Kaynanamdan Ev istemem çok mu saçma?

Eşimde, bende çalışıyoruz ben eşimden daha fazla kazanıyorum ama yetmiyor hayat çok pahallı 1 yaşında evladım var 6 aylıkken bakıcıya bırakıp işe gitmek zorunda kaldım çünkü benim işi bırakmam durumunda geçinemeyiz çünkü eşim çok az kazanıyor ve bunu kaynanamda biliyor. Bakıcı ve ev kirası belimizi çok büyüyor. Kaynanamın lüks bir sitede evi var yaylada evi var bunun dışında tarlaları var ve 70 yaşında ev sahibiyle kötü olduğumuz dönemde yanına geçelim dedik eşyanız çok olmaz dedi evi 300m2. Eşimden hariç 2 kız var evliler onların evi var durumları da çok iyi bir eşimle biz sıkıntıdayız oturduğu evin aidatını yüksek olmasından şikayetçi evi satsın 2 daire alalım birinde biz oturalım yine tapusu onda kalsın kira ödemeyelim diyorum neymiş küçük evde oturamazmış ev taşımaya gücü yokmuş kaynanamın abiside benimle aynı fikirde ama eşim annem de annem neymiş yıllarca çalışmış yapmış oturmasın mi ben evsiz mi kalsın diyorum biraz daha küçük bir eve geçip bizi kiradan kurtarsın diyorum bu hayat şartlarında bizim ev almamız imkansız inanın çok zoruma gidiyor kazandığım parayı ev sahibine vermek

Kaynanamdan Ev istemem çok mu saçma?