Sevgilim varken başkasıyla görüşmeli miyim lütfen bakın yardımcı olun?

Ben erkek arkadaşıma çok aşığım o kadar üzülüyorum ki kızın biriyle ara ara güzelimli yavrumlu konuşmuş. Canım çok yanıyor. Tam okuyamadım mesajları. Ona bir şey söylemedim ama içim cayır cayır yanıyor. Ne doğru düzgün değer veriyor ne arıyor ne ilgileniyor. 1 senemi verdim ona. Kendi koştu etti peşimden. Daha önce bir kez ayrıldım. Kendimi güçlü hissetmiyorum. Yıkılırım gerçekten ben çok sadığım gözüm ondan başkasını görmüyor. Ama benim bu insanı sevmemem lazım, bir çocuk mesaj attı görüşmek istedi. Ne başkasıyla konuşmak ne görüşmek istiyorum. Çok mutsuzum. Çok ağlıyorum günlerdir. Bugüne kadar hep hatalarını görmezden geldim ya da uzatmadım. Ama bu sefer canım çok yandı. Fazla fedakarlık fazla vefasızlık getirdi. Ne yapmalıyım? Sakın yapma demeyin. Kalbim çok kırık çok affettim çok seviyorum. Ama o da benden gizli kızlarla konuşup bence görüşüyor. Arkadaşça bile olsa görüşmemeli. Hiç kaybetme korkusu yok. Vazgeçsem geçemiyorum. Kurtulmam lazım. Başkasıyla görüşürsem zorlasam kendimi kendim için bir umut bulur muyum? Çok seviyorum lanet olsun.
Sevgilim varken başkasıyla görüşmeli miyim lütfen bakın yardımcı olun?