Bir öğretmen öğrencisinden hoşlanabilir mi?

Aramızda çok bir yaş farkı yok, ben 18 o 25-26 yaşındadır max. Özel ders aldığım bir hoca bu yüzden haftada 1 bazen de 2 evine gidiyordum. Çok fazla canım, bitanem, bebeğim gibi hitaplar kullanıyor açıkçası samimiyet kaynaklı olduğunu düşündüğüm ve çoğu kişiye o şekil davrandığı için sorun etmedim. Gittikçe düşünceli olmaya başladı, evi çok güneş alan bir yer, güneşin konumunun benle bir alakası yokken bile perde kapatmaya çalışıyor açıkçası bu beni korkutmuyor değil. Sürekli göz teması kuruyor, arada ders arasına sohbet katıyor kıyafetlerimin yakıştığını söylüyor, çevrem hakkında sorular soruyor, istersem para almadan da bana ders verebileceğini söylüyor. Herhangi bir konuda tedirgin olduğumu fark edince ilgilenmeye başlıyor ve bana daha çok bakıyormuş gibi hissediyorum.

Kendisine güveniyorum fakat bu davranışlar beni birazcık tedirgin ediyor. Sizce bu davranışlar normal mi? Ben mi çok abartıyorum? Önümüzdeki sene de onla çalışmak istiyorum ama bu konu kafamı karıştırıyor. Çok sevdiğim değer verdiğim biri umarım bana karşı davranışlarını ben abartıyorumdur
Bir öğretmen öğrencisinden hoşlanabilir mi?