Çok kötüyüm kızlar yardımınız lazım?

Biri ile sosyalden yazıştık, aslında kabul etmeyecektim ama etdim, bir süre sonra çok hoşuma gitdi yazışmamız, her sabah bana günaydın yazması benim her dediğimle ilgilenmesi, bana her anını anlatması çok güzeldi, gel gör ki 3 aydır yazışmamıza rağmen bir- birimizi gerçek hayatta hiç görmedik. Sonra buluşmak için randevulaştık. İlk gün beni arabası ile aldı. Ama buluşma hiş düşündüğüm gibi geçmedi, sürekli ustayla telefonda konuşmalar yaptı, yok arabanın ışığı açık kalmış, yok yolda kalırmıyım, yani çok kısa sürdü ya, benimle ilgili özel hiç bir şey sormadı, kendi pastasını hızlıca yedi, sonra baktı ki, ben hala debeleniyprum benim pastaya da daldı. Ama ben çok hoşlanmıştım, neyse akşamı bana yine güzel sözler yazdı, işte balım, güzelim falan. Sonraki gün bana birden-bire ciddi ilişki düşünmediğini yazdı, ben de ona ben bir şeye başlayacaksam ciddi olacağını düşünerek başlarım dedi. O da bana neden akışına bırakmıyoruz dedi, of ya, ayrıldık ama benim kalbim sıkışıyor. Hani çok ta yakışıklı sayılmaz, bir az iri yarı, tombik, hanzo bir tip. Ama ben unutamıyorummn. Ne yapmam gerek yardım edin.
Çok kötüyüm kızlar yardımınız lazım?