Kaynanam 80 yaşında bir kadın tatlı biri yani çok tanımıyorum bir kaç kez gördüm sadece. Sevgilimle de evlenmeyi düşünüyoruz ama ben sadece ikimiz yaşamak istediğimi söyledim. Sevgilim ise annemde bizle yaşasın dedi. Ben rahat edemem özel alanımız bile olmaz dedim. Oda işte başka bakacak kimsesi yok diyor ama sevgilimin 2 kardeşi daha var. Normalde o 2 kardeşi bakıyordu annesine. Ben bizim evde yaşasın istemiyorum. İstediği gibi annesi bize gelebilir bizde annesine gidebiliriz ama bizim bir yuvamız olacaksa ikimize ait olsun istiyorum. Ben mi bencil düşünüyorum. şu an ayrıldık çünkü annesini seçti. Bana onu sokağa at diyorsun dedi ben öyle bir şey demedim sadece evlenince evde ikimize ait bir yuva olsun istedim. Annelerimiz ile evlenmiyoruz biz evleniyoruz dedim. O da bana annemi istemiyorsan kusura bakma sen bak hayatına ben kararımı verdim dedi. Bencil miyim benim böyle düşünmem kötü biri olduğum anlamına mı geliyor? samimi cevaplarınızı bekliyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılasla bencil değilsin ve yanlış düşünmüyorsun. elbette annemiz babamız başımızın tacı, onları asla hayatımızdan çıkaramayız zaten çıkarıyorsak o insanın merhameti sorgulanmalı. burada bencil olan sadece sevgilin. o zaman evlenmesin ömrünü annesine bakarak geçirsin. ne güzel hem sevap alır. dinimizde bile eşin annesine babasına bakma yükümlülüğü yok, bakarsan çok sevap ama bakmazsan günah değil. sana en azından şunu teklif edebilirdi. aynı apartmanda yaşayalım, her an ulaşabilelim ama evimiz ayrı olsun. illa aynı evde yaşamak zorunda değilsiniz. kaynanan ne kadar iyi olursa olsun illa ki uyuşmazlıklar olacaktır. kendi öz anne babamızla geçinemiyoruz kaldı ki başka biriyle yaşamak çok zor. özel hayat sıfır. yayılarak yatmak istesen yatamazsın. belki yemek yapmayacaksın dışarda yiyeceksin yiyemezsin evde yemek yemesi gereken biri var. yani bu yükün altına girmek çok zor. sen zaten ailenin yanından ayrılıp yeni bir aile kurmaya çalışırken bir de diğer aile üyeleri dahil olacaksa o zaman evlenmekte çok anlamsız oluyor. düşkün olur, bakıma muhtaç olur, hiçbir çocuğu yoktur tek çocuk eşindir tabii ki bakarsın. en adil olanı kaç kardeş varsa işte 3se seneyi 3e bölüp herkes süresi kadar ilgilenebilir. sevgilin sana rest çekmiş ama bu durumu kabul edecek birini çok zor bulur. pişman olacaktır. asla kararından dönme sonra çok mutsuz olursun.
benim eşimin annesi de dul. ve evi ayrı. gidip hiçbir gelininde kalmıyor. bazen zorla bana götürüyorum 1 gün bile zor kalıyor sıkılıyor hemen. kendi düzenini evini istiyor. zaten bir anne böyle olmalı. anne olmak cidden kolay değil, ölene kadar hep fedakarlık yapman gerekiyor. allah onları başımızdan eksik etmesin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
80 yaşına gelmiş kimseye zararı olmayacak birisi haline gelmiş. Aynı durumda senin annen olsa sen aynı şeyi yapar mıydın. Evet hani hep sizde zor olur. Yeni evli olacaksınız. Ama 1 sene sonra falan 3 5 ay şeklinde diğer kardeşlerde ve sizde kalabilmeli. Yaşlılar evin bereketidir. Zaten o çocuk tamam annem naparsa yapsın deyip seni seçseydi huzurlu bir yuvanız olmazdı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçık bir şekilde 2 tarafta yanlış, bencil ve hatalıdır bu konuda.
Şimdi erkek için diğer kardeşleri ile dönüşümlü bakabilirler ve ben annemi seçiyorum demek tamamen hatadır. Senin ailen eşin olacak kişidir. Kalkıp evleneceğin veya evlenmiş olduğun kişiye bu tavrı sergileyemezsin. Öncelikle kardeşlerin arasında bu sorunu çözeceksin, sonra kalkıp eşine veya eş adayına hak verip bir yol bulacaksın.
Kız için ben kalmak istemiyorum diye kestirip atması yanlış. Büyüğe hürmet ister dini, ister insani olsun gerekli bir şeydir. Özel alan diyorsun ancak hadi o düşünemedi sen de kalkıp kardeşlerin ile dönüşümlü olursa tamam diyebilirdin. En baştan böyle bıçak gibi kesmek olmaz bu işlerde.
Bir diğer seçenek tüm kardeşler ve gelinler toplanır. Sırası ile haftada 1 gün gider ve annelerinin evini temizlerler. Maddi durum iyi ise eve kamera takıp hizmetçi tutarlar. Yani çaresi ve çözümü olacak bir durum 2 tarafın ben merkezciliği ve bencilliği yüzünden sarpa sarmış. İstediğiniz gibi beni yadırgayın umurum değil burada 2 taraf kendince haklı gözükse de kendince hatalıdır.
Burada haklı olacağın ve keskin olacağın tek konu kaynanan annelik değil de kaynanalık yapar işte o zaman haklısın derdim. Huyunu suyunu bilemem ama diğer türlü yazık...
00 Yorumla
+1 yılÇocuk boşuna sert yapmış. Konuşursun, annemle ilgilenmiyorlar bizimle olabilir mi diye sorarsın, hayır cevabı alırsan kırmadan ben böyle rahat edemem yol yakınken bu işe hiç girişmeyelim dersin, olur biter. Sende de gereksiz bir yorum var. Anneyle evlenmiyorum diyorsun. Tamam zorunda değilsin ama aile toplumun en ciddi kurumlarından biri. Hastalık hepimiz için. Senin annen ya da sen de yardıma ihtiyaç duyabilirsin. Birlikte olmak iyidir. Bunu düşün, istemiyorsan tabi ki seni zorlayamaz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır bencil değilsiniz
10 Yorumla
+1 yılAyyy yorumları okurken çıldırdım resmen..
Kız ilk kez evleniyor ve ilk kez yuva kuruyor ve kurulan yuva 2 kişiliktir her zaman. 3. Kişi (kaynana o bu şu) her kimse yeni kurulan yuvaya ait değil ancak misafir olmalı.
Bence bencil sen değil Beyefendi! Sana bu şekilde ters çıkmaktansa anlayışlı olup “haklısın, o halde belli bi zaman sonra yanımıza alalım” demeliydi..6/12 ay evliliğin tadını çıkarın, birbirinize bir doyun, sonra kaynanız mı yanınıza geliyor kardeşiniz mi orasını sonra düşünün. Yeni evlenmiş karı-koca ilk zamanlarını evde 3. Kişi var diye sadece yatakodasında fısıldaşarak geçirmemeli..
AYRİYETEN O DİĞER İKİ KARDEŞ NİYE ORALI DEĞİLLER ONUDA ANLAMIŞ DEĞİLİM BU ADAMI BÜYÜTEN ANA ONLARINDA ANASI DEĞİL Mİ? “KARDEŞİM, SEN YENİ EVLENİYORSUN ANAMIZIN TÜM SORUMLULUĞU BİZDE” DİYEBİLİRLER.
Yeni evlendiysem ve kocamla rahatça fingirdeşemiyorsam niye evlendim ki?
Nişanlıykende rahat davranamazdık? Anasına bakıcı olarak kocamın evine karı olarak işe mi alındım?😄40 YorumlaEvlilik tek bir kişiyle olmuyor maalesef. Öyle bir dünya ancak hayallerde olur. Anne, baba da daima yuvanızın bir köşesinde olacak. Bunun bilincinde evlenmek her zaman olası bir sorunun önüne geçer. 80 yaşında kadın, size ihtiyacı olmasa sizinle yaşamak istemez diye düşünüyorum. Sonuçta sevdiğin adamı dünyaya getiren bir anne. Saygıyı ve merhameti hak ediyor.
