1 yılBir zamanlar bir şehirde güzeller güzeli bir kız oturuyormuş. Bu kız öyle güzelmiş ki bir gören bir daha görmeye gelirmiş... Şehirde bu kızı gören gençler aşık oluyorlar ve onu istemeye gidiyorlarmış. Ancak kız hiç kimseleri beğenmiyormuş gelenler ne kadar zengin ne kadar yakışıklı olurlarsa olsunlar kız hepsine bir kulp bulup beğenmiyormuş. Şehrin tüm ileri gelenleri, soyluları dahi bu kızın kalbini kazanamamışlar kız bunlarada olumsuz yanıt vermiş.
Günlerden bir gün şehire bi delikanlı gelir, bu delikanlıda çok yakışıklı ve çok dürüst biri olarak bilinmekteymiş. Birçok kız bu kadar yakışıklı ve soylu bir gençle evlenmenin hayalini kurmaktaymış. Bu delikanlı bu şehirdeki o kızı görür ve o da bu kıza aşık olur ve onu sevdiğini söyler. Ancak kız bu gence de bir kusur bulur ve teklifini kabul etmez.
Aradan yıllar geçer... ve bir gün bu genç birzamanlar aşık olduğu ve karşılık bulamadığı bu kızla tekrar karşılaşır. Ancak bu sefer yanında kocasını ve çocuğunu da görür ve çok büyük bi şaşkınlığa uğrar. Çünkü bir zamanlar bir birinden yakışıklı erkekleri beğenmeyen hepsine bi kusur bulan kız öyle biriyle evlenmiş ki...
Yüzüne bakılmayacak cinsten biriymiş. Bu duruma çok şaşıran genç kadının yanına gitmiş ve. "Beni tanıdın mı diyecek olmuş ama şaşkınlığından pek de bir şey söyleyememiş. Kadın onu tanımış. Adam merakını gizleyemeyerek sen bir zamanlar kimseleri beğenmezken nasılda böyle hem bu kadar çirkin hemde fiziksel bozukluğu olan sana denk olmayan bu adamla evlendin diye sormuş.
Kadın bunun cevabını öğrenmek istiyorsan bana şu karşıdaki gül bahçesine girip bana ordaki EN GÜZEL GÜLÜ getir demiş. Adam bunu kabul etmiş. Ancak kadın adama gül bahçesinde birkez geçtiği yerden bir daha geçmemesi gerektiğini söylemiş. Adam gül bahçesine gitmiş, güllere bakmış bu güzel bunu koparıyım derken daha güzelini görmüş ilerlemiş onu koparırken ondan daha güzelini görmüş onu koparmak için ilerlemiş. Bu daha güzel yok bu daha güzel diye diye gül bahçesinin sonuna kadar gül koparamadan gelmiş. Tam geri dönücek olurken kadının birkez geçtiğin yerden bi daha geri dönmeyeceksin sözü aklına gelmiş. Bunun üzerine bahçenin sonunda kalan solmuş yaprakları dökülmüş cansız gülü koparıp gelmek zorunda kalmış.
Gülü kadına getirdiğin de kadın şimdi beni anladın değil mi? Ben de senin gibi hep daha iyisini hep daha güzelini aradım ama sonunda Bahçenin Sonundaki Solmuş Gül gibi bu adamla evlendim.
04 Yorumla
Soran1 yılKadınlar güldir ma çiçektir 😄
- 1 yıl
ofiste pis pis sırıttım, sağolasın :)
Soran1 yıl😀
- 1 yıl
Yoh ben hiç almamışam :)
En İyi Cevaplar
32 yaşındayım. Evlilik için çok seçiciydim. Sonra gidip en kötüsüyle evlendim.
Ama hayatı kaçırmadım ve kaçırmıyorum. Çünkü hayatı kaçırmak ile evliliğin bir alakası olduğunu düşünmüyorum.
Tabi 'hayatı yaşamayı' erkeğin sırtına binerek yapacağını düşünen kadın varsa; bilemem. Evlendiği adamın etinden sütünden faydalanarak hiç yaşamadığı şeyleri yaşamayı, hiç tatmadığı bir konfora kavuşmayı, hiç gitmediği yerlere gitmeyi hayal eden kadınları, benim gibi adamlar görmezden gelirler.
Zira böyle bir alışveriş ise evlilik, karşılığında o bana ne ödeyecek?
Sevgi mi? İstemem efenim. Benim imkanlarımı düşünmeden sevecek kadın isterim.
Çocuk mu? Kalsın, istemem. Zaten bütün çocuklar benim.
Sıcak yemek, ütülü çamaşır? Sağolun, almayayım. En iyi aşçıların yemeklerini yiyebiliyorum ve zamanımın yetmediği ev işlerim için yardımcım var.
Yoksa düzgün bir fizik, pürüzsüz, hoş kokulu bir ten ve iki bacağının arasındaki o dayanılmaz delik mi sunacak olduğu? Mersi, ben tokum. Dilediğim an birkaç tanesini yan yana dizebiliyorum.
Birden fazla evim, birden fazla aracım var. Birkaç meslek ve çok iyi bir noktaya gelmiş, evvelden planlanmış kariyerim de cabası. Birikimim ve yüksek limitli bir kredi kartım da mevcut. her şey yolunda gidiyor.
Aslında biliyor musunuz... Evet, biliyorsunuz.
Benim mal varlığım ve imkanlarım, bir sürpriz olmadığı takdirde her geçen gün artacak. Ama karşımdaki kadının gençliği ve güzelliği zamanla azalacak.
