Sadece dürüst cevaplar piliz :)
Tipini beğenmediğiniz birinin içini merak eder misiniz?

Sadece dürüst cevaplar piliz :)
Tipini beğenmediğiniz birinin içini merak eder misiniz?

kimsenin içini dış görünüşü sebebiyle merak etmem ben zaten, yaptığı hareketler ve gördüğüm bazı kişilik özelliklerinden dolayı onu daha da merak etmeye başlarım
Açıkcası genel olarak merak etmem. ama bazı insanlarda ayrı bi aura oluyor. bir kız var iş yerinde biliyorum evlendi bosandı. güzelmi eh işte. marjinal bi de. hiç tarzım değil ama bi çekiyor beni. bi tanısmak istiyorum onunla. yine cok güzel yaslanmıs bi ablamız var. yeni geldi ve dikkatımı cekiyor. normalde öyle matureci hiç değilimdir. ayrı bi durusu var. bu kadında öyle atla deve güzel değil yani. fit mi pek sayılmaz sisman olmasada.
her şey tip omadigini anladiginizda bır çok şeyinizi kaybetmiş olacaksınız benden söylemesi...
O nasıl bir resim abla
Değil kesinlikle. Birde fazlasıyla değişken bir durum bu. bir öğretmenim vardi lisedeyken çokta yakışıklıydı hani bebek gibi bir suratı vardı. Tam hollwood filmlerine yakışır bir yüz yani. O zaman çok beğenirdim. simdi gördüm o yakisiklisindan eser yok. Kilo almış yüz genişlemiş yaş almış ve eski halinden eser yok ama henüz 33 yaşında yani çokta genc. burada anlatmak istediğim eğer maddeye önem verirsek o çok geçici ama manen onemi kavrayabilirsek altınla bile ölçülemeyecek karakterli insanlar kazaniriz
Teşekkür ederim ❤
Rica ederim😊
Dur şu an yanlış anladım pardon
@sarışınoooo Ee ne sanıyodunuz yaşlanma zaten 20 de başlıyor. gelişim tamamlandı mı adım adım yaşlanıyorsun. yüzün genişlemesi kolajen üretiminin bozulduguna ve cildin gevşemesine işaret. bu da yüzü geniş ve büyükmüş gibi gösterir. oysa alakası yok kolajen kaybı oldugundan sıkılık kayboluyor derideki
Cevap
29Cevap
evet ben karaktere bakarım sadece
Net hayır. ancak çok önemli bir nokta var. Eğer bu tipini begenmedigimiz adamın başka özelliği bariz birsekilde meydana çıkıyor ve kendini belli ediyorsa işler o zamn değişir. Misal liderlik vasfına sahipse her şey değisir yani yine dön dolaş yani yere gelirsiniz kadın için kadın her daim güce bakar. Ama çirkin bir erkekte para varsa belli bir zmna kadar çekilir sonrası imkansız olur. Derler ya güzele bir gün doyulur huyu guzele bir ömür doyulmaz diye. O hesap. Sadece kendini nasıl yetistrmis ve donanımına bakarım. Evet bu kriter yakisiklida bile olmasa bir yere kadar. Kadınlar güce bakar anlayın artık
@Asfgfdff paraya bakar yani...
Biz de paraya bakanı değil de " Soğan ekmek yemeye" razı olanı arıyoruz
@Frankenstein16 idare etmesini bilen biri kızlara öyle deme soğan ekmek gerçek zanneder
@Asfgfdff zannetsinler...
Maaşımı sorana asgari ücret diyorum.
İlk görüşmeye otobüsle gidiyorum.
Bu şartları kabul eden varlığı da kabul eder
@Frankenstein16 mutlaka amacı evlilik olan herşeye katlanır seven kızların bu halde olmasının sebebi yani isteği bitmez daha iyisini bulana kadar
@Frankenstein16 bu şartları kabul eden kadın her erkeği kabul eder. Benden söylemesi sizler kaderinize geleni zaten yaşayacaksınız. Ne iseniz onu alacaksınız.
kurk mantolu madonna geldi aklima (: "tip"e bakisim bile cok degisiktir benim acikcasi, karakteri belli edecek noktalara bakarim, bugday tenliyse cok mu acik yuzu, koyu mu, bu bile huylarini bir yere kdar gosterir, giyimi, sacinin nasil kullaniyor, jestleri. diz gorunus onemlidir, ama dis gorunus derken ne kastettigimiz degisir. ve en dikkat cekici tipler de kkm'deki gibi bombos cikabilirken, cok derin olan ve her gun metroda gordugunuz npc gibi, hic de merak uyandirmayacak gorunumde insanlar da vardir.
