Sorum hepinize. . sizce napmaliyim?
sevdigim biri var... ilgi cekmek istiorum . napabilirim? veya nasil davranmaliyim?
sevdigim biri var... ilgi cekmek istiorum . napabilirim? veya nasil davranmaliyim?
Burada terbiyesizce tavsiyelerde bulunan erkek güruhu. Alayınız eziksiniz olum. Acıyorum hepinize. Kardeşim, sana tavsiyem gidip tebessümlü bir merhaba ile onunla konuşmak istediğini söyleyip olduğu gibi içinden geçenleri anlatman. Hemen sonuç bekleme düşünmesi için zaman tanıyabilirsin. Senin gidip konuşman tabi ilişkinin dengesinin ondan taraf kaymasına neden olacaktır. Bunu ilerde dengelemekte sana düşecektir. Şimdilik bunu yapman daha iyi olur. Çünkü erkekler cesur ve doğal kızlardan hoşlanır. Hadi işin rastgele. ;)
Onu tanıyan bi tanıdıgın varsa aynı ortama girmeye calıs derim oncelikle surekli ona yonel ve onun konustuklarını aa aynen bende oyle ya falan gibilerinden konus ama fazlada yuz goz olma sevdgini cok belli edersen ezilirsin agır git :)
İllâ ki bir şey yapmana gerek yok bu sefer aptal durumuna düşersin aman ha bırak o seni farketti ise gelir zaten.Yapabileceğin tek şey gözlerine bakmak ;)
istiorum ediorum yapıorum gibi kelımeleri bırakarak adam gibi istiyorum edıyorum yapıyorum diyerek baslamalısın
Cevap
14Cevap
bak şimdi etrafındaki kızlardan farklı ol ve çocuğun nasıl kızlardan hoşlandığını öğren bide sürekli çocuğa bakıp gülme salak zanneder sonra seni biraz sende sevdiğini belli etme face ya da biyerden numarasını bul konş ama sürekli iltifat etme biraz kendini ağırdan sat umarım sana yardımcı olmuşumdur ne yaparsan yap düşünerek yap '
kimi zaman bir bakış yeterlidir herşeyi anlatmaya... en ghüzeli bu olayı hızlandırmak :) yakınlaş, biraz sohbet et, ne biliym azcık çaktırmadan kıskan, ama aslında çaktır :)
Bişey yapmana gerek yok göz teması kur yeter.. Ağır ol, dikkat çekeyim derken daha da küçülme gözünde
bak gülümse filan bi de arkadaşlarıyla arkadaşlık kur.
ilgisini çekmeden önce onu gewrçketen sevdiğinden emin ol,sonra kendini sevdirip e çekip gitme gibi saçmalığı yapma =(
hoş kokular hoş giyinim ortama gttgnde agır baş başa kaldıgında ise çok geveze olmalısın :D
yapmacık gösreriş için birşeyler yapmada ne yapıyorsan yap oda seni seviyorsa mutlaka seni bulur.
gözüne bak ve gülümse bunu sürekli yapma sonra kolay sanar
aynı ortamda bulunursan çekebilirsin biraz muhabbet biraz ağırdan satma budur
sıçmarıklık yapmada ne yaparsan yap
kendin ol.. en çekicisi..
Parenda at ve amuda kalk.
göster ama elletme kölen olsun..
karşısında striptiz yap
sevgini yüzüne haykır...
mini etek giy kesin ilgi çekersin
Vermelisin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar