Kuaförüm "şikayet var'a" yaptığım yorumdan dolayı mı böyle davrandı sizce?

Saçlarıma perma yaptirdim inanılmazdı güzel oldu. Dogal dalga gerçekten güzel oldu. Yaptırdığım kuaför uzak biraz ufak tefek kaş falan aldırmak için yakın çevredeki kuaförlere bakayım dedim şikayet varda yorum falan var mı diye. Aaa tesadufen benim perma yaptırdığım kuaförü gördüm. Bir kadın yazmışta yazmış. Bunlar gelin düzeltelim diyor kadın hala berbat kötü birseyler yazıyor. Bende yorum yaptım dedim ben gayet memnunum kaç ay oldu hala bozulmadı saçlarım gayet güzel duruyor diye. Ben sonradan keşke yazmasaydım şimdi diyecekler sen neden dahil oldun diye. 6 ay sonra falan gittim herkes ismimi biliyor. Sasirdim ya ben buraya 6 ay önce geldim saçımı yaptırdım gittim nereden biliyorsunuz siz ismimi :))) bir ilgi bir ilgi fiyati düşünme halledicez dedi 😀 tamam saol dedim. 950 TL falan tutuyor yeni fiyatlarla 590 TL ödedim. Bayagida indirim yaptı. Bilmiyorum sizce yorumumdan dolayı mı yaptı bunu? Çünkü ayni boy sac hatta sac yoğunluğu daha az aynı islemler başkaları gerçekten çok yüksek fiyatlar ödedi
Kuaförüm "şikayet var'a" yaptığım yorumdan dolayı mı böyle davrandı sizce?