Sana gelince ailesiyle yaşamayı istememen çok doğal. İsteğini dile getirmen, oynamaman takdire şayan. Ama evet bencilsin çünkü kendi hayatını düşünmeye odaklısın. Sen kötüsün, kötü kalplisin, şöylesin, böylesin demiyorum. Hepimizin bencil olduğu konular var. Senin bencilliğin de bu.
Evlenmek, ara buluculuğu öğrenmek demek aynı zamanda. Sevginiz, orta yolu bulamıyorsa ayrılmak en doğru karar olmuş. Hakkınızda hayırlısı olsun.20 YorumlaBen annemi henüz üç ay önce kaybettim. Hem hastaydı hem de bakıma muhtaç haldeydi. Asla istemedi yanımızda kalmak, zoruna gitti belki de. Zaten hakkıyla bakamadık da. Bakıcı tuttuk ama yine yetmedi. Şayet evli olsaydım, kendi anneme bakmaya kendi gücüm yetmezken bunu eşimden istemeye hakkım olmazdı. Ben elimden geleni yaparım, tüm imkanlarımı seferber ederim ama bunu başkasından talep edemezdim. Sokağa atacak da halimiz yok. Her şey imkanlar dahilinde olmalı, gerçekten çaresiz ve başka ihtimalin olmadığı hâllerde bu talepler tekrar düşünülür.
Sizin mevcut şartlarınızda yeni kuracağınız yuvada, hayaller ve isteklerinizin gerçekleşmesi adına talebiniz gayet makûl bu sizi bencil ya da kötü yapmaz. Vicdanınızı serin tutun, hakkınızda hayırlısı olsun.10 Yorumla
+1 yıl
Öncelikle, duygularınızı ve düşüncelerinizi ifade etmek için dürüst olduğunuz için tebrik ederim. Kaynanenizle aynı evde yaşamak istememek, bencil olmak anlamına gelmez. Her bireyin kişisel alanı ve rahatlık alanı vardır ve bu doğal bir ihtiyaçtır.
İki kişinin evlenmesi, kendi ailelerini kurmaları ve kendi yuvalarını oluşturmaları anlamına gelir. Bu, çiftin birlikte karar verdiği ve rahat hissettikleri bir şeydir. Dolayısıyla, kendi evinizde sadece sizin ve sevgilinizin yaşamak istemeniz doğal bir istektir.10 Yorumla
+1 yılValla beybisu kadın zaten 80 yaşında iki ayak çukurda, hani genç olsa fıldır fıldır dolaşsa özel hayatınız olmaz derim, ama kadın da yaşlı başlı ona bir oda verseniz bence çok da yer kaplamaz yani en fazla masaya 1 tabak fazla koyarsın, bir yere gidecek gğnlerce tstil yapacagın zaman bir sefer onu götürürsün bir dahaki sefere de diger iki kardeşine gönderir esinle ikiniz tek gidersiniz. Yani uzun yazıyorum sıkmış olabilirim ama yani yaşlı zaten, sevgiline de helal olsun annesine bakmak istedigi için. Yani annesi sonuçta o yaşa kadar annesi getirmiş bakmak zorunda zaten. Şahsen benim kocam annemi istemese boşarım direk, iyi annem benim için mücadele etsin ben başkası baksın diyeyim. Annemi alkr giderim, kendim çalılır bakarım. O yüzden sana tavsiyem böyle merhamet ve ailesine iyi davranan adamı bırakma özür dile. Annesini nasıl sevip deger vermişsse aynı degeri sana da gösterir sana da baglı kalır
60 YorumlaSen elinle elması atmışsın aklın varsa hemen onun gönlünü al mayası bozuk değil o çocuğun zira evlendiginiz zaman eğer evde bereket ve huzur istiyosan eğer çocuklarınız olduğunda ve bu çocukların hayırlı bir birey olmasını istiyosan o kadına oğlundan bile daha iyi bakmanı tavsiye ederim eğer ilahi adalete inanıyorsan aksi halde inan bu zihniyetle bir vaskasiyla evlenirsen halin perisan olur senin