O sebepten, donanımlı kadın isterim ben. Kültürlü, zeki, şefkatli, nüktedan...
Ve hayatı kaçırmamak için beni beklememiş, benden önce de kendine birşeyler katmak için çabalamış kadın isterim.
03 Yorumla
Soran1 yılNe diyon Allah aşkına
- 1 yıl
İşte tam olarak bundan bahsediyordum.
Beni haklı çıkardığın (ız) için teşekkür ederim.
Soran1 yılRica
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence ya çok kararsız bir kişisin veya bekleyince daha iyisi gelir düşüncesindesin. Karşına çıkan insana şans tanımalısın, %100 uyum diye bir şey tabiatta yok. Davranış kalıpları genel olarak hoşuna gidiyor ve beğeniyorsan evlenme kapısını aç. Erkek veya kadın 30 geçtiği zaman 2 kez düşünmek zorundadır. Çünkü gençlik gitmiş geriye seçim kalmıştır. Ergence yorum yapan, boşanıp seni umutsuzluğa sevk eden, teyze-yenge gibi ifadeler kullanan, alt kültürün söylemelerine kulağını kapat. Üstelik işin var, tipte var, sağlık sorunun veya ağır bir kusurun yoksa gayet tercih edilebilir bir şey. Mutlu olmanız dileğiyle.
21 Yorumla
Soran1 yılDavranıs karakter çok ıyı
1 yılSana nasıl davranıyor bağırıyor mu çağırıyor mu? Tavrı nasıl? Ailesi nasıl? Düşünce tarzın hayatin uyumlu mu? Anlıyor mu seni? Dinliyor mu? Ortak noktaniz var mi? Bunlar da önemli ev araba para olsun yaparsın gene okul herkes okuyor okumak değil önemli olan kendini geliştirmek doğruyu yanlışı görebiliyor mu vs vs..
Ve cidden hayati kaçırdığını düşünme senin hayatın sen ne zaman tamam dersen o zaman başlar hayat
21 Yorumla
Soran1 yılÇok uyumlu anlayışlı ş saygılı sevgı dolu iletişim kuvvetli yapıcı ve eglencelı
Yapay Zeka Cevapladı
Of canım ya, sen tam olarak "kusursuz insan" arıyosun galiba? Ama bak, kimse kusursuz değil ki! Evlilik dediğin şey zaten iki kişinin eksiklerini tamamlayarak uyum sağlamasıyla güzelleşen bi yolculuk 🌸 Belki de beklentilerini biraz daha gerçekçi hale getirmelisin. “Mükemmel” insanı beklemek yerine sana enerji veren, kahkahanı çoğaltan birini aramak daha eğlenceli olmaz mı sence? 😍 Aman ha, hayatı beklerken kaçırma! 💔 Peki senin için olmazsa olmaz kriterlerin neler? 😊
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
150Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 1 yılseçici olmayın siz de o zaman
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. bence yapıyorsun. senin kararın hani sana ılımlı bir cok yorum gelmiş gördüm. farklı bakayım ben linclenmeyi goze alıp.
kız ile erkek bu işlerde bir değildir. 2sinin bazı avantaj dezavantajları vardır. biri cocuk. kızların dogurganlıgını bilirsin. kaldıki tanıs et evlen fingirdes cocuga karar ver hemende olmayabilir. o sürede var. 2. si kızlarda güzellik aranır. güzelliğin gidicek yas aldıkca. oyle giderin azalcak yani. 3. hayatı kacırıyon diyelim evlenmedin 40 a gelince mutlu olurmusuu sorman lazım kendine. 4. 40 a gelip evlenmediğinde yanında kankaların olur mu. olmaz hepsi evlendi diceksen sap gibi kalıp üzülürsün. 5. her evlenmediğin yıl sana yol su elektrik olarak doner. niye. cunku erkek aralıgın yükselicek. yaslanacak. artık keltos erkekler sana düşecek. cinsel performans yasla da erkeklerde düşer diye bilyiorum. genc cıtır kuvvetli adamı kapıp seksin dibine vurmak varken bence mantıksız. gerci bu cok da gecerli değil erkeklerde cinsel performans icin tam oyle denmez aslında ama yas ile zayıflar biraz illa bence. 5. elemanları eledikce onlar kenarda beklemez. evlenirler aday sıkıntısı yasarsın. 6. enistemizi de dene. ok ise yapıstır. yok ise sutla. aklında kalır bence ortada bırakma. bence de iyi yani. 7. su kızlarda uzun boy takıntısını ne zaman anlıcam merak ediyorum.
bence kusur musur bulma. 4 4lük adam zaten adriana limayı ister. sen 4 4 lükmüsün. bence 4 3 lük iyidir. ama gelde kalbe anlat dimi. bende oyleyim anlıyorum seni.
04 Yorumla- 1 yıl
Siz nasıl ki genç güzel kız arıyorsanız kadınlarda uzun boy arar gayet normal. Ayrıca kadında 35ten sonra doğurganlık düşer erkekte 40 45te çocuk yapma ihtimali düşer. 60tan sonra erkekte çocuk yapma ihtimali hepten biter kadınlarda menepoz 50 55 girene kadardır. Yani erkekle kadının çocuk sahibi olma farkı 5 10 yaştır. Zaten günümüz kadınları erkeklerden daha çok bakıp daha geç çöktüğünden erkeklerden daha dinç olur. Evlenmemiş bir kadını yaşlandıracak hiçbir faktör yoktur ancak erkekler evlensede evlenmesede 28den sonra saç dökülmesi kilo alımı iş stresi testosteron sayesinde yaşlanmaya başlar östrojeni yüksek olgun kadınlarsa daima güzel ve genç kalır. Yani bu abla kendine bakıyor sporunu yapıyorsa taliplerinin olması normal. Ancak parasız 30+ yaş erkeğin hiçbir şansı ve çekiciliği yoktur. Kadınlar bu konuda daha şanslı bakım yapıp dikkat ediyor erkek gibi salmıyor kendini.
Soran1 yıl@Kalllisssa Yürü be😁Evde kalma terımı güzel olmayan kadınlar için gecerli
- 1 yıl
Bakımsız kadın evli bile olsa 20 yaşında bile olsa rağbet görmez.
Evlilik konusunda seçici olmak, hayatı kaçırmak anlamına gelmez; aksine, daha mutlu ve sağlıklı bir ilişki kurma olasılığını artırabilir. Ancak bu durum, bazı önemli noktaları göz önünde bulundurmayı gerektirir. Uyumlu bir eşle evlenmek, daha mutlu ve uzun ömürlü bir evlilik kurmanıza yardımcı olur.
31 Yorumla
Soran1 yılTam huyu huyuma suyu suyuma biri var
1 yılGünümüzde birçok insan aynı durumda. Herkes herkes gibi ve herkesin onlarca talibi bir ekran uzakta. Herkes tahsilli. Herkesin burnu güzel. Sürekli ekran başındayız ve sürekli izlediğimiz videolar reelsler derken birçok silüet geçiyor önümüzden. Date uygulamaları sınırsız. Doğal olarak ilişkileri de hızlı tüketiyoruz ve herşeyimiz sıradanlaşıyor ilişkilerimizde dahil. O yüzden konuştuğumuz kişiler bizi fazla heyecanlandırmıyor. Ya da ufak bir hayal kırıklığında ilişkileri koparmaya daha meyilli oluyoruz çünkü tüketiyoruz ve seçeneğimiz bol. Mutsuz bir evliliktense evet seçici olmak ve bir şeylerin gecikmesi daha makul ancak kimse ne yazık ki kusursuz değil. İnsanı diğerlerinden ayıran yalnızca artıları değil aynı zamanda kusurları. Bu bilinç ve olgunlukta olmadan zaten ciddi bir ilişki inşa edebilmek 2025 dünyasında hayalci olur.
10 Yorumla
1 yılSeni sorun gelmiş benim de sonum gelmiş el ederim senin Boş ver bu hayat çocuğumuz olsun sıcak bir yuvamız olsun akşama kadar çalışalım yorulalım mı lan sevişelim hayatı anlatalım müzik söyleyelim şiir okuyalım Film seyredelim. Lütfen gel evlenelim sevişmeye ihtiyacım var doğru Sana daha ihtiyacım var kadınsın Sonuçta Ya ben eğer erkeğim sonuçta yani ihtiyacın belli mükemmel param yok TOKİ'ye gider bir ev alırız iki çocuğumuz olur beraber okuruz Ben doktorumu bitiririm sen belki lisans ya da yüksek lisans bitirebilirsin yaşlanırız ya işte ne anlıyorsun ki lan sen ne anlıyorum ki ben ciddi ya söylüyorum sana lütfen gel sarılacağım sana lütfen ihtiyacın varsa Lanet olsun her şeye ama ihtiyacım var Gel gitmene olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılValla aynı durum tıpa tıp aynı neredeyse sadece benimki bir tık kısadır belki😂😂😂aynı durumdayım ve aynı şeyleri hissediyorum kendimi bilmesem soruyu ben sormuşum diyeceğim seni de darlıyorlar mı evlen diye bu arada evlenmek de bir rızık nasiptir biz ne desek boş sen istiyor musun evliliğe psikolojik ve fiziksel olarak hazır mısın sorumluluk alabilecek biri misin ya da bu sorular karşındaki için de geçerli eğer ilerde çocuk falan düşünüyorsan ya yumurtalarını dondurt ya da evlenmeye bak
020 Yorumla
Soran1 yılSende mı beğenmiyosun kımseyı
Cevap sahibi1 yılKalbim ısınmıyor sanki bir şeyler beni geri itiyor ama bir yandan da aile kurmak güzel bir şey yalnız ölmek istemiyorum ama bir yandan da şu devirde o kadar zor ki yuva kurmak ve o yuvaya sahip çıkmak
Cevap sahibi1 yılburada konuşmak isteyen erkek kadın çok o nedenle bu tarz soruları gizli c3vaplıyorum
Soran1 yılSorun degıl sende mı çok krıterlısın
Cevap sahibi1 yılBen güven problemi yaşıyorum kaldı ki fena da bir tipim yok tip olarak çok takıntım yok da tip olarak sadece benden kısa olmasın ve yanıma yakışsın kafasındayım karakter konusunda güvenemiyorum ben
Soran1 yılBoy kac
Soran1 yılGüven duycagın biri olsa ister mısın peki
Cevap sahibi1 yıl166
Soran1 yılMaddi manevi neler isteklerin
Cevap sahibi1 yılboş ver ya
Soran1 yılE Pekı sen bilirsin
- 1 yıl
Senden kısa pek erkek yokki
Cevap sahibi1 yıl@geribaksanbi o nedenle zaten istemiyorum ya ben de çok uzun değilim çünkü
- 1 yıl
166 kızlar için gayet iyi canını sıkma, bende seciciyim ve şanssizim birisi çıkmıyo tanışcak ortamimda yok
Cevap sahibi1 yıl@geribaksanbi ailene söyle onlar sana birini bulur
- 1 yıl
Şu an düzenli işim yok olsa da ben isterdim birine seni seviyorum demek ama yok işte
