Kızlar yardımınıza ihtiyacım varr?

1 yıl + 1 aydır bi çocukla konuşuyorum 3 aydır sevgiliyiz geçenlerde 1 haftalığına ayrıldık boş yere sonra barıştık ikimizinde hataları vardı haklı sebeplerden şimdi asıl konu şu benden sıkışık olduğunda para istiyo küçük miktarlar 100-200 arası 2-3 kere verdim vermeyede devam ederim bunu gayet normal karşılıyorum ama daha önce ne bu kadar uzun ilişkim oldu nede ciddiydik evlilik konuşulmadı öncekilerle ve hatta ilişki başında da konuştuk bu konuyu birbirimize para meselesi yapmayalım dedik ikimizde paracı değiliz olması gereken bende sıkışsam o da bana verir ki vermişliği de var ben kabul etmedim ona attığımda geri atarım sana dedi olur mu öyle şey gerek yok dedim kapattım konuyu ben ona bi bileklik aldım uçuk bi fiyat değil 300 tl falan geçenlerde bi konu geçti kalpli yüzük var ya onun konusu dedim al bundan o da tamam dedi ayrılığımıza denk geldi sipariş vermemiş barıştık artık verirsin siparişi buluşunca sen takarsın dedim kızsal dönemimde hani duygusal oluyorum her kızın ya da çoğumuzun beklentisi olur sevdiğimizden bi tatlı siparişi küçük bi jest büyük şeyleri pek sevmem uğraşılmış hediyeleri daha çok tercih ederim uzak mesafeye düştük diye herhalde sipariş vermedi diye düşündüm çünkü yanımda olsan alırdım dedi ama uzak mesafede olsak bile bi çözüm var yani ordan benim burayı ekler konum yine gönderir zor bişey değil neyse hadi iyi dedim ilk buluşmada yoldan koparıp verse mutlu olurdum ama dediki alamadım yakınlarda çiçekçi yoktu haklı yoktu buluştuğumuz yerde onuda sorun etmedim şimdi onun için sevgililer günü için bi saat beğendim shopierden instadan kızlar iyi bilir o saat bide kendimden bişiler ekleyip vermeyi düşünüyorum buluşunca ama aklımda da soru işaretleri var benim için bişiler akıl etmeyen yapmayan yapıcaktım edicektim alıcaktım vs diyen biri için bu kadar çabalamam doğrumu onun hakkında aklınıza gelebilcek her şeyi notlarıma not alıyorum ama o daha doğum günümü bile bilmiyo sorsam bilmez söylemişliğim olduğu halde ilişkinin erkeği gibiyim bende prenses gibi hissetmek istiyorum napabilirim bi tavsiye taktik ne varsa lütfen repost bile atıyorum artık yok bakmıyo güyya kendi solmayan çiçek yapıcaktı bana o da sözde kaldı kafayı yicem artık seven sevdiğinden küçücük bir şey bile olsa bekler yeterki ondan gelsin diye mutlu olur benimki dağ ayısı sanırım
Kızlar yardımınıza ihtiyacım varr?