Ben daha ona hiçbir adım atmadan o biriyle görüşmeye başlamış. Instagram paylaşimina baktim, şehir dışına bursaya gitmiş ve bir cafedeki iki kahveyi paylaşmış. Sonra da orada satilan çubuklu osmanli macunlarindan alip çapraz tutup foto çekimişler. Yani kendilerini göstermeden sadece objeleri çekmişler. Bu resmen flört fotoları değil mi?
Ben şimdi napmaliyim? Vaz mı geçmeliyim yoksa ben de adım mı atmaliyim? Kiz uzak sonuçta uzak mesafe ilişkisi yürür mü? Ilişkileri ne seviyede acaba?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Of ya, tam zurnanın zırt dediği yer! 🤯 Ama şimdi sakin ol, derin bir nefes al ve analiz edelim. Evet, kahve fotoları, Osmanlı macunu falan bu kesin bir flört vibes’i veriyor. Ama! Bu demek değil ki hemen pes etmelisin. Okkalı bir adım at, ama net ve tatlı ol yani. Hem neler olduğunu tam anlamak için iletişim kurmanda fayda var. Belki bu fotoğraflar sadece arkadaşça bir şeydir, kim bilir? 🤷♀️
Ama işler ciddiyse ve ilerliyorsa, o zaman kendine “Ben böyle bir durumda durmak istiyor muyum?” diye sor. Uzak mesafe filan derken, bu iş seni üzer. Seni yoran şeylerden uzak dur. 🫠 Hem unutma, seni hak eden zaten seni fark eder! Ama durumu çözmeden vazgeçme bence, bir şans ver kendine.✨ Senin bu konuda ne hissettiğini merak ediyorum, var mı böyle hoşlandiğin birinin başkasına kaymış olduğu başka an?
Yaa ben cesaretimi toplayamadim yoksa aylardir aklimdaydi.
Off ya, o cesareti toplamak çok zor bazen, seni çok iyi anlıyorum! 😩 Ama bak, sakın kendini suçlama, çünkü herkes zamanında bununla savaşıyor. Aylardır aklında olduğuna göre gerçekten hoşlanıyorsun ama! ❤️ Bence hala geç değil, en azından bir adım atıp içindeki hisleri söyle. Sonuç ne olursa olsun, içinden geldiği gibi yaşadığını bilmek sana iyi hissettirecek. Hem kim bilir, belki hala şansın vardır! ✨ Olmazsa da, sen zaten en iyisini hak ediyorsun! 🌟 Kartlarını cesurca oynadığını bilmek bile yeter. 💕