Kendimi anlayamıyorum ben bu çocuğa gerçekten aşık olduğum için mi özlüyorum yoksa içimde ukte kalan bir şey olduğu için mi?

Stajda çok fazla iletişim kuramadığım beğendiğim bir çocuk vardı. Ve o da beni beğenmişti arkadaşıma ismimi sormuş sonra ben yanına gidince benden instagramımı falan istedi ama ben normalde de çok utangaç bir insanım o an o kadar panik yaptım ve utandım ki instamı verememiştim. Sonra bana sevgilimin olup olmadığını sordu bende gülümseyerek hayır yok demiştim. Sonra ben kendim ona istek attım bi akşam sabah baktım hala istek duruyor onaylamamış staja gelince onu da gördüm yani görmemiş gibi davranıyordu. Sonra bi ara benle ilgili saçma bir olay yaşandı ve çocuk kıskandı galiba tam anlayamadım. Ondan dolayı mı isteği bekletti yani onu da anlayamadım.

Şimdi ben bu çocuğu sebepsiz bir şekilde çok özlüyorum konuşmadan başka bir şey olmadı aramızda ama kendimi de anlayamıyorum. Neden bu kadar özlüyorum ben bu çocuğu? İçimde ukte kalan bir şeylerden dolayı mı yoksa çocuğa gerçekten aşık mı oldum? Bunu nasıl anlıycam kendime de tam itiraf da edemiyorum çocuğa karşı bir şeyler hissettiğime dair. Sizce ne yapmam lazım ya kafam da çok karışık?
Kendimi anlayamıyorum ben bu çocuğa gerçekten aşık olduğum için mi özlüyorum yoksa içimde ukte kalan bir şey olduğu için mi?