Aşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı. Biz erkekler biraz aceleciyiz. Zira kadınların bize kapılarını açması pek sık olan bir şey değil...
Hemen havaya giriyor, hemen 'Tamam, oldu bu iş' hayaline kapılıyoruz.
Kadınlar da 'kendilerini ağırdan satmayı' büyük marifet sanıyorlar. Hatta birbirlerine böyle davranmaları konusunda tavsiyelerde bulunuyorlar.
Tam olarak bunu yaşamışsınız ikiniz.
her şey yolunda, her şey doğa kanunlarının emrettiği şekilde.
Takılmayın (;
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı. Batıran erkek yorumları Ya sözlerinin arkasında duracaksın ya da Net olacaksın Durmadan özür dilemeler geri paslar. Daha da soğutmuştur Sen farkında değilsin ama bu Erkekciğimize SHİİİT TEST yapmışsın oda kalmış aslında ha keza evet Art niyetli bir yaklaşım daha ilk dkdan aşırı yaklaşımlar Maksada yönelik harakettir
00 Yorumla
- 24 gü
İyi de tanımadığın 4 gündür konuştuğun birine nasıl güvenip de numaranı verdin? Konuşmanızı neden tanıştığınız platformdan devam ettirmediniz sende çok yavaş değilsin bence
02 Yorumla- Soran24 gü
Çocuk bizim köyden tanıdık bir aile çıktı o da bizi tanıdı
- Soran24 gü
Ayrıca instgramdan takipleşiyorduk zaten
s
19 güEğer ilişkiniz yoksa sana bu lafı söylüyorsa sen haklısın o zaman ne bu samimiyet der insan. Hani ilişkiniz olsa o zaman anlarım da daha adı bile konulmamış.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor
Belli ki sen sınırlarını oldukça net ifade etmişsin ve çok haklısın! İlk tanışma aşamasında birinin bu kadar samimi bir dil kullanması biraz fazla gelebilir. Karşı taraf belki bunu iyi niyetle yapıyordur ama herkesin sınırlarına saygı duymak önemli. Sen de bunu nazik ama net bir şekilde ifade etmişsin, o yüzden rahatsız hissetmen çok doğal. İçine sinmiyorsa, biraz mesafeyi koruyup kişiyle daha temkinli iletişim kurman daha iyi olur gibi. Sen ne hissettin peki bu konuşmadan sonra? ❤️🩹
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sana tam olarak ne söyledi ama işi bel altına vurduysa sevgili olsan dahi bu şekilde konuşmasına izin verme. Cinsellikle ilgili her şeyi sadece eşine sakla. Özel ve karakterli kadınlar böyle yapar.
111 Yorumla- Soran26 gü
Hayır işin cinselliğe vurmadı kek yapmıştım onu snap attım sonra çok güzel gözüküyor gelince bana da yapar mısın dedi yaparım tabi dedi sonra seni yerim dedi önce random attım ciddiye almadım sonra gerçekten yerim dedim dayanamadım rahatsız olduğumu belirttim böyle oldu
s
26 güOrtada bir ilişki yokken yerim demesi de hoş değil. Bana biri demişti. Hayırdır birader, nereden geliyor bu samimiyet demiştim sksdjskdj
- Soran26 gü
Sence niyeti başka mi yoksa masum mu?
s
26 güOltalama yap, niyeti bozarsa fiktiri çek. Valla ben yaptım sadece bir kişi geçti sjdks
- Soran26 gü
Oltalama neeee😂
s
26 güYani yemle, böyle hafif çekici çıktığın fotonu profil yap. Konuşmalarında böyle y*vşaklık sezersen direkt engelle. Niyeti bozuk amipler hemen her şeye yükselme eğilimi gösterir kklskds
- Soran26 gü
Yok bee öyle biri değil kaç defa göbeği açık fotolarla snap attım tek yorumu neden bu kadar açık giyiniyorsun djsjdbdbsbdb
s
26 güKız o zaman çocuk iyi niyetli. Hemen de seni sahiplenmiş. Günahını aldık kkjdskd
- Soran26 gü
Ya evet kötü niyetli birisi denmez fakat çok samimi yaklaşıyor hep iltifat çok tatlısın hayallerimdeki gibisin sevgilim gibi konuşuyor dün Avrupa’ya gitme hayalin var mi ben orada çalışacağım benimle gelirsin dedi geçen de rica etsem erkeklerden uzak durur mısın dedi sevgili olmadan bu hareketler normal mi?
s
26 güHoşlanıyorsan dert etme, hatta sevin. İlgili bir sevgili olacak...
- Soran26 gü
Orası öyle ama 5gündür konuşuyoruz bu ne acele ben acele işleri sevmiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Niyeti iyi olan bir insan ilk günden fazla samimi bir şekilde davranmaz, zaten o samimiyeti daha kuramaz. Hayatından çıkarman daha mantıklı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. 😂😂😂 kiz adam diyor tamam kapatalım sen tekrar açıyorsun tamam bir daha yapmam diyor başa sarıyorsun
00 Yorumla- 25 gü
Niyeti farklı önce ilgiye boğacak sonra ilgisiz davranıp suçlu senmişsin gibi davranıp bırakıp gidicek...
