Söylemezsem pişman olacağım gibi ama söylesem de pişman olacağım, bu arada yaşlarımız yakın ve evli mi, sevgilisi var mı bilemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
3 ay
Bence çok hanlış anlaşılır hem senin için ters bir durum olursa hemde hocan için sorun olur bence hiç girme derim bu toplara sonunda ya sen yurtta ayrılmak zorunda kalırsın ya da hocan gerek var mı sence buna bir de duyulursa ki kimseye güvenme o zaman ortamdaki çıkacak laflar felan ama sen bilirsin yine de
Okul değil kurs hocamdı eskiden
Hımm peki o zaman ama risk yaa yinede rezil olma durumun çok yüksek
Kalsın o zaman
Yani ben sadece fikir olarak diyorum sana kalmış gerisi
Sen olsaydın onun yerinde nasıl yaklaşırsam rezil olmazdım?
Yani durum çok farklı sana yakın gibi görünmüş olabilir ama hocanın orada hoca talebe ilişkisi olduğu için sorun olmaz ama sen duygunu açtıgında çok farklı olur çok ters tepki olabilir
Hala daha kursa gidiyormusun veya hoca orada mı görüyormusun hala
Hayır bitti çoktan görmüyorum ama bağlantımızı koparmayalım dedi giderken
Normalden yazarmısın
Neden?
burada bir sürü yorum olmasın hem sana bir yol anlatayım da Yanlış anlaşılmasın diye dedim yazarsan
Gizliden çıkarsan olabilir
Yaz çıktım
Kalp çarpıntını buradan hissettim resmen 💘 Ama bak şimdi, ortada öğretmen-öğrenci dinamiği varsa iş biraz hassas. Yaşlar yakın olsa bile güç dengesi farklı ve bu sonradan seni zorlayabilir. Hem evli mi, hayatında biri var mı bilmiyorsun. Bence önce duygundan emin ol, belki bu bir hayranlıktır. Söylersen sonuçlarına hazır mısın gerçekten? Biraz mesafe koyup hislerini test etmeyi düşünür müsün? 💭✨
Cevap
15Cevap
Öğretmenden hoşlanmam.
etik değil biz lisede yaşadık bir tane kız adama açıldı adam onun yüzünden okul değişti
Okul değil ama canım kurs hocamdı
o zaman olabilir yetiskinseniz
Evet işte ama rezil olmaktan ve reddedilmekten korkuyorum daha önce kimseye açılmadım
Bu okulda hoca mı? Sanki öyle bir düşünceye girdim.
Hayır gittiğim kursta hoca
Bu düşüncelerde olmanızın anlamı nedir?
Nasıl yani
Hocanız olduğunu söylüyorsunuz. Amacınızın dışında duygulara kapılıyorsunuz, siz oraya öğrenmeye giderken başka düşüncelere saplanmamalısınız. Bunun son derece yanlış olduğunu ifade ediyorum.
Böyle hissetmeme o sebep oldu ama
Evlenip boşanmıştır duygusal boşluğu vardır. Onuda öğrencilerinden genç birini bulup, eski eşine gösteriş peşindedir.
Sanmam sürekli iletişime girmeye çalışan oydu ama adım atmadı
Atamaz, öğrenci ve öğretmen.. ikiniz içinde risktir.
Hoşlandım söyledim belli ettim 8-9 ay birlikte olduk
Nasıl cesaret ettin
Etmek zorundaydim çünkü deli oluyordum kadına
Bende aynıyım ama rezil olmak daha kötü
Bişey diyemem ben 8-9 ay güzel şeyler yaşadım
Evliydi benimki
Ben medeni durumunu bilmiyorum
Yaşlarınız Kaç
Tam bilmiyorum ama maksimum 6-7 yaş vardır aramızda
22 ye 35 ti bizim
bunun cevabını bula biliriz ya da istersen onun sana açılmasınıda dağlaya biliriz
Nasıl olacakmış
sayfama bak anlarsın 🫤
Ben sevmem öyle şeyleri vede inanmam
tamam
önce medeni halini öğren
Nasıl öğreneceğim
ortak tanıdıklara falan sordur
Soramam anlaşılır
ya yok mu güvendiğin birileri
Kimseye güvenmem ben
o zmn içinde yaşa
Benim lisedeyken bir öğretmenin mi var Her akşam onu hayrederdim Çavuş tokatlardan Hey gidi günler hey
O senin öğretmenin öğretmenin
Yahu okul hocam değil ya
aklını başına topla bacım
Becermek istediğim oldu
Söylenmez her şeyi normalleştirmeyin
Yok ya
Yaşlar kaç?
Onun yaşı maksimum 35 tir ben 28
O zaman söylenebilir bence
Ya kötü sonuçlanırsa
En fazla ne olabilir ki? Belki sana karşı duygusal bir şeyi yoktur ama en azından cinsel olarak yaklaşmayı isteyebilir. En yüksek ihtimal bu
Onu da istemem ki sonunda rezil olmak var
Önce cinsel olarak yaklaş bence. Sonra duygusal bir şey varsa kendiliğinden ortaya çıkar. Eğer yoksa da seni reddetmez, en azından bir kerelik bir şey olur ama kimseye söylemez. Öğrencisiyle yatmış olacak çünkü, kimseye söyleyemez
Okul filan değil kurs hocam ayrıca cinsellik istemiyorum
35 yaşına gelmiş adam cinsellik olmadan kimseye bakmaz. Üstelik kurs olması bir şey değiştirmez, sonuçta meslek etiğine aykırı bir şey. Kimseye yine de söylemez
Artık hocam değil
O zaman kaybedecek bir şeyin yok işte. Yardır gitsin. Ama duygusal yaklaşırsan gerçekten kaçar. O yaştaki adam işte böyle seviyorum, şöyle seviyorum, daha da seveceğim vs muhabbetlerini sevmez. Bana gelmek ister misin, bir şeyler içip film izleriz tekliflerini değerlendirir, neler olacağını sonra yaşayarak görür
O kadardaa değil abartma
Ben olanı söylüyorum. Ben de 30 yaşında bir öğretmenim ve asla çocukça masum ilişkiler yaşamak istemem. Bu saatten sonra öyle saf ve uzun ilişkiler yaşamak zaman kaybı gibi geliyor. Birini tanımak için aylarımı verip sevişmek için yıllarca bekleyemem. Belli yaştan sonra bunu aşıyorsun artık
Söylerdim
Ben kesinlikle söylemezdim
zorr zorr..
Söylemem
Yaşı kaçki
Maksimum 35 bende 28
Hayır o da meslek sahibi bende kursa gittim orada hocamdı
İnstagramdan ekledim zaten ama yazmaktan çok çekiniyorum
Rezil olmam dimi
Kız kurs biteli çok oldu
Nasıl?
Hikaye atmıyorum ki hiç atmalı mıyım ama bana ilgisi var