Sevgilim varken baska birine ilgi duymaya başladım ne yapmalıyım?

4 yıldır bir ilişkim var. Baya bi uzak mesafeden yürütmeye çalışıyoruz. Senede 3 kez falan buluşarak. İlişkinin başından beri hep onu kaybetme korkum vardı. Herseyi alttan alıyordum. Ama 5 ay kadar önce bana bir kavga esnasında ağza alınmayacak hakaretler etti. Hem de hiç hak etmediğim halde. O olayda soğudum ondan. Ama o kadar çabaladı ki 1 ay boyunca dayanamayıp barıştım. yaza da nişan falan yaparız düşüncemiz vardı. Bir şans daha vermek istedim bu yüzden. Ama içimdeki soğukluk bir türlü geçmedi. Affettigim için bisey de diyemiyorum. O da 180 derece değişti. Üzerime titriyor resmen. O yüzden çabalıyordum yakınlaşmak için. Ama 1 aydır iş yerinden birine ilgi duymaya başladım. Ilgisi falan hoşuma gidiyor sanırım. Ama asla bunu anlamasına musaade etmiyorum iş yerindeki adamın. Çünkü zaten çok ikiyüzlü olduğumu düşünüp kendimi yiyip bitiriyorum her gün. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Sevgilimden ayrılmak çok zor geliyor ama başkasına ilgi duymak da bana kendimi çok ahlaksız hissettiriyor. Sizce ne yapmalıyım?
Sevgilim varken baska birine ilgi duymaya başladım ne yapmalıyım?