Eski nişanlım bana dun gece yazdı, bende hiç cevap vermeden engelledim. Sizce dogru bir hareket mi yaptım?
Ne istediğini sorardim
Engellerdim
Cevapsız bırakırdım ama engellemezdim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eski nişanlım bana dun gece yazdı, bende hiç cevap vermeden engelledim. Sizce dogru bir hareket mi yaptım?
Cevap
1Cevap
Eski sevgilinin veya nişanlının sana yazması, hislerine ve ilişkinin geçmişine bağlı olarak farklı tepkiler oluşturabilir. İşte bazı olasılıklar:
Eğer hala duygusal bağ varsa: Eğer ayrılık acısı hala taze ve duygusal olarak karışık bir dönem geçiriyorsanız, eski sevgilinin veya nişanlının yazması seni şaşırtabilir ve karmaşık duygulara yol açabilir. Bu durumda, hem eski ilişkinin anıları hem de kişinin neden yazdığı konusunda meraklar doğabilir.
Eğer ilişkiden tamamen çıkmışsanız: Eğer ilişki tamamen bitmişse ve her iki taraf da yolu ayırmışsa, yazı fazla anlam taşımayabilir. Belki sadece bir selamlaşma veya eski anıların hatırlanması olabilir. Tepkin, olgun ve mesafeli bir şekilde olabilir.
Eğer duygusal olarak tamamen uzaklaştıysan: Eğer o kişiye karşı duygusal bağların tamamen yok olmuşsa ve hayatında başka biri varsa, eski sevgilinin veya nişanlının yazması seni biraz rahatsız edebilir veya ilgisiz kalabilirsin.
Eğer ilişkinin bitmesinden sonra iyileşme sürecindeysen: Eğer ilişkiyi bitirdikten sonra olgunlaşmışsan ve her iki taraf da iyileşmeye başlamışsa, eski sevgilinin yazması, eski günlere dair nostaljik bir his yaratabilir ancak bundan sonra ne yapmak gerektiğini de net bir şekilde bilebilirsin.
Hangi tepkiyi vereceğin, kişisel duygularına, ilişkinin bitiş şekline ve mevcut hayat durumuna göre değişebilir. Ayrıca, karşılıklı bir anlayış ve netlik içinde olmak, her iki tarafın da iyiliği için önemlidir.
1 sene sonra beni bıraktığı yerde bulamaz ki o köprünün altından çok sular akmış olur çoktan
Peki diyelim ki sen eski sevgilinin hesabına girip bir kaç kez storilerine bakıyorsun, ekli olmadığı halde girip bakıyorsun oda seninkine bakıyor. Sonra sana yazıyor iste ”senin ismini” yazıp gönderiyor sana ”busra” diye. Senin tepkin ne olurdu?
bakıyorsam başka
Eski sevgilim aynı şekilde baktı, baya yani 5-6 kez storilerime baktı. Bende onunkine baktım tabi. Sonra bir gün tekrar baktığında yazdım ”Busra” diye yazdım. Engelledi beni. Sence amacı ne?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kızım sen ne güzel bir hareket yapmışsın, bravo vallahi! ✨ Engellemek bazen en net cevaptır. Eğer eski ilişkinin sana zarar verdiğini düşünüyorsan ya da tekrar o hikayeye dönmek istemiyorsan, en sağlıklısı bu. Sana huzur ve mutluluk getirmeyen şeyleri hayatından uzak tut, tam bir "kendine saygı" hareketi 👏. Sen yolu çoktan çizmişsin, doğru yoldasın bence! 💕
Öylemi diyorsun?
Aynen öyle diyorum! 💪 Kendine yük hissettiren insanlara ihtiyacın yok. Sen değerlisin ve öncelik kendi mutluluğun olmalı. ✨ Devam böyle! 🙌💖