m
22 güBunun zehirli meyvesini uzun seneler yedim. Bi burca karşı takıntım vardı ve manisfestliyordum o burçla sevgili olmak için. Ve karşıma çıkan insanlar sürekli o burç oluyordu. Ancak hepsi bir sebepten bitiyordu. Bitmesine rağmen huzuru inatla o burcun insanlarında arıyordum.
Ancak zamanla bilime yaklaşıyor oluşum sebepli akılcı beyine sahip olunca olayın burçla çokta alakali olmadığını anladım. Ve random oldu ondan sonraki hayatıma giren insanların burçları. Yani ortaya karışık. En son mutluluğu "o burçtan olmaz ya" dediğim burcun insanında buldum.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. İlişkiler karmaşıktır ve sadece burçlarla açıklanamaz. Her burcun altında farklı kişilikler olabilir. Belirli burçlara dair ön yargılar oluşturabilir. Burç yerine, o kişinin değerlerini, hedeflerini ve iletişim tarzını öğrenmek önemlidir. Sadece burçlara değil, ortak ilgi alanları, değerler ve iletişim tarzınıza da bakmalısınız.
22 Yorumla- Soran22 gü
Kesinlikle 🌺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
u
22 güMaalesef yanlış bir hareket olsa da bu ön yargıya kapılan çok insan var. Bazı insanlar ama cidden burcunu da tam yansıtıyor😅
12 Yorumla- Soran22 gü
Aynen herkes bir değil ama bazıları baya taşıyor özelliklerini
- 22 gü
Evet cidden öyle sanki burçları için biçilmiş kaftan kimisi😅
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Değil. Bunu uzunca açıklamak gerekir de kısa keseyim; insanlar artık birbirlerine o kadar güvenmiyor ki içgüdüsel olan ilişki kurmayı farklı araçlarla yapıyorlar ve bunlardan biri de burçlar. Sözde saglam adım atmak istediklerinden yıldızların ve gezegenlerin hareketine yöneliyorlar ve bu da sonuç olarak güvensizlik getiriyor çünkü bir insanı tanımak için adım atmadan sözde onun hakkında bilgi veren yan karakterlere yöneliyorlar ve bir ilişki iyisiyle kötüsüyle başlamadan bitiyor. Çoktan yargı sahibi olunuyor çünkü. Tamamen kadınlar yapıyor bunu maalesef.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bazı kişiler burçlara çok takılıyor, ilişkide değil normalde de fazla takip ediyorlar onlar için belki keçerli.. Ben kova olarak her burçla anlaşırım balık ve yengeçle anlaşamam enerjileri sönük bitik oluyor, melankolik tipler , drama çekemem ilişki içinde bu tarz birini.😅
10 Yorumlau
22 güBurca göre sevgili seçmek, hem dini hem de bilimsel açıdan doğru bir yaklaşım değildir. İlişkiler, karşılıklı güven, saygı ve sevgi üzerine kurulmalı ve bu kararlar kişisel değerlendirmelere dayanmalıdır. Burçlar, eğlenceli bir ilgi alanı olabilir ancak hayatın önemli kararlarını verirken temel alınmamalıdır.
10 Yorumla- 21 gü
Hayır, tabii ki bu tam bir delilik yani başka da bir şey değil. Önemli olan burcu değil, sana olan sevgisi, ilgisi, güveni vesaire vesaire. Bunlar burçla alakalı bir şey değil, karakterle alakalı konulardır. Rüya aleminden çıkınız lütfen.
10 Yorumla - 21 gü
Çok saçma olur burçlar bir noktaya kadar bazı özellikleri verebilir ama burç üzerinden bir seçim yapmak hayatımızı ona göre şekillendirmek doğru olmaz
10 Yorumla - 22 gü
Bugüne kadar hiç bakmadım burca falan ama artık bakıyorum bir dahaki sevgilimi ona göre yapma uğraşı içindeyim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. yok bee pek bi alakası olduğunu sanmam buçların ilişkilerle
10 Yorumla- 22 gü
Ooo o zaman erken emeklilik yapmak lazım ona uygun bi adam yok 😂😂😂
10 Yorumla - 22 gü
Hiç sanmıyorum sevdiğim adamın burcu beni ilgilendirmez
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tamamen yanlış olduğunu düşünmüyorum mesela başak ya da yengeç istemezdim hayatımda yoruyorlar beni…
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı. Balık burcuyum burca göre sevgili yapılsaydı biz kadınsız kalırdık
10 Yorumla- 22 gü
Başak'a göre nasıl, bilmiyorum..
12 Yorumla- Soran22 gü
Başak burcundan kaçın diyorlar 😅
- 22 gü
Taş düşsün başlarına başak kadar.. 😄
Burca göre sevgili mi seçilir 😃 saçma sapan şeyler
10 Yorumla- 22 gü
Bunca hiç bakmam sevgilim de yoktur kalbimi aşka mühürledim istemiyorum sevgili falan
10 Yorumla - 22 gü
Doğru mu yanlış mı bilemem ama alakadar olmam saçma birde uyumu falan 😃
00 Yorumla - 22 gü
Doğru gibi mesela burcu kova veya yükselen kovalardan uzak durmak gerek kanser eder bunlar insanı
00 Yorumla - 22 gü
Bilmem, Aslan-Aslan’ım
Karşı cins düşünsün 😂😂00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. İkizler içinse olabilir
11 Yorumla- Soran22 gü
Neyi varmış ikizlerin
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hiç denemedim
10 Yorumla- 21 gü
Doğru sanırım bana yaklaşmıyorlar
10 Yorumla Yetkili kişi olarak, hayır siyorum
10 Yorumlam
22 güErgence olmakla beraber saçma bir hareket
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı. bence hiç mantıklı değil
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)22 gü
Burçlara inanan = Dünya'nın düz olduğuna inanan.
Fark yok.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 56,6b cevap paylaştı. Hayır değildir
10 Yorumla- 22 gü
Doğru değil ama ikizlerden bi halt olmaz
10 Yorumla - 22 gü
Bence çok saçma
10 Yorumla Mantiksiz
10 YorumlaÖnemli bir faktör değil ilişkide bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 19,6b cevap paylaştı. Değil
10 Yorumla- 22 gü
Değil tabiki
10 Yorumla - 22 gü