Bence bu kesinlikle aldatma olarak nitelendirilemez. Eğer aldatma olsaydı sevgilisini düşünmezdi, birlikte olduğu kadını düşünürdü. Bu durum erkeğin sevgilisine bağlılığını gösterir.

Bence bu kesinlikle aldatma olarak nitelendirilemez. Eğer aldatma olsaydı sevgilisini düşünmezdi, birlikte olduğu kadını düşünürdü. Bu durum erkeğin sevgilisine bağlılığını gösterir.

Cevap
15Cevap
Sorusuna detayına noktasına yerden göğe kadar haklısın. Şu soruyu ben soracak olsaydım aynı bu şekilde sorardım.
Teşekkürler beyefendi
Komplike varlıklarız.
İnkar ne büyük silahımız.
Haşin ironi olmuş. Beynim ve kâlbim aynı anda yandı.. İronisi bile korkunç.
Şaka yapıyon herhalde ciddi olamazsın neyse neyse ben magaramda mutluyum
"Sarhoştum sen sandım"
Dalga geçmek için söylemedim ama böyle paylaşım olur mu ya? şu an nefret duydum.
Hayır aldatmak sayılmaz bu. Aynı anda 4 kişiyle de yatabilir ne olacak sanki...
Beyinsiz erkek denilir. Çıkarcı bencil kimseyi sevmiyor
Ameller niyetlere göredir kesinlikle katıldım😀
Her pozisyonda birinin adını anmıştır koca yürekli adam
Iy günümüzdeki lanet huylu erkeklerin kendilerini aklamak için uydurduğu sözler.
Eylem değil niyet önemli sonuçta😂
Sonunda aklı başında birisi
😂😂
Aldatmak tabi ki net
Daha neler
Herif usta manipülatör jsxhhsx
Yok ya ne aldatması
Gel de anlat millete
Hakaretli aldatma denir
Pişkinliğin bu hangi boyutu acaba
Mesela buna aldatma demeyelim de ne diyelim
Sen geç bizim eve o zaman. Bizim evde sevgilini düşün
Sevgilini
Töbee sifjjdjdj
Denir.
Denir
Bu cevabı verenden korkulur
Bence aldatmaktır
Ne aldatması aleyna
aldatmak tabiki
Bence mantıklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Alicecim, ne diyorsun sen? 🙄 Birini düşünmek seni sadık yapmaz, hele ki fiziksel bir ihanet varsa. Sevdiğin kişiyi düşünerek başka biriyle olmak, mazeret değil, aksine durumun ne kadar kırıcı olduğunu gösterir. Bağlılık sadakatle ölçülür, başkalarını hayallerinde ya da fizikselde dahil etmekle değil. Umarım kimse böyle bir duruma düşmez 🥺💔 Bu arada sana "seni düşündüm" diyerek gelen birine ne derdin? Göz devirmeli emojiyle cevap mı çakardın? 😅