Cafede otursan bi erkek güzel dille senle tanismak istedigini söylese ne tepki verirdin
Cevap sahibi1 yıl@geribaksanbi cafede birisine gelip durup dururken tanısmak istediğini söylemek hoş karşılanır mı bilmem ama ben rahatsız olurum şahsen ama bu durum bir yandan da hoşuna gider ama cevap vermeye cesaret edebilir mi ne düşünür orası ayrı mevzu şahsen kendi adıma biri bana böyle dese çapkın ya da sapkın olduğunu düşünürüm çünkü günümüzde durumlar malum ama böyle biri varsa arkadaş ortamı ayarlanabilirse ( cafede sürekli gördüğünüz biri varsayarak söylüyorum) daha doğru olur diğer türlü olumlu yanıt bence zor
- 1 yıl
Tesekkür ederim bende taniscak yer ariyorum iş ortamim şantiye tarzı
Arkadas cevrem kısıtli hayirlisi artik ne diyim
Ben şimdi yatmak zorundayim erken kalkacam kusuru bakmayın geç saatte konuşunca bölündü yarın yine sorarim😌
Cevap sahibi1 yıl@geribaksanbi hakkında hayırlısi olsun kardeşim
- 1 yıl
Eyvallah bacım😀memleket neresi
1 yılbende 30 yaşındayım ve 25 yaşındayım ve bugün diyorum ki keşke evlenmeseydim ve daha seçici olsaydım hayatı inan bana kaçırmıyosun evlilik öyle her zaman düşündüğün gibi ilerlemiyor iyi değerlendirmek ve iyi tanımak lazım ilerde sorun olabilecek her şeyi önceden düşünmenin asla bi zararı olmaz maddiyat elbette önemli ama inan bana sorunlu bir evlilik parayla asla düzelmiyor keşke diyorum iki çocuğum olmadan önce ya da daha sevgiliyken hissettiğim şeylerin peşine düşüp erkenden yollarımı ayırsaydım diyorum şimdi çocuklar varken maalesef bu öyle kolay olmuyor bekarlık sandığınız kadar da kötü değil inan bana umarım iyi insanlarla karşılaşırsın ☺️
113 Yorumla- 1 yıl
@nafilesözler yanlış tercih yapmış olduğunuz için başkalarına olumsuzluk yansıtmayın.
- 1 yıl
Olumsuzluk yansıtmıyorum hayatın gerçekleri var her evlilik mutlu ya sa mutsuz olacak diye bir durum yok ben kendi yaşadıklarımdan yola çıkarak iyi karar vermesini ve tabiki seçici olmasında yanlış bir şey olmadığını izah ediyorum hepsi bu
- 1 yıl
bekarlık kötü değil demeniz bütün cümleleri silip süpürüyor
- 1 yıl
Niye kötü mü sizce
- 1 yıl
bence kötü, sizi bilemem. göreceli bieşy
- 1 yıl
Bak sen de söylüyorsun bence kötü değil çünkü kafan attığından iyi hissetmediğinde hadi eyvallah diyebiliyorsun hemen ama evli ve çocuğun varsa herşeyi düşünmek zorundasın ve asla bağın evli olmasan bile kopmayacak mecbursun çünkü çocuklar var olmasa bile aileler bilmem neler herşeyi aklına getiriyorsun zor bir süreç yıpranıyosun yani bu benim fikrim sen böyle düşünmek zorunda değilsin sen evlenmek istiyorsan yine evlenebilirsin ben fikrimi söylüyorum düşünebilen bir varlığız kendin için en iyisini sen bilirsin
- 1 yıl
yalnız uyumak, ilgi görmek, seks, yardımlaşmak, dertleşmek, paylaşmak onca şey var ki evliliğin iyi olduğuna dair. olumsuzluklar elbette oluyor. artısı bence daha çok
- 1 yıl
Anlaşamadığında bunların hiç biri olmuyor kavgadan tartışmadan ne ilgi görüyorsun ne seks yapıyosun ne de dertleşmek ve paylaşmak istiyorsun kavgadan sonra bir tek anlaşılmak istiyorsun ya da ayrılmak çünkü sorun bunları yaptığında da düzelmiyo sorun çözülemezse zaten içinden gelmiyor
- 1 yıl
konuşabilmeyi yapıcı olmayı başarabilmek (öğrenmek lazım) saygıyı kaybolmadıysa düzelir. sevgi saygı bittiyse yapacak bişey yok. ama yine imkan varsa evlenmek lazım bence.
- 1 yıl
Tabiki imkanınız varsa ve gerçekten kalpten iyi olacağına inanıyorsanız evlenin aklınızda soru işareti olursa lütfen onu dinleyin sonra pişman olmayın diye söylüyorum yoksa evlilik mutlu bir yuvaysa güzel o yuva mutsuzsa asla güzel değil umarım sizde gerçekten hakettiğiniz mutlu bir evlilik yaparsınız bol şans diliyorum
Soran1 yılNe yasadınkı
- 1 yıl
O kadar uzun ki ama kısaca anlaşılmamak ve bencil olması diyelim
- 1 yıl
size de. herkese...
- Aşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı.
1 yılBilir kişi degilim, psikolog değilim fakat soru ve guncellemeye bakinca şunu bir dost gibi soylemek isterim.
Önce kendinden başla, ben ne istiyorum.