20 Yorumlaİstememek en doğal hakkın ne yalan söyleyim ben de istemem yani ne kadar aramız iyi olsa da. Hastalık sağlık olur başım üstüne bakarım ama aynı evde yaşamak ben de rahat edemezdim. Genelde hep erkeklerden geliyor bu tarz istekler ben kadınların annemle yaşayalım dediğini hiç duymadım. Annesi 80 yaşında diyorsun ama yani bakıma ihtiyacı var sanırım bir süre senin evinde bir süre diğer kardeşlerinde kalsa bence daha doğru olur. ya da annesi bahaneydi ayrılmak için bilemeyiz.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu problemı nedense hep erkekler yaratıyo cok nadırdır kadının annemle yasayalım dedıgı. Eger senın de annen sızle yasayacaksa kabul edecekse sende ederdın 🤷🏻♀️ama bunu da kabul edceek erkek yok aynı erkekler annelerıyle aynı evde oturacak es ıstıyo hayat cok garıp sjsj
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yılYani kadın çok yaşlı, diğer kardeşleri bekar mı bilmiyorum ama yaşlı olduğu için evde fıldır fıldır dolaşmaz. Çocuk olunca falan belki yardım eder ya da yemek yaparken yardım eder. Ama yinede senin hayatın ve sen istemiyorsan bitmiştir. Bencil olmak zorundasın yoksa mutlu olamazsın ama kadın da 80 yaşında
10 Yorumla
+1 yılDeğilsin tabi kii kaynanan hasta değilse ve kendine bakabilelcek seviyedeyse elbette yaşamak zorunda değilsin. Kocan zorla yaşayalım diyorsa tabi ben ayrılığı önermiyorum öyle olmasını da elbette istemem ama boşanma sebebidir ve kadın haklı bulunur. Bence düzgünce otur konuş ama kaynanan hasta veya kendine bakamıyacak seviyedeyse elini vicdanına koy derim. Allah güzel uzun ömürler versin derim ama bizde yaşlanscağıž bir gün
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞu erkeklerin yorumlarını görünce kriz geçirdim resmen ne ana kuzuları var yaa sonuna kadar haklısın böyle bir insan ile hayat kurulmaz ayrıyeten 40 yaşında sen 20 düşünceleriniz hep çatışır hiçbir konuda anlayış göstermez ayrılmakla en iyi kararı vermişsin
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet ana kuzuları çok var ana kuzuları evlenmesin ya net kadın çeker bunlardan
- +1 yıl
Aynen benim exim de böyleydi 37 ben 26 her dk anam da anam anasıyla yaşıyordu o da terk ettim git ananla evlen dedim
Hayır orta yolu bulamayan tibik insan işte kimse kimseye bunu şart koşamaz ki dinende bakma zorunluluğu yok bu bencillik degil baştan söylemişsin ki sende kendince haklısın evliğini doya doya yaşamadan sorumluluk almakta zor iş
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim eski sevgilim de böyleydi sanırım onlarda böyle bisey var sevgilin en küçük kardeşse annesine bakar benim eski sevgilimin 2 abisi vardı onlar bakmadı eski sevgilim annemle oturcaz diyordu gerçi bende istemezdim özel alan oturup kalkamican evini istediğin zaman dekore edemicen oyuzden noo
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 804 cevap paylaştı.
+1 yılGayet haklısın.
Hani deseki, 3 kardeşiz. Yilin belirli dönemlerini bizimle geçirecek dese anlarım.
Her çocuğunda kalsin 4 ay.
Tek sorumluluk niye onda olsun ki40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen seni haklı buluyorum bu konuda. Düzen üstüne düzen olmaz, özen alanın olmayacak, herşeyine müdehale edilecek vs vs çok sıkıntılıdır aynı evde yaşamak. Ayrıca eşin annesinden cesaret alıp evde seni takmayacak bir süre sonra. Bende kabul etmem açıkçası ben kendi annemle bile aynı evde yaşamak istemem evlenince
00 Yorumla
+1 yılBen de kaynanamla yaşamak istemezdim normal şartlarda.
