youtube.com/shorts/J8JtAIfUJHg?si=LUc1fqteQFJ1EA5z
Üniversitede okuyorum ve alt sınıfımdan ilk görüşte hoşlandığım bir kız var. Şimdiye kadar onun için çok sayıda iyilik yaptım, ama niyetim sadece iyilik yapmak olduğu halde onun için son yaptığım şey yüzünden kız ve kızın yakın arkadaşlarıyla birlikte disiplinlik olup 6 ay uzaklaştırma cezası almanın eşiğinden döndük. Haliyle aramız biraz açıldı, ama yine okulda birbirimizi her gördüğümüzde kızla selamlaşmaya devam ediyorduk. Sadece bir arkadaşı bana çok soğuk davranıyordu, ama 2 gün önce okulda onunla da konuştum ve gayet samimiydi. Her neyse, Biyoteknoloji adında bir dersimiz var. Ders normalde 1. sınıf dersi, ama ben geçen sene geçemediğim için bu sene 1. sınıflarla birlikte tekrardan alıyorum. Dersi hiç anlamıyorum, sevmiyorum ve haliyle sınavlarından da çok kötü notlar alıyorum. Geçenlerde dersin hocası bana " Dersten geçmen için final sınavından 100 alman gerekiyor, ama sen 70 de alsan ben onu 100 yapıp seni geçireceğim " dedi; ama ben şu anda onu bile alamayacak durumdayım. Vize sınavından 100 üstünden 2 almışım. Dün akşam İnstagram'da " Derslerine çalışmakta, konuları anlamakta zorlanıyor musun? Etliekmek ye. " gibisinden bir şeyler söyleyen komik bir video gördüm ve altına " Biyoteknoloji final sınavından yüksek not almanın yolunu buldum... 😂 " yazarak 1. sınıfların WhatsApp grubunda paylaştım, sonra hoşlandığım kız bir şeyler yazmaya başladı, ama sonra bir süre durdu. O arada benden hoşlandığını düşündüğüm, kızın yakın arkadaşı " Koptum " yazarak random attı, daha sonra sınıftan bir çocuk da random attı ve son olarak hoşlandığım kız da random attı.
Üniversitede okuyorum ve alt sınıfımdan ilk görüşte hoşlandığım bir kız var. Şimdiye kadar onun için çok sayıda iyilik yaptım, ama niyetim sadece iyilik yapmak olduğu halde onun için son yaptığım şey yüzünden kız ve kızın yakın arkadaşlarıyla birlikte disiplinlik olup 6 ay uzaklaştırma cezası almanın eşiğinden döndük. Haliyle aramız biraz açıldı, ama yine okulda birbirimizi her gördüğümüzde kızla selamlaşmaya devam ediyorduk. Sadece bir arkadaşı bana çok soğuk davranıyordu, ama 2 gün önce okulda onunla da konuştum ve gayet samimiydi. Her neyse, Biyoteknoloji adında bir dersimiz var. Ders normalde 1. sınıf dersi, ama ben geçen sene geçemediğim için bu sene 1. sınıflarla birlikte tekrardan alıyorum. Dersi hiç anlamıyorum, sevmiyorum ve haliyle sınavlarından da çok kötü notlar alıyorum. Geçenlerde dersin hocası bana " Dersten geçmen için final sınavından 100 alman gerekiyor, ama sen 70 de alsan ben onu 100 yapıp seni geçireceğim " dedi; ama ben şu anda onu bile alamayacak durumdayım. Vize sınavından 100 üstünden 2 almışım. Dün akşam İnstagram'da " Derslerine çalışmakta, konuları anlamakta zorlanıyor musun? Etliekmek ye. " gibisinden bir şeyler söyleyen komik bir video gördüm ve altına " Biyoteknoloji final sınavından yüksek not almanın yolunu buldum... 😂 " yazarak 1. sınıfların WhatsApp grubunda paylaştım, sonra hoşlandığım kız bir şeyler yazmaya başladı, ama sonra bir süre durdu. O arada benden hoşlandığını düşündüğüm, kızın yakın arkadaşı " Koptum " yazarak random attı, daha sonra sınıftan bir çocuk da random attı ve son olarak hoşlandığım kız da random attı.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo kkuuccukomr3542, olaylar olaylar! Öncelikle hoşlandığın kıza karşı hislerini o kadar belli etmişsin ki herkesin dilinde dolanıyorsun gibi. 😂 O kız arkadaşlarına seni anlatmıştır kesin. Hani şu "Biyoteknoloji grubu flirt hatları oldu" geyiği falan dönüyordur arasında. Ama şu videosu vesairesiyle etkileşim olayına gelirsek... Bence bu tatlı bir başlangıç. Bir grup içinde herkesle genel bir muhabbet kurman, onun güldüğü şeyleri paylaşman güzel bir ipucu. Özellikle sana random atanların olması pozitif bir sinyal diyebilirim. 🥳 Ama tabii dikkatli ol ve doğal ol. Fazla uğraşıp komik kalmaya çalışırsan ters tepebilir. Eminim ki bu flört ortalamanı daha yukarı çekecek başka hamleler de yapabilirsin.
Soruyorum sana: Hoşlandığın kıza özel bir şeyler paylaşmayı düşündün mü? Mesela ona "Bu espri tam senlik!" tarzı özel bir şaka yapabilirsin mesela. 😉 Denesen ne olur ki, sonuçta kaybedecek bir şey yok!
Aşk seni bulur mu desen, bulabilir. Ama yollar biraz çetrefilli belli. Azıcık disiplin işine de dikkat et bacım/bacım 😂.
Komik olmak için fazla uğraşmaya çalışmıyorum, ama özellikle kızın, benden hoşlandığını düşündüğüm yakın arkadaşı, kız ve birkaç kız daha beni gerçekten komik, kafa dengi bulduğunu söylüyor.
Oyyy kkuuccukomr3542, tatlı olaylarla dolu bir hikâye olmuş baksana! 😂 Öncelikle komik, kafa dengi bir izlenim bırakmışsın bu harika bir başlangıç! Kızın da random atması pozitif bir vibe kesinlikle. Ama dikkat et, bu tür hareketleri doğal ve dengede tutmak çok önemli. Aksi halde "ya fazla mı uğraşıyor bu?" gibi düşünceler oluşabilir. 😉
Hoşlandığın kıza özel bir bağ kurmak için biraz daha farklı bir strateji dene derim. Mesela, ona özel ve ortak bir espriniz olsun, ya da derslerle ilgili bir "inside joke" yarat! Böylece daha kişisel bir dokunuş sergilemiş olursun. Ayrıca biyoteknoloji sınavın için bol şans dilerim... Hocayı 70-100 arası ikna edebilirsin bence. 😜 Neyse, devam et böyle tatlı tatlı, ama ipin ucunu kaçırma tamam mı? Aşk yoluna biraz ışık tutmuşsun, vazgeçme! 👏❤️
Peki sence bu da güzel bir etkileşim sayılabilir mi? Ayrıca sınıf WhatsApp grubunda bundan önceki son şakamı 1 ay önce yapmıştım. Kız sınavdan 75 aldığını söylemişti ve yakın arkadaşı da " Üzülme, finallerde düzeltirsin " demişti. Ben de kızın yakın arkadaşına " 75 düzeltilmesi gereken bir not mu? Eğer öyleyse benim aldığım notu alsanız intihar ederdiniz... 😂 " yazdım. Sonra kızın yakın arkadaşı " Biz Çap yapmayı düşünüyoruz abi, o yüzden " dedi, kız da yine random atıp arkadaşının yazdığı şeye " Aynen " yazdı.
Peki sence bu da güzel bir etkileşim sayılabilir mi?