Önce içindeki çocugu dinle, kendine bir bak ben nerdeyim, ne verebilirim diye... yavaş yavas gerisi gelecek sanki😊
11 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler
1 yıl"Seçici olmak normal, çünkü hayatınızı paylaşacağınız kişiyi bulmak önemli bir karar. Ancak sadece maddi veya yüzeysel kriterlere odaklanmak yerine, kalbinde Allah korkusu olup olmadığını ve İslam’a uygun bir yaşam sürüp sürmediğini değerlendirmek en doğrusu. Pek çok insan bu noktalara dikkat etmiyor ve sorunlar yaşıyor. Doğru kriterlere odaklanarak dengeyi kurabilirsiniz."
02 Yorumla
Soran1 yılDoğru kriterleri bulursak tamammı pekı
- 1 yıl
Bunun doğrusunu yanlış sen bilirsin bu benim için böyle
1 yılYaş ilerledikçe mantığıyla daha fazla hareket ettiği için insan zorlaşıyor tabi. Evlilik senin için problem olacak ise mantık çevresine uyan birisi ile yuva kurabilirsin yoksa da bekledikçe şu an hayatında olan kişi veya kişiler bile mantığına yatmayacak çünkü 😂 Mutluluklar bol şans...
02 Yorumla
Soran1 yılDoğru diyon 😀
- 1 yıl
Profesyonel bekar olarak konuşuyoruz burada 😂
Mukemmelliyetcilik cok buyuk bir sorun insan icin. Ayni sorun bende de vardi , artik asiri derin dusunmuyorum. Bence o esmer kisi daha onceden gorusmus olduklarindan kısmen bile olsa daha iyiyse isi ciddiye bindir derim, hayatta mukemmel insan yok , hersey kusuruyla gelir sizin karsilikli sevginiz o kusurlari kapatmaya yeter , endiselenme, kendine guven , sevdigin kisiye guven, insallah gerisi corap sokugu gibi gelecektir...
04 Yorumla
Soran1 yılYa çok teşekkür ederim bazı dengesizler gibi yargılamadıgın için
Soran1 yılAynen öyle ben de ıskalamak istemiyorum artık ıyı geliyor onda bile bir şey buluyorum teşekkürler anladığınız için
1 yılKriter koyarken en önemli kısımlara dikkat et. Karakter hususu önemli nokta. Ve gözüne hitap ediyor mu ona dikkat et. Diğer küçük detaylara takılı kalma. İşi yoksa iş bulur, fakirse birlikte zengin olursunuz. Bu şekilde doğru ve kendine uyumlu insanı bulabilirsin ya da karşına çıkabilir. Kafa denkliğine önem ver.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı. Icıne sınmeyen bırısıyle ya da ezbere aıle zoruyla olacaksa hiç olmasın daha ıyı. Bende sen gıbı düşündüm yas 42 ınan üzülmüyorum vardır hır hayır dıyorum. Gerıye dönüp baktığımda pısmanlıklarım yok acaba su mu olsaydı? Bumu olsaydı? Demedım. Zaten doğru ınsanı yakalasaydım evlı olurdum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 558 cevap paylaştı. Yanlıs anlama beni ama araba ev dediğin şeyler evlendikten sonrada olur ama karakteri huyu bir ömür çekicrksin iyi düşün, iyi tart seç. Ben 25 yaşındayım daha seçemedim hiç kimseyi sevgili olarak bile :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı.
1 yılbende iki tane polis memuru kız var bir türlü açılamıyorum empati yapınca benim gibi bir insanı ne yapsın diye hayıflanıyorum üstelikte ne olduğu belirsiz bir hastalığım var oda kanser çıkar kıza yazık olur diye kendimi frenliyorum şu sıralar hem kendimden hem de hayatımdan nefret ediyorum
00 Yorumla
1 yılZaten günümüzde 30 yaşından erken evlenilmiyor da sen yine de bazı kusurları görmezden gel, boşuna dememişler her güzelin bir kusuru vardır diye... Ama sanırım sen kusursuzsun 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen de 30 yaşındayım ama evliligi hiç düşünmedim
Evlenmek demek bizim gibi toplumlarda erkeğe hizmetçi olmak demek... çekilmez kaynana ve görümce demek. Hayatı seviyor gibiyim, gezip tozuyprum kendi paramı kendim yiyorum ne gerek var birsuru borç harç
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlilik meslekten bile önemli. Mesleğini kolayca bırakırsın geçiş yaparsın ama evlenince psikolojik olarak çok etkileniyorsun. Zaman boşa geçebilir... Boşanmak ölüm kadar insanda etki bırakıyor psikolojik olarak. Terapi vs evlilik borç harç demek boşanma vs
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEvlilikte seçici olmak normal ama bir tanıdığım kadın armudun sapı üzümün çöpü derken yaşını geçirdi şimdi taşbi bile olmuyor kimse kusursuz değil o tanıdık adına konuşursam eğer kendi eksiklerine bakmıyor karşı taraftan yüzde yüz bir mükemmellik bekliyor standartlarınız beklentileriniz kendinizle de orantılı olmalı çok zengin eğitimli ya da güzel değilseniz karşı taraftan bunları beklemeyin ya da karakter hepimizin kötü huyları vardır (aşırı olmamakla beraber)
00 Yorumla
1 yılAbartıya kaçmamak kaydı ile seçici olmak gerekir hepimiz görüyoruz yanlış insanla evlenip sonra boşanma süreci vs kolay şeyler değil bu tarz şeyler o yüzden bazı şeylere emin olunmadan evlenmek yanlış bence
02 Yorumla
Soran1 yılMesela ne abartı değil dedigınız şey
- 1 yıl
Belli bir örnek veremem ama şöyle düşün senden bir tane daha olsa onunla dahi mükemmel anlaşamazsın ama insan karşısındaki ile mükemmel anlaşmayı bekliyor bazan çok komik ayrıntıya takılıyor bu olmamalı demek istediğim
- Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılAngelina Jolie bir röportajda diyordu ki, zor bir durumu nasıl aşarsiniz sorusuna şöyle cevap verdi. O probleme dalin ve içinden geçip gidin. Bana mantıklı geldi. Beğendiğin kişiye şans verirsin çıkarsınız olup olmayacağını zamanla anlarsınız.