sen degilsin galiba?
hayır.
muhtemelen geçen sene burada tanıdığım ge. zekanın da tipini görsem gizemi kalmazdı
Merak başka bir şey ya. İnsan güzel gördüğünü merak ediyor bence. Tabi sonuç genelde hüsran ama başlangıçta bir parlaklık istiyor tsbi😅
Yalan yok ben sevgili konusunda edemiyorum arkadaşsa tipi zaten önemli değil ama sevgili konusunda yapamam yani yapacak bir şey yok
Etmem, yalan yok. Fakat aşırı iyi bir tip olmasına gerek yok. Eli yüzü düzgün biri olması yeterli içini merak etmem için.
Tipini merak etmek değil de dikkatimi çeken herhangi bir özelliği, davranışı yoksa merak etmem.
İnsan karşısındakini tanıdıkça sever tipini değil :)
Garip bir şekilde beğendiğim adamları değil beğenmediklerime çekiliyorum
kimsenin ne tipini ne de icini merak etmiyorum denk gelir bi yerde bir sekilde öyle tanışırm
Hiç tipim değildi, ben bu adamda ne buldum diye sorguladım hep ama kalp seçiyor.
Bir şekilde kendini farkettirdiyse/ farkettiysem merak ederim.
KS bu yüzden cazip geliyor bana önyargı ve çıkarımlar olmadan tanışma fırsatı
her şey dış görünüş değildir, kalbinin güzelliği en önemli şeydir.
Ederim, ambalaj ve görünüş önemli değil, beyin ve karakter önemlidir.
Keske tipine bakip yargılasaydim birilerini yargilamadim üzülen ben oldum
Enerjisi ile alakalı enerji geçmediyse tip vs kurtarmıyor
Bazen bir kitabın kapağina bakarsın ve ismini beğenmezsin eğer içini açip okursan ne kadar güzel olduğunu anlarsın bazen istirityeler içleri boştur bazıları ise sizlere güzel inciler verir
bakmam. Bana bakan olmamış öyle ben niye bakayım
Ambalajını beğenmediğimiz ürünü almıyoruz üstüne de gerek yok galiba
Valla yalan yok etmem ama bazen beğenmezsin tipini ama bi çekim enerjisi alırsın o yüzden ben tamamen enerjiyle alakalı olduğunu düşünüyorum tipten ziyade
Karaktere bağlı seviyorsam ederim derimde tipini sevmiyorsam ztn hiç sevmemişimdir
edersin. dis gorunus her sey degildir. bunu kadinlar deyince pek inanilmiyor ama yuzu guzele kirk gunde doyulursa ici guzele kirk yilda doyulmaz 😋
Çocukluğumdan beri hep içimde vardı ve her zaman inanıyordum. İyi birisine
Dürüst oluyorum eskiden evet şimdi hayır
Bakımsızlık vardır sadece
merak etdim səni
Neyime merak ettin abicim
karakterini
Boşuna merak etme bende karakter yok iyi geceler
bazilarinin kani sirin be farkli bi enerjisi oluyo
dürüst olalım gereksiz edebiyat yapmayalım HAYIR
merak etmem kesinlikle
Etmem😅😅 üzgünüm ama oyle
bu m odellerin içiyle dışı farklımı oluyo?
Hayır hiç merak etmem
Eder misin @gunduzsadece
İşte benim en sevdiğim şey önemli olan iç güzellik dış güzelliği fazla önemsemiyorum ben
Dürüstçe; merak etmem.
Zekası ve konuşması dıkkatımı çekerse evet
edebilirim bazen davranislar degisik dusunduruyor
Hayır etmem ederim diyen yalan söylüyor. d
Beni merak ediyorsa bende merak edebilirim
Ben böbreğe ciğere aşık olmuyorum
Dışı beni tatmin etmiyorsa içini napim..
Ederim zeki kişiler ilgimi çeker
Dürüst olmam gerekirse hayır
Ederim bu yüzden şans verdiğim birisi oldu
Ederim bazen kalp güzelliği dişa vruruyor
Merak etmem
bence eğer ayrı bi aurrası yoksa olmaz
Etmem
Etmem
Hayır
Ederimm
Ederim
Bilemiyorum