KKızlar öğretmenime aşk oldum?

Arkadaşlar 6 yıl önce bi beden öğretmenimle tanıştım 5. Sınıftayken o zamanlarda 12 yaşındaydım aslında 17 yaşımda ortaokuldan mezun olmuştum 3 yıl sınıfta kalmıştım çünkü okulu sevmiyordum dersten kaçardım beden hocamla tanıştım ben ona 4 yıl boyunca yüz vermedim o benim peşimden koştu kendisi evli bir çocuğu var benden 20 yaş büyük arkadaşlarınlayım hep yanına gelirdi bana sarılırdı saçımı koklardi alınım dan öperdi sonrada arkadaşlariyla yanımda dururdu herkesin içinde o yakışıklı olduğu için kizlar onun peşindeydi ona bayılıyordu ama ben tam tersi ondan nefret ederdim arkadaşlarıma hep o kendine bi bok sanıyor derdim ama adam benimle samimi olmaya başladı benimle top oynardı üşüdüm zaman bana ceketini verirdi beni çok kıskanırdı bi erkekle konuştum zaman sinirlenirdi her sabah motoruyla yanımdan geçerken motorun gazına başardı ve her sabah bana günaydin derdi dersime geçmeden önce bazen bana göz kırpardı yanımdan geçerken gözlerimin içine bakıp gülümsedi ve koluma çarpardı sonra bana bakıp göz kırpardı bana hep gel başak yap derdi yapardım dersten kaçtım zaman beni kururdu müdüre söylemezdi o yorulmasın diye hep ben odasını temizlerdim bulaşıkların bana yıktırdı kahvesini ben yapardım yoklamayı bana aldırırdı bütün gün gözlerini üzerimden çekmezdi aradan 5 yıl geçtikten sonra o öğrencileriyle başka şehire giderdi orada bir hafta kalırdı o uzakta bile benimle ilgilenirdi en sevdiğim topu bana ayırırdı hocalarıma bu kız geldiğin de ona bu topu verin derdi okula gelmedim zaman arkadaşlarımın yanına gidip beni sorardı okula gelsin derdi okula geldim zaman neden okula gelmediğini sorardı bana seni çok özledim derdi ben başka bir erkek hocayla tanıştığım dan beri o değişti benimle konuşmamaya başladı gözlerini ikimizden anırmazdı sınırlı sınırlı bakardı bize yüzüme üzgün üzgün bakardı onun dersinde yeni tanıştım hocayla top oynardık yüzü kip kırmızı olurdu sonrada giderdi odasına bana son zamanlar sürat asmaya başlamıştı başka kızlarla karşımda gülerdi bem ona bir soru sorduğumda zaman bana bakıp bir şey söylemezdi başını suratını aşmış halde yere başını yere eğilirdi mezuniyet çekiminde gözlerini benden hiç çekmedi müdürle konuşurken yanımda durdu bana bakıp gülümsemişti ama karneler gününde bana baktı sonrada artık yüzüme bakmadı mezun oldum beni ne aradı ne sordu umrunda değilim ona aşk olduğum hergün onun için ağlıyorum sizce neden benimle konuşmuyor

KKızlar öğretmenime aşk oldum?