00 Yorumla - 26 gü
Haklısın senden özür dileyecek bir erkekle beraber olduğun için, ona karşı ne yapsan zaten sesini çıkartmayacak karakterde biri. Ya farklı olsaydı bir günde senin aklını karıştıracak kadar becerikli ve kararlı bir erkek aynı cümleyi kurar mıydın? Red etmek kadınların hakkıdır fakat; böyle arkadaşlara karşı bu kadar acımasız olmayın. Ben sana ısınamadım diyip açıkça yolunuza devam edebilirsin. Tuhaf olan bir durum yok ortada. Sadece duygusal momentumu yakalayamamışsınız hepsi bu
12 Yorumla- Soran25 gü
Yoo ondan rahatsız olmadım sadece yerim kelimesi yersiz ve saçma geldi sevgili değiliz çünkü mesela bugün ona çok ihtiyacım oldu moralim bozuktu ilgilenmedi benimle
- 22 gü
Yerim seni dedi diye bu kadar uzatıyorsan ohooo. Ne kadar yavaş yaşıyorsunuz lan. Çocuk da özür dileyip duruyor, tencere kapak birbirinizi bulmuşsunuz.
Sonuna kadar haksız ve şımarıksın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. O gereksiz samimiyet göstermiş ama sende konuyu biraz fazla uzatmışsın, tekte derdini anlatabilirdin.
04 Yorumla- Soran26 gü
Peki niyeti farklı mı sence?
- 26 gü
Ya bazı insanları çözmek zor gerçekten, bazı huyların dozu yok insanlarda ortasını bilmezler bu arkadaşta o tiplerden. Hayatın sillesini yedikçe utangaçlığı falan kalmaz ortada.
- Soran26 gü
Fazla samimi yaklaşıyor günlük iltifatlara boğuyor beni beğenmesi iyi bişey fakat yerim seni de saçma geldi
- 26 gü
Bu mesajlardan gördüğüm kadarıyla flört dönemindesiniz, flört dediğimiz olay normalde birbirini tanıma evresidir. Sevgili olana kadar o yerimli canımlı cicimli sohbetler geçmez aslında, bu arkadaş o olayı anlamamış.
Aşk İlişkileri konusunda 460 cevap paylaştı. Gereksiz samimiyet aşırı rahatsız edici. Tepkinde bence çok haklısın, herkes sınırını haddini bilmeli. Doğru olanı yapmışsın, sonuna kadar haklısın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. erkekler olarak hakkaten ne b.. ok yiceğimizi bilmiyoruz bazen samimi davranırız kızarsnz uzak davranırız kızarsnz 😂😂
00 YorumlaAferim kız ilk kez biri aklı başında davranmış😄 ne o öyle hemen vıcık olmak. Sevmem.
00 Yorumla- 24 gü
Gereksiz samimiyetten bende hoşlanmam, herkes haddini bilmeli iyi yapmışsın.
00 Yorumla - 26 gü
Haklısın kesinlikle konuşmayı bıraksaydın hatta seni yerim demek nedir ya aaa
00 Yorumla - 26 gü
4 gün olmasa seni seviyor derdim ama 4 günde sadece seni ilgiye boğup sonra gidebilir
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)26 gü
Sevgili olmadan seni yerimler başladıysa ohoooo vay başına gelen yani bunun niueyi farklı olabilir
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)24 gü
Boş ver Ece zaten Kaanlardan hayır gelmez yvsak olurlar
02 Yorumla- Soran24 gü
Ne kaaanı isme bak sjsjsbsb
- Cevap sahibi24 gü
İsimleri çözmeye çalışıyorum sadece jdhdhjf
- 26 gü
daha konusali 1 ay bile olmamis sana bu kadar yakindan davranmasi benide rahatsiz etti birkac gune cozulur konuyu igrenclige cevirir adim gibi eminim bundan aynisini yasadim cunku
11 Yorumla- 26 gü
ben senin yerinde olsaydim boyle saygili konusmazdim anladigi dilden hakettigi dilden konusurdum hayirdir ne bu kadar yakinlasiyorsun aramizda hicbir samimiyet yokken ne diye bana kendini aciuorsun derdim ben sadece sevdigim insanlarin samimiyetini gormek isterim sevmediklerimin degil deseydin ya
- 13 gü
Mesefeli olmak iyidir bende erkekte vıcık vıcık olunmasını özellikle yeni tanıştığım birinin aşırı samimiyet kurmasını sevmiyorum haklısın ve normal bir tepki vermişsin
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)24 gü
Haksız değilsin bunda, verdiğin tepki tam kıvamında, ne bi fazla ne bi eksik
00 Yorumla - 26 gü
Bana 'seni yerim' dense ben de sinirlenirdim. Amacı zaman içerisinde belli olur. Sen yine de mesafeni koru.
10 Yorumla - 26 gü
Senin ilgin yok bu herife, olsa tepkin böyle olmazdı
14 Yorumla- Soran26 gü
4günde nasıl bir ilgim olabilir
- 26 gü
Aşk ilk 3 saniyede karar verilen bir duygudur. Ötesi mantıktır
- Soran26 gü
Yahu çocuk bizim köyden realde bile görmedim henüz nasıl aşık olayım
- Soran26 gü
Kendisi Arabistan’da yazın gelecek
- 26 gü
Seni yerim demesinde sorun yok ama 4 günde demesinde mi sorun var
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)26 gü
İletişimi uzatmanın manası yok, adam duruşunu zaten baştan belli etmiş..
10 Yorumla çok çok iyi tepki vermissin cidden bidaha yüz bulamaz valla kimseden hemde
10 YorumlaHer şey dengi dengine kendisini bu kadar aşağlamısı saçma
00 YorumlaNiyetinin farklı olma ihtimali çok yüksek ve senin sınırlarını belirlemiş olman gayet güzel
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 56,5b cevap paylaştı. Evet haklısın
10 YorumlaYerim demiş Buse ne demiş ya sen de yani
14 Yorumla- Soran26 gü
Ben mü çok tepki vermişim?
- Soran26 gü
Yani niyeti farklı değil mi?
Adam bin kere özür dilemiş neden uzatıyorsun
10 Yorumla- 26 gü
Çok iyi yapmışsın
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)26 gü
Hala civiklik yapiyo yalniz
04 Yorumla- Soran26 gü