AşkoKuşko Bu sahneden Aşk kokusu alıyor musun 😊 ?

Üniversitede okuyorum ve alt sınıfımdan ilk görüşte hoşlandığım bir kız vardı. Aynı zamanda kızın kankası da dönem başında bana sürekli iltifat ediyordu ve sanırım benden hoşlanıyordu, ama ben kankasından hoşlandığım için ona yüz vermiyordum. Ama sonra kendi kendime o kızın benim için daha doğru biri olacağını düşündüm. Ayrıca geçenlerde uzun bir aradan sonra ilk kez yanıma geldiler ve kızın kankası bana " Gruptakilere sinir oldum ya, çok boş yaptılar. Benim annem ve babam da vefat etti, ama mesajına hiç alınmadım. Çünkü biz seni biliyoruz " dedi. Ben de " Aslında ben kibirli biri değilim, ama canımı çok sıktılar " dedim, o da " Ben de çok sinirlendim " dedi. Hoşlandığım kız oturmayıp bizim yanımızda durup bize bakıyordu. Sonra " Görüşürüz " diyerek masadan kalkıp okulun içindeki masalarda oturmaya başladılar. Dün ise 1 final sınavımız vardı ve aslında çok çalışkan olmalarına rağmen gelmediler. Akşam hoşlandığım kızın kankasına böyle bir mesaj attım ve aramızda böyle bir sohbet geçti:
Merhaba, nasılsın? İyiyim, sen nasılsın? Çok şükür, ben de iyiyim. Biyoteknoloji final sınavına gelmediniz, o yüzden merak edip sormak istedim. Yağmurla biz akşamdan kalmaydık uyumuşuz Büte kalırız diye düşündük O da iyiymiş 🙂 Sen geçtin mi? Biyoteknoloji'den mi? Evet. Hayır, ben de büte kalacağım.
Güncellemeler
1 yıl
Fd ne oluyor FF'in bir üstü oluyor. Onu biliyorum ama o yedi kişi de mi kalıyor oluyor FD olanlar? Evet, DD koşullu geçer; onun aşağısındakilerin hepsi kalmış sayılır. Yani 20 kişi mi büte kalmış oluyor? Evet. Aaaa tamam.
AşkoKuşko Bu sahneden Aşk kokusu alıyor musun 😊 ?