Abartı mı tepki vermişim haketmiş mi?

Herkese iyi akşamlar. Yurtda kalıyorum 4 arkadaş oturuyorduk 2si oda arkadaşım 1 tanesi görücü usulü biriyle tanıştı daha yeni aileler tanıştırdı oğlan ve ailesi yurt dışından kız 20 yaşında daha bu yıl yeni üniversitesi bitiyor. Neyse bu kız zaten çocuğun tipini hiç beğenmedini mantık evliliği yaptığını paranın önemli olduğunu açık açık söyledi çocukla hiç görüşmedi bile whatsapptan araşıyolar görüntülü falan konuşuyorlar. Biz diğer arkadaşımla dışarıdaydık o odadaydı annesiyle telefonda konuşuyor ama full maddiyattan konuşuyorlar daha birbirini canlı görmemişler mehirde mehir diye tutturmuşlar annesi diyo 6-7 bilezik takarlar kız diyo çok az bilezik mehir olarak güzel bir araba isterim annesi diyo yok o fazla olur vazgeçerler yurt dışına gidemezsin o diyo 20 yaşındayım onlar görücüye kendileri isteyerek geldi falan neyse bu telefonu kapattı bizimle 1 saat mehir para pul konusunu konuştu hiçte sevmem böyle para pul mevzularının konuşulmasını. Bide aşırı konuşan biri çenesi bir dakika susmaz. Tek derdi para pul diyorki para benim için önemli değil. Ben de dedim araba abartı olur falan bu diyo o kadar parası var alsın zaten ben aşk evliliği yapmıyorum mantık evliliği yapıyorum araba almalı benim zaten araba alma hayalimdi diyo neyse bu laftan anlamıyor full muhabbette mehirden dönüyor tepkimi belli etmek için kulaklık taktım müzik dinledim bir süre hala aynı sıkıcı konular. Konuyu değiştirdim final sınavlarından bahsettim tekrar tekrar aynı konuyu açıyor. Ben en son dedim ay bu konu sıktı konuyu değiştirelim diğerleride sıkılmıştı kız arkasını döndüğünde yakalarını silkip illallah yapıyorlardı. Bu sefer dedi neden sıkıldınki normal bir konu, siz açıyorsunuz bazen bu çocuğu merak ediyonuz anlatıyorum, konuşulmalı, bunda sıkılıcak ne var falan diye zırvaladı ilkin ama sonra tamamen sesini kesti. Sizce fazla abartı tepki mi vermişim haketmiş mi? Sıkılma sebebim genel olarak hem aşırı paracı biri olması hem çenesinin bir türlü susmaması hemde pasaklının teki olması 2-3 gün kendi bulaşıklarını yıkamadığını bilirim kaç kez sifon çekilmemiş halde tuvaletini gördüm. Sabahları biz uyurken yan odada kapıyı kapatmadan sesli müzik açar dolapları kapıları sertçe kapatıyor her sabah uyanıyoruz.

Abartı mı tepki vermişim haketmiş mi?