
SoranCalsym
Ver kurtul bence
112 Yorumla
Soran+1 yılDerken?
Soran+1 yılAnladı 😊 zaten söylemeden adamın gözünün içine bakıyordum 😀
Soran+1 yılNumarasini istedim öğrencisi olduğumu biliyordu ama ismini ver söz vericem demişti
Soran+1 yılAdimi biliyor canım benim
Soran+1 yılKızsa beni engellemezmiydi
Soran+1 yılBugün dikkat ederim sanrm dersi var
+1 yılhoşlantıdır hoşlantı
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
+1 yılGeçer geçer ;))
17 Yorumla
Soran+1 yılBlmm
- +1 yıl
Adam sana diyeceğini demiş senin o adamla olma ihtimalin yok yani artık ;)
Soran+1 yılDerken
- +1 yıl
Konu burada kapanır kelimesi sana ne ifade ediyor?
Soran+1 yılKonj yu acmayalim
- +1 yıl
Yani buda demek oluyorki aşk meşk işlerini bırakıp derslerine odaklan başka işin mi yok ;)
Soran+1 yılEevt onu yapmaliyim 😕
+1 yılsıkıntı
01 Yorumla
Soran+1 yılNey
Bence vazgeçmelisin
02 Yorumla
Soran+1 yılbir hata olarak görüyorum gencsiniz ama onunuzde uzun yillar var ona gore yasayin yapmaniz gereken neyse onu yapin sadece 'dedi'
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlendiniz mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVer kurtul
01 Yorumla
Soran+1 yılHe?
Adı ugur mu? :)
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır 😊
Soran+1 yılHmm 😊
+1 yılO zmn iş kotu
01 Yorumla
Soran+1 yılBerba