Fakat iyi biriyse, çok yaşlıysa, gidecek yeri yoksa ve kendi başına geçinemeyecek haldeyse kabul ederdim.30 YorumlaKarakterli cocuk muş taktir ettim atasını saygısı var
Sende bakmak istemiyebılırsın buda senin düşüncen
Bende olsam ayrılırdım bu yaşıma getirmiş bunca sene bana bakmış annemi bende yalnız bırakmazdım
10 Yorumla
+1 yılherkes haklı...
eşin haklı annesini bırakmak istemiyor
sen haklısın beraber yaşamak istemiyorsun. zor bi durum
ama ben oılsam annesine yakın bir ev tutardım ilgilenirdim sürkeli, eliniz üstünde olurdu kadın 80 yaşında bakarsan00 Yorumla
+1 yıl80 yasinda bir insan zaten.. Eveet bir kere evleniyorsunuz ama esiniz ile aranizdaki bagi inanin daha kuvvetledirir. Esinizin size saygisi sizin kendinize sayginiz artar. Ve bir insani yalniz birakmamis olursunuz.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 836 cevap paylaştı. Kadın 80 yaşında zaten max sana ne yapabilir ki önüne çorba koysan şükür duası eder çekilir köşesine abartmışsın seninde annen 80 yaşında olsaydı tek yaşasaydı sende tek bırakmaya kıyamazdın biraz empati 🫠
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 433 cevap paylaştı.
+1 yılKişiden kişiye göre değişir elbette bu durum. Kimse bunu yaşamadan bilemez. Ama sonuçta karşındaki onun annesi. Onun yerine bu durumda senin annende olabilirdi. Dönüşümlü bakabilirdiniz annesine. Zaten 80 yaşında diyorsun. Ne zararı olacaktı size.
00 Yorumla Herkesin annesi babası var o hâlde kimse karı koca başbaşa yaşamasın. İnsan özel alan istiyor, mahremiyet istiyor boş ver iyi yapmışsın kabul etmeyerek. Daha başta anam anam diyenden hayır gelmez.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBakıma muhtacsa kadını bırakmak olmaz ama ayrı eve çıkmak asla mantıksız olmaz. Yuva üstüne yuva olmaz derler ama bakılması gereken anne baba da mağdur edilemez
10 Yorumla
+1 yılYo ben kaynanamı seviyom ama aynı evde kalamam sürekli belli süreler birbirimizde kalırız da hep olmaz yani
20 Yorumla
+1 yılValla soruyu okumadım ama , ben kaynanamla bir oturmak için zorluyorum kadın olmaz diyo.. eski kaynanam 85 yaşındaydı bende kal derdim.. gelir 6 ay zor dururdu kadincağız..
01 Yorumla- +1 yıl
Bu arada sen de haklısın düşüncelerinde ama halledilebilir.. o yaşta kadının sana bı zararı dokunacagini sanmıyorum. eli ayağı tutuyosa yaşanılabilir.. evliliğe, ilişkiye sevdiğim kisiye doyum hicbi zaman bitmiyo. bie de tam tersi olduğunu düşün.. annen aynı şekilde sen istiyosun ama eşin istemiyo? Zor kararlar.. ama çaresi bulunur , güzelce konuşun anlaşın
+1 yılEvet bencilsin. Evinde ihtiyarlayıp vefat eden büyüklere için büyük sevaplar kazanırsın. Katı kalpli olma, tahta çanaklar hikayesini okumanı tavsiye ederim.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yani diyorsunki annesi 80 yaşında ve bakacak kimsesi yok biraz bence haklı ve sende haklısın sonuçta kendine özel bir alan istiyorsun ve oda annesini yanlız bırakmak istemiyor 🤗
00 Yorumla
+1 yılbencil değilsin ama imkan şartlarınızı bilmiyorum sevgi farklı ama yaşam şartlarını da dikkat almk lazim kiraya gücü yoksa ya birlik olcaksin bir süre ya da bitecek bu iliskinz
00 Yorumla
+1 yılbencil degilsin doğru olanı yapmışsın hem evlenince kocana bide annesine bakmış olacaksin sanki seni annesine bakman için agliyomus gibi konusmus
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHaklisin. Sirf bu yuzden ayrilmak karsindaki kisinin gram olgun olmadiginida gosterir zaten.80 yasinda kadin bir ayagi cukurda. Yarin oburgun ölse e o adam mal gibi pisman olcak. canım yaw hsjsj
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnesine bedava bakıcı arıyor. Benim de yaşlı bir annem var ama kimse kusura bakmasın başkasının annesine bakacak kadar da ma llaşmadım mesela. Söylediklerinde tamamen haklısın. Yakında oturun ama aynı evde yaşamak No no.