01 Yorumla
Soran1 yılOooo çok sevdim bu düşünceyi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılHenüz evde kalmış değilsin. Ama elini çabuk tutmalısın. Armutun sapı ve üzümün çöpü dersen yaş ilerledikçe seçme hakkın kalmaz ve ayvaya razı olmak zorunda kalırsın. 30 yaşta tehlike çanları çalar. 35 de evde kaldığın tescillenir.
07 Yorumla
Soran1 yılAma bissürü talıbım var
- 1 yıl
Seçemedikten sonra binlerce talibin olsa ne olacak?
Soran1 yılE napcam
- 1 yıl
Bu durumda evde kalır ve avuçunun içerisini yalarsın.
Soran1 yılYok ben bulurum ya
Kesinlikle evet kaçırıyorsun. Arkadaşımın akrabası var 40 yaşı olacak hala evlenmedi seçiçi yok şöyle olsun böyle olsun diye diye kimseyi beyendiremiyoruz adamda yok çıksada beyenmiyor dayımda aynı yaşta dedimki tanıştıralım sizi beyenmesi dayımı. Açıkçası dayım oralı bile olmadı 😆😆
Baya kötü bir şey hele o yaşta insan biraz olgunlaşır01 Yorumla
Soran1 yılSen 18mısın
Seçici olman çok normal sonuçta hayatını bir başkasıyla paylaşıyorsun ama 1-2 küçük kusur için iyi özelliklerini görmemek saçma, sonuçta 4×4 insan yok bu dünyada elinden geldiğince en az kusurlu insanı bulup evlen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı.
1 yılUzun +esmer +iyi karekterli+evi+arabası+ticaretle uğraşan +okul okumuş biri eğer mafya değilse evlenilir bacım... Allah'tan Brad Pitt mi istiyorsun😅
01 Yorumla
Soran1 yılDeğil aksine çok efendi biri
1 yılHayat dediğin şey evlilik, çoluk çocuk değil ki... Karşına mutlu olduğun birisi çıkarsa ne güzel, çıkmazsaaa keyfine bak, zorla güzellik ouyor be kuzucum. Evlenmek için evlenip mutsuz olmaktansa mutlu olduğun kişiyi beklemek bence en mantıklısı
00 Yorumla
1 yılBende seçiciyim. Bu hayatı kaçırmak değil, doğru kişiyi bulmayı tercih etmektir. Ben bunu öyle yorumlamıyorum. 🙂 Acele ile yapılan hiçbir şeyin temeli sağlam olmaz. Biz sonradan keşke dememek için bekliyoruz. Yoksa indir bir uygulama önüne gelene yaz..
03 Yorumla
Soran1 yılÇok haklısın pekı en ufak detaylara kadar da düşünmek mı gerek
- 1 yıl
Bende detaycılık yoktu fakat son 1 yıldır olmaya başladı. Seçici olmanın negatif yönü bu maalesef. Kolay kolay tatmin olamama hissi. Seçici olan detaycıda olur.
Soran1 yılEvet ya
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yıl30 yaşındaki birine göre seçici olman mucize. Hala birini seçebilme imkanın varken seçip evlen. 2 sene sonra seçebildiğinle değil seçildiğin kişiyle evleneceksin yoksa.
02 Yorumla
Soran1 yılSeçici olmak kötü mü napayım milletin boyuna mı atlıyım ayrıca yasımdan küçük görünüyorum
- 1 yıl
seçici olma demiyorum hala fırsatın varken değerlendir diyorum yoksa belli bir yaşını geçince tercih edilmeyeceksin yani gerçek bu
1 yıliyide sen sevmeye değil mala mülke bakıyosun 😂😂😂
27 Yorumla
Soran1 yılYıne geldi sen mala mülke bakıyosun perileri
- 1 yıl
knk biri var ticaret yapıyo evi arabası var diye belirtmişsin 😂😂😂😂😂😂😂
Soran1 yılBelırtecem tabı anormal mısın evlilik bu. Sen maddı imkansızlıklardan ne kadar çok evlilik yıpranıyor bitiyor biliyor musun
Soran1 yılSen git sadece aşk evliliği yap gör anasının nıkahını çocukların da aç kalsın görürüm senı o zaman gelip burada aglarsın sonra hadi by😀
- 1 yıl
abla evde kaldın diye niye bana parlıyon 😂
Soran1 yılSaçma sapan konuşuyosun
- 1 yıl
😂
Yani kriter belirlemek iyidir ama gönlü güzel vicdanlı insan bulmak da bir şans kısmet meselesidir.
10 Yorumla1.80 den kısa erkekleri reddediyorsundur değil mi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılHayat bu değil. Zaten yaşayan biri hayatı nasıl kacirabilir? Yaşıyoruz işte hepimiz hayatın içindeyiz. Nasıl yaşamayı tercih ettiğimiz birbirinden farklı sadece
10 Yorumla
1 yılEvet çünkü artık hayatın başında değilsiniz. Çok seçici olanlar asla evlenemiyor. Annemin arkadaşları 55-60’lı yaşlarda seçicilikten evlenemediler.
01 Yorumla
Soran1 yılNe tavsiye edersın
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bana sorarsan sevmeden, o elektrik alınmadan evlenilmez. Kötü bir evlilik olacağına hiç olmasa emin ol daha iyi olur.
02 Yorumla
Soran1 yılElektrik var
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılOlur mu ki derken bile sanki bir seçicilik olacakmış hissi var gibi :). Çok seçici olmak belki iyi olmayabilir ama bu da sizin elinizde değil mutlaka... 🙄
00 Yorumla
1 yılHayata geliş sebebimiz eğer evlenip kariyer çocuk yapmak olsaydı dediğin doğru hayatı kaçırıyorsun derdim ama asıl mesele başka olunca bu yolda evlilik sadece yardımcı unsur ana hedef değil.
00 Yorumla
1 yılEvlilik hayatı yaşamanın onlarca yollarından yalnızca biri. Belki de senlik değildir. Bu soruyu ancak kendin cevaplayabilirsin. Bence hareket halinde olurken seçmek yapılabilecek en iyi hamle olsa gerek. Hem anda kalırsın hem de seçimini bu sıra yaparsın. Yaşamın tadı bir nevi ne ile karşılaşacağımızı bilemiyor olmamızdan kaynaklanmaz mı?
00 YorumlaŞimdi şöyle düşünelim hemen gidip yarın sabah evlenecek değilsin birazcık birlikte olmayı dene belki de kafa yapınız gerçekten uyacak kriterlerin farklı olabilir yanıma yakışsın gibi kafa yapın uyarsa fikirlerinizde bir zitlık yaşamaz iseniz devam edebilirsiniz. Kriterlerin dışındaysa bence kimseyi yormana gerek yok evlendikten sonra da mutsuz olmak istemiyorsanız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hangi konularda seçicisin
yani nasıl bir erkekle hemen evlenirsin
o erkeği neden hala düşünüyorsun sorun ne
bazı şeyleri yaşamak için geç kalıyorsun bu da ilerde büyük bir pişmanlık yaratabilir
00 Yorumla
1 yılSen kimseden üstün değilsin. Sen seçerse herkeste seni seçer. Seçme üstünlüğüne herkes sahiptir. Sen tek degilsin
05 Yorumla
Soran1 yılÇok güzelim ıyıyım harikayım
- 1 yıl
Kendine göre tek öylesin. Senin begenmedigin veya seni beğenmeyen insanlar da kendilerini senden daha değerli özel görüyorlar
Soran1 yılYoo herkes diyor çok güzelsin çok ıyısın on numarasın
- 1 yıl
Aynen herkes senin begenmediklerinede aynısını diyor. Ayrıca seni begenmeyenlerede
Soran1 yılKıskanma
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Tam olarak neden seçicisin yani sana gelen kişilerde ne gibi kusurlar var onu düşün aradığın kişide ki özelikleri nelerdir mesela onu düşün
06 Yorumla
Soran1 yılAdam olsun modern olsun maddi durumu ıyı olsun benı sevsın karakteri iyi olsun
Soran1 yılE o zaman
Soran1 yılYanı bı villası olsa bı mercedes nolmuş yanı
- Aşk İlişkileri konusunda 859 cevap paylaştı.
1 yılEsmer, uzun, karakteri iyi, evi arabası var, ticaret yapıyor ama Kürt
01 Yorumla
Soran1 yılDerken
Hayat 60 ta bile kaçmaz...
Yakalamasını bilene...🌺♥️02 Yorumla
Soran1 yıl60dq evlenırım
1 yılBekarlık sultanlık 33 yaşında evlendim 35 de çocuğum oldu ama bilmiyorum bekar kalsam daha iyidi sorumluluk çok kadına ve çalışanım ben
00 Yorumla
1 yılCok da secici olmaya gerek yok ya ben de oyleyim artik secici davranmiycam kim cikarsa evlenip geccem😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 835 cevap paylaştı.
1 yılÖnemli olan doğru insan olmadıktan sonra seçici olmak en güzeli, evlenip boşanacağına bulabildiğin yere kadar seçmek en mantıklı olanı.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılSeçici olabiliyorsan ne güzel çünkü iyi erkekler 30 a gelmeden seçiliyor genelde
02 Yorumla
Soran1 yılÇok talıbım var
- 1 yıl
Talip ayrı iyi talip ayrı ama
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılSık dişini bir 10 sene daha bekle Zaten o talipler de gelmeyecek
08 Yorumla
Soran1 yılYa öyle deme
- 1 yıl
Ama şanslısın taliplerin var hiç Talip olmayanlar da var
Soran1 yılOlması da zor kimseyi begenmiyon 😄
- 1 yıl
Kaldın O zaman evde yapacak bir şey yok
Soran1 yılEvlencem o zaman
- 1 yıl
Ya memnun olmazsan
Soran1 yılSanane
- 1 yıl
Bak bu cevap sana hiç yakışmadı. Şimdi senin neden beğenmediğini anladım
Gizli Üye(30-35)1 yılOf ben de öyleyim ya kalbim ısınmıyor işte bu diyemiyorum bir türlü 😞 gerçi bana denk gelenlerin çoğunda iş ya da başka konularda da sorunlar oldu o yüzden de adım atamamış olabilirim
05 Yorumla
Soran1 yılBen de bı sorun yok ama ben yinede bişey buluyon😁
Cevap sahibi1 yılNapıcaz böyle ya, birine kör kütük aşık olma yaşını da geçtik gözümüz kör de olmaz bu saatten sonra 🥴
Soran1 yılYaş kac
Cevap sahibi1 yıl32
- 1 yıl
Valla aynı bensin kanka benimde karşıma çıksa da bazıları kalbim hic ısınmıyor ya.
Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Mükemmelliyetçisin. Peki sen yeteri kadar mükemmel misin?
02 Yorumla
Soran1 yılEvet
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Saygısız yorumları bir kenara bırak.
Bence kriterlerini düşür010 Yorumla
Soran1 yılNe gibi
- 1 yıl
Kriteri yok ki
Soran1 yıl@Dagr1zzlybear ne krıterı yok
- 1 yıl
Sen istiyorsun ki, ben bu yaşıma kadar bir baltaya sap olamadım, evleneceğim salağın malı mülkü olsun beni rahat ettirsin. Ama o salağı bulurken de en salağını bulmam lazım ki ileride pişman olmıyım. İşte senin kriterin bu
Soran1 yıl@Dagr1zzlybear canım derken
- 1 yıl
Ne canımı be
Soran1 yıl@Dagr1zzlybear Slk derken
- 1 yıl
Hadi uza kardeşim açıl da biraz hava gelsin
- 1 yıl
Allah hemcinslerimi sen ve senin gibilerden korusun
- 1 yıl
@Dagr1zzlybear amin
Gizli Üye(36-45)1 yılBu günceldeki kriterler iyi gibi gözükse de görücü özellikleri bunlar ya hisler? Onu beğenip sevdiğinden onun için heyecanlandıgindan emin misin bunlar daha önemli
01 Yorumla
Soran1 yılHislerimiz var
1 yıl30 unda artık seni seçerler, karpuz gibi. .. tünü elleyip, koruk diye bırakırlar
06 Yorumla
Soran1 yılYuh😁
- 1 yıl
Doğrular acıdır
Soran1 yılAma hala ben seçiyorum
- 1 yıl
Walla seçsen de seçmesen de, ülkede insan kalitesi belli. Ya bi yerde pes edip kör topal bişey seçicen, ya aldatılcan, ya şiddet görxcen, seçenekler bu :)'5
Soran1 yılE belkı mükemmel birini bulurum neden bu kadar olumsuzsun
- 1 yıl
İnşallah diyelim. Ama tecrübeler genelde öyle
1 yılSonuçta birkere evleneceksin seçici olmak en doğal hakkın bende aşırı seçici bir insanım 🙏
04 Yorumla
Soran1 yılAma seçicilik var seçicilik var. Benimki biraz üst seviyede sanırım. Sen nasil biri olsun isterdin mesela
- 1 yıl
Ben karakter olarak yaklaşıyorum artık mesela kıskanç bir kişiyim birlikte olacağım kişinin bunlara dikkat etmesini isterim genelde tipleme olarak minyonlar hoşuma gidiyor böyle barbie gibi olanları sevmiyorum
Soran1 yılBen de sadık güvenilir huzur mutluluk veren benı cok seven arkadas gıbı uyumlu kafa dengı birini buldum
- 1 yıl
Ozaman hiç kaçırma işte şans ayağına gelmiş ben bulamadım öyle bir kişi
1 yılBen 32 yaşındayım daha elime kız eli bile deymedi kendini bu kadar düşürme ben de bekliyorum ama daha aday çıkmadı :D
00 Yorumlahayatı kaçır altına kaçırma sürü psikolojisi altına kaçırttırır
04 Yorumla
Soran1 yılO ne demek
Soran1 yılSen de mal olma insan ol
Bence artık belli bir zaman sonra değişiyor. Evlilik için dış görünüşe bakma sana değer biri ile olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılKaç yaşına kadar seçici olcaksın bunu bir düşün?
02 Yorumla
Soran1 yılBu gıdısle kırka kadar 🤣
- 1 yıl
40 yaşındaki kadını kim ne yapsın
1 yılÇok zor aynıyım bende onun kaşı eksik öbürünün birşeyi diye diye
08 Yorumla
Soran1 yılSen kaç yas
- 1 yıl
33 bitmek üzere valla
Soran1 yılEvde kaldık 🤣
- 1 yıl
Ne güzel valla ye iç gez eğlen ben değiştirdim bazı şeyleri hayatımda bir arayışım da kalmadı
Soran1 yılEvlılık ıkı ucu boklu değnek 🤣
- 1 yıl
Kesinlikle öyle ne gerek var artık keyif yaşlarımız ye iç eğlen gez kadınsa zaten elbette var her yerde her zaman boşa zaman kaybı gerisi vallahi
Soran1 yılAma evlenmeden olmuyor her şey zamanında güzel kırk yaşında evlensem ne tat alacam o evlılıkden
- 1 yıl
Valla bekaret denen şey saçma.
Erkek sana gelene kadar kimlerden geçiyor bir haber kadın bundan.
Bir kadında 30 40 sene kendini saklıyor.
İlle kardeşim birisine denk geliyor sonrada.
Bana saçma geliyor şahsen
Gizli Üye(30-35)1 yılBir insan 30 yaşına gelince evlenmek zorunda değil bu algımızı değiştirmeliyiz. Evlenmek bazende hayatımızdan çok şey alıp götürüyor işte o zaman hayatı kaçırmış oluyoruz.
10 Yorumla- Devamını Gör (154)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat