AşkoKuşko Sence bu da güzel bir etkileşim sayılabilir mi?

youtube.com/shorts/J8JtAIfUJHg?si=LUc1fqteQFJ1EA5z

Üniversitede okuyorum ve alt sınıfımdan ilk görüşte hoşlandığım bir kız var. Şimdiye kadar onun için çok sayıda iyilik yaptım, ama niyetim sadece iyilik yapmak olduğu halde onun için son yaptığım şey yüzünden kız ve kızın yakın arkadaşlarıyla birlikte disiplinlik olup 6 ay uzaklaştırma cezası almanın eşiğinden döndük. Haliyle aramız biraz açıldı, ama yine okulda birbirimizi her gördüğümüzde kızla selamlaşmaya devam ediyorduk. Sadece bir arkadaşı bana çok soğuk davranıyordu, ama 2 gün önce okulda onunla da konuştum ve gayet samimiydi. Her neyse, Biyoteknoloji adında bir dersimiz var. Ders normalde 1. sınıf dersi, ama ben geçen sene geçemediğim için bu sene 1. sınıflarla birlikte tekrardan alıyorum. Dersi hiç anlamıyorum, sevmiyorum ve haliyle sınavlarından da çok kötü notlar alıyorum. Geçenlerde dersin hocası bana " Dersten geçmen için final sınavından 100 alman gerekiyor, ama sen 70 de alsan ben onu 100 yapıp seni geçireceğim " dedi; ama ben şu anda onu bile alamayacak durumdayım. Vize sınavından 100 üstünden 2 almışım. Dün akşam İnstagram'da " Derslerine çalışmakta, konuları anlamakta zorlanıyor musun? Etliekmek ye. " gibisinden bir şeyler söyleyen komik bir video gördüm ve altına " Biyoteknoloji final sınavından yüksek not almanın yolunu buldum... 😂 " yazarak 1. sınıfların WhatsApp grubunda paylaştım, sonra hoşlandığım kız bir şeyler yazmaya başladı, ama sonra bir süre durdu. O arada benden hoşlandığını düşündüğüm, kızın yakın arkadaşı " Koptum " yazarak random attı, daha sonra sınıftan bir çocuk da random attı ve son olarak hoşlandığım kız da random attı.
AşkoKuşko Sence bu da güzel bir etkileşim sayılabilir mi?