10 YorumlaHayatını birilerinin isteğine göre yaşarsan enayi olursun. Bencillik değil bu, ömrünü geçireceğin bir ev sonuçta, insanın yaşam alanı önemli.
10 Yorumla
+1 yılBenim exim de böyleydi anasıyla evli erkek çekilmiyor valla iyi yapmışsın bırakmakla asla seni mutlu edemez anasının köpeği bunlar.
01 Yorumla
+1 yılUnutma ki cennet annenin ayağının altındadır eğerki senin annen olsaydı o bu durumu kabullenirdi bence
00 Yorumla
+1 yılBen olsam bende senden ayrılırdım. Yaşlı anama o baksın bu baksın muhabbetine girecek kadın gitsin anası olmayan alsın.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Geri dönme Senin gibi düşünen birini bul. Kimse kabul etmez ki
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılDeğilsin ve yaşamak zor rahatin olmaz eşinde anlayisla bakmalı
10 Yorumla
+1 yılNeden siz bakmak zorundasınız anlamadım madem iki kardeşi daha var
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin doğrusunu yapmış. Sana da bencil diyemeyiz
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yılSevmediğin biriyle neden evleniyorsun ki? Sevsen annnesini annen gibi görür öyle bir şey demezdin..
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKaynana ile aynı evde zaten yaşanmaz. Bencillik değil saygı duyulması gereken bir şey.
00 Yorumla Beyefendiyi tebrik ediyorum. Evet, bencilce bir düşünce ne kadar masum görünse de.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılİlk senelerde güzel olmazki hoş olmaz insan rahat olamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocamla özel şeyler yaşıycam evde kayınvalidenin ne işi var, ustelikte ben kendi duzenimi kurmak isterim boşunami evleniyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır ne alakası var gayet olgun bir düşüncen var ve bunda asla kötülük yok. Sevgilim bunları düşünecek kadar büyümemiş bence
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnnesine baktıracak insan arıyor o. Kardeşleri baksın o evleniyorsa tabii ki arada gidip gelir de kalıcı olmaz.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 452 cevap paylaştı.
+1 yılBununla ilgili Yargıtay kararı var. Boşanma davasında erkek ağır kusurlu sayılıyor bu durumda
00 Yorumla
+1 yılAma kadın çok yaşlı bakıma muhtaç nasıl bırakabilir annesini sende kendince haklısın özel alanınız kısıtlanıyor ama idare edilebilir bi süre bu durum ya da ben çok duygusal yaklaşiyorum 😳
00 YorumlaYa karşı taraftan bakınca aynı evde yaşamak istememen normal ama empati kurup kendi annemi düşünürsem ben olsam ben de bizle yaşamasını isterdim açıkçası dürüst olmak gerekirse
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılhaklısın tabi büyük kısımda ama aynısı senin annen olsa ne yapardın
00 Yorumla
+1 yılSen de kendince haklısın o da kendince haklı. Ayrılmanız mantıklı olmuş. Bu konuda bencillik yok.
10 Yorumla
+1 yılHaklısın. O şu an duygusal düşünüyor. Madem annesinden ayrılamıyor o zaman kimse ile evlenmesin.
10 Yorumla
+1 yılCok iyi dusunmussun kararinin arkasinda dur kaynana cekilmez
10 YorumlaKesinlikle haklısın şu an ne kadar tatlı olursa olsun senin onunla ayrı bir evde yaşamaya hakkın var
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYanii kocan bazı şeyleri gözden kaçırıyor mesela seni çatır çutur * hiç aklına gelmedi her halde onun bir citlat
00 YorumlaHaklısın yaşamak zorunda değilsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKabul etme aynı durum yüzünden boşanma kararı aldık annesi yüzünden
10 Yorumla
+1 yılHayır gayet doğal bir istek
10 Yorumla
+1 yılHaklısın sakın geri adım atma
10 Yorumla- Devamını Gör (34)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası