Konuştuğum kişiyle aramda 15 yaş var. Aslında bunu bilmeyerek konuşmaya başladık. Normalde en fazla 10 yaş diyen biriydim. Sanırım aşık oldum.
Karşımdakinin beni gerçekten sevdiğini anlayabiliyorum, farklı amaçları yok, özellikle yaştan ötürü çok beklemeden evlenmek istiyor. Bir süre itiraz ettim olmaz vs diye ama öylece bekledi kaldı.
Kafa yapılarımız her şeyimiz birbirimizle aynı mükemmel bir çiftiz hatta yaşıt gibiyiz ama maalesef öyle değil.
Ne yapacağım bilmiyorum. Çok tepki alır mıyım çevremden ya da sizce evliliğe götürmeli miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı. Bu durum gerçekten karmaşık ve önemli bir konu. 15 yaş farkı, çevre tarafından farklı şekillerde algılanabilir, özellikle toplumda yaş farkı olan ilişkiler bazen eleştirilebilir. Ancak, her ilişkinin dinamikleri farklıdır ve tek önemli şey, sizin ve partnerinizin bu ilişkide mutlu olup olmadığınızdır.
İlk olarak, yaş farkı konusunda kendinizi nasıl hissettiğinizi düşünmelisiniz. Birçok ilişki başarılı olabilir, ancak yaş farkı, bazı zorluklara neden olabilir. Özellikle 15 yaş farkı, hayatınızın iki çok farklı dönemini yansıtabilir. Birinin daha olgun ve hayatı deneyimlemiş olmasının, diğerinin daha genç ve daha farklı bir bakış açısına sahip olmasının yaratabileceği zorlukları düşünmek önemli. İlişkinizin sağlıklı ve uzun vadeli olması için, her iki tarafın da aynı hedeflere sahip olması ve birbirine saygı duyması gerekir.
Çevrenin tepkileri, özellikle aile ve arkadaşlarınızın tutumları, ilişkideki baskıyı artırabilir. Bu yüzden, başkalarının görüşlerine açık olsanız da, asıl olan kendi duygularınız ve partnerinizle aranızdaki bağdır. Ailenizin veya arkadaşlarınızın tepkileri konusunda endişeleriniz varsa, onlarla açık bir iletişim kurarak, duygularınızı ve bu ilişkiye olan yaklaşımınızı dürüstçe paylaşabilirsiniz.
Evlilik konusunda ise, gerçekten evlenmeye karar vermeden önce, ilişkinizin uzun vadeli olup olmadığını ve gerçekten hayatınızı birlikte geçirmeye hazır olup olmadığınızı dikkatlice düşünmelisiniz. Evlilik, her iki tarafın da hazır olduğu, anlayışlı ve sağlam temellere dayanan bir adım olmalıdır.
Sonuç olarak, ilişkinin sağlıklı olup olmadığına, her iki tarafın da bu ilişkiye gönülden bağlı olup olmadığına odaklanmalısınız. Bu süreçte kendi duygularınızı ve partnerinizle olan ilişkinizin geleceğini doğru değerlendirmek, en sağlıklı kararı almanıza yardımcı olacaktır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılEğer gerçekten tek sıkıntı yaşsa hiç dert etme çünkü sen yaş sorununu içten içe dert edeceksin fakat o bu konuda seni iyi hissettirmek için çok daha dikkatli olacaktır. Sonra erkekler zaten geç olgunlaşır bu mantığa göre zaten ilişkilerde erkeğin büyük olması istenir. 20 yaşında evlilik biraz erken diyorsan karşı tarafa söyle ne kadar bekleyebilir sor ve ona göre tamam veya devam de ki karşı tarafta sorun yaşamasın. Atıyorum 25 yaşında evleneceğim dersen 5 sene daha iyice tanımış olursun fakat bu arada karşındaki kişi 40 yaşına gelir. Eğer gerçekten seni seviyorsa sigara alkol gibi kötü alışkanlıkları varsa bırakmasını iste çünkü 50 li yaşlarda sorun olacaktır. Kötü alışkanlıkları varsa zaten hiç boş yere karşı tarafa evlilikle ilgili ümit verme çünkü kendine bakmayan bir erkek 15 yaş küçük bir kadını belli bir yaştan sonra mutlu edemez. Kötü alışkanlık yoksa sporuna devam ediyorsa beslenme ve dinlenmesi iyiyse hiç kimseye bakma değil 15 yaş 30 yaş bile olsa sorun olmaz. Acun ve Ali ağaoğlu gibi kişiler nasıl torunu yaşındaki kızlarla birlikte olup tekrar tekrar baba oluyorlar sanıyorsun?
316 Yorumla- 1 yıl
Bir Kıza sürekli bakan erkek ve izleyen erkek hoşlanıyor mudur? Mantıklı bir insansın belli
Cevap sahibi1 yıl@hsşsşsbnağsn Nasıl baktığına göre değişir.
Cevap sahibi1 yılBoğacak gibi bakıyorsa arkana bakmadan kaç :))
- 1 yıl
Hayır 😅😅 böyle utangaç gibi beğeniyor gibi 💛
Cevap sahibi1 yıl@hsşsşsbnağsn Yaşı senden küçük mü?
- 1 yıl
Hayır bir yaş büyük bende 28 yaşında
Soran1 yılAraya giriyorum ama görüş için teşekkür ederim. Zaten hem fiziksel hem de mental olarak ikimiz de aynı yaşlarda hissedip görünüyoruz bu yüzden sıkıntı çıkmıyor bizim açımızdan. Kötü bir alışkanlığı da yok beklenebileceğini de söylüyor o yüzden dediğiniz her şeye uydu gibi. Sanırım olumlu bakacağım. Teşekkürler
- 1 yıl
Valla bacım iyi bir insan olduğuna inanıyorsan ben bununla anlaşabiliyorum ben bununla aynı evde de mutlu olabilirim diyorsan kesinlikle kaçırmamalısın söyledigim gibi yaşıtlarımız çok mu iyi iyi olanlar elbet vardır ama yaşı büyük biriyle olmak bence çok daha mantıklı annem babamdan 12 yaş küçük ve gayet de iyi anlaşıyorlar 30 yıllık evliler
Cevap sahibi1 yıl@hsşsşsbnağsn Yaşlar yakınsa veya bu şekilde bir yaş gibi farklar olunca erkek yeteri kadar olgun olamıyor ve ağırlığını koyamıyor. O yüzden beğendiği halde utanarak bakıyor :)) Tavsiyem arada en azından 3 ila 5 yaş fark olsun derim ama yok her şey iyiyse tek sıkıntı yaşsa o zaman yaş olayı bence sorun değil.
Cevap sahibi1 yılSoran ne demek soru senin sorun ve biz senin sorunda konuşuyoruz. Umarım rahatsız etmemişizdir. Rica ederim ve mutluluklar darısı hepimizin başına. =))
Cevap sahibi1 yıl@hsşsşsbnağsn 30 yıl Maşallah ALLAH nazarlardan saklasın =))
- 1 yıl
Aslında yaşıtlarına nazaran çok olgun yaptığı işten biliyorum , benim amcalarım var yanında o kadar olabiliyor napcam bende bilmiyorum 😅
Cevap sahibi1 yıl@hsşsşsbnağsn Yapılacak şey belli Instagram facebook gibi sanaldan bulup sen ona yeşil ışık yakacaksın oda yürüyecek =)) Bu kıyağımı da unutma :))
- 1 yıl
Biraz utanıyorum pek bakamıyorum ben bakıyım mı anlaması için aramızda tuhaf bir bağ var anlayamıyorum 😅ya batıcaz ya çıkıcaz
Cevap sahibi1 yıl@hsşsşsbnağsn Dedim ya sosyal medyadan bulup onun sana adım atmasını sağla.
Bu arada ben neden gizliyim yaw?- 1 yıl
Ünlülerin evlillerini zaten hayatım boyunca anlamış değilim ama şu gerçek var para her kapıyı açıyor dünyada para para para gerçekten miğde bulandırıcı bir olay şahsen ben paraya hiç değer vermem parayla istediği haltı yapabilen insanlara da saygım yoktur. Ölseler zerre umrumda olmaz 50 yaşında bir adam 16-18 yaşında bir kız ile evlenmesi ya da istediği şeylere paranın gücü ile yapması bana göre saçmalıktır. Ben isterim ki gençler gençlerle yetişkinler yetişkinlerle mutlu olsunlar. Tabi herkes benim gibi yaşam sürmedi ve herkesi maalesef kendim gibi görmeye devam ediyorum evlilikler kısa sürmesi ve ya anlaşmaya bağlanması gerçekten saçmalık seven insana ölene kadar sever bu benim fikrim yanlış anlamayın dünya zaten geçici bir hayat ama nasıl bir insan olacağımızı iyi seçmemiz gerekiyor.
1 yılBizim toplumumuzda çoğu kadın (özellikle genç yaşlarda) çevresinin onayına göre yaşar, kendi isteklerini değil çevresinin onayını hayatının merkezine koyar. "Çevremden çok tepki alır mıyım" dediğine göre sen de bu kümeye giriyorsun ve merak etme, azınlığın değil çoğunluğun içerisindesin.
Yapman gereken şey, çevrenin onayını hayatının merkezine koyan bir kişilik yapısına sahip olduğunu partnerine anlatman. Partnerine bunu söylersen mutlu olma ihtimalinizin zayıf olduğunu anlayacak ve ilişkiyi bitirmek isteyecektir. "Yaşıt gibiyiz ama maalesef değiliz" demen sayılara takıldığını ve ne kadar güzel bir uyum yakalarsanız yakalayın yaşlarınızın farkının 15 olmasından dolayı bunun tadını çıkaramayacağını gösteriyor. Yol yakınken partnerinle konuşmanı tavsiye ederim
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılÇevreni bu kadar tınlama ama şunu düşün. Yaşınızı bilmiyorum ama diyelim ki sen 25 sin o da 40. Emin ol en fazla 10 yıl sonra hayat kalitesi düşmeye başlayacak. Senin en verimli zamanında o düşüşte olacak. Sen gezmek isteyeceksin o dinlenmek isteyecek en basiti. Çocuk olursa zaten apayrı. Geleceği de düşünmek lazım bence cidden 7-8 yaştan sonrası sıkıntı ki hatta o bile sıkıntı
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
85
Cevap
104Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 1 yılgötürebilirsiniz isterseniz.
00 Yorumla
1 yılGeleceğe yönelik düşünmen gerekir yani yaş farkı çok fazla onda hem fikiriz ama karakteri güzel ise bir sorun olcağını zannetmiyorum. En güzeli fikri ailen de verebilir onlara danış yetmiyorsa başka aile bireylerine ya da uzun süre evli kalmış eşin dostuna danış bir aile terapistinden de destek alabilirsin çok takan biriysen zaten yürümez boşuna umut verme yeter. Öncelike hemen nişan ya da evliliğe gitme yeter gerçekten her şeyini bil çok detaylı araştırma yap çünkü karşındaki kişi normal bir yaş farkında değil ona göre değerlendir. Ben 32 yaşındayım g7ven sorunumdan dolayı benden 10 yaş küçük biriyle evlenme kararı aldım çeşke benle aynı yaş grubundan biri ile evlenebilsem ama çok hassas biriyim. Benim gibi olan bir insansa sorun olmaz bence ama niyeti başka ise o kendini zamanla belli eder emin ol o yüzden zaman her zaman en iyisidir. Umarım mutlu olursun... ve evet çevrenden çok tepki alırsın maalesef bunu takıp takmamak sana kalmış bir de hemen evlilik düşünüyorsa sorun olabilir bence kafalarınız gerçekten aynımı onu iyice bir düşünmen gerekiyor rol yapan çok insan tanıdım...
10 Yorumla
1 yılYa o yaşta biri seni bulmuş elbette gözü kapalı hemen evlenmek ister. Zor olan senin karar vermen zaten. 15 yıl yaşanmamış şekilde 15 yaş ilerden yaşamaya evet demiş olacaksın. Birçok şeye enerjisi de hevesi de olmayacak. Bunları göze alıyorsan beraber yürü elbette
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen aşık oalrak evlendim. cok pişmanım niye Aşk gözü kör ediyor , doğruyu yalnis , yalnisi doğru görüyorsun. Ben hiç begenemdigim bı kaidnla evlendim aşk yüzünden okadar pismanimki herkes beni uyarmıştı pişman olursun dedi aileme bu kız çok küçük gözün dışarda kalır dediler dinlemedim evlendikten iki ay sonra aklım yerine geldi aşkın büyüsü geçti ama eşim hamile. kaldi bosasam olmaz şu an beraberiz ama mutlu değilim. Asla aşık odlugun kişiyle evlenem yaş farkı çok bu ielrde baya sıkıntı olur adam erken yaşlanır bak demedi deme vazgeç git psikologtan destek al
08 Yorumla- 1 yıl
kaç yaşındasınız ve beğenmediğini yeni mi fark ediyorsunuz?
Cevap sahibi1 yıl32 hayır evlendikten sonra anladım en başta. Beri biliyorudm aşık olduğum için ondan vazgecemedim.
- 1 yıl
insan bazen vazgeçebilmeli 😕 umarım düzelirsiniz. boşanmak son çare olsun sizin için ilişkinizi düzeltmeye bakın, gerekirse terapi alın
Cevap sahibi1 yılVazgeçemiyorum iste kalbimiz yufka çocuk filan var. kaderimiz böyleymiş imtihan
- 1 yıl
evliyken zaten vazgeçme ama çabalayın da yani. o kaç yaşında?
Cevap sahibi1 yıl28 yasinda
- 1 yıl
28 ile 32 bi fark yokki sbim çok normal yani
Cevap sahibi1 yılYaş farkı ne alak dostum ben yaş farkını sıkıntı etmiyorumki yorumu iyi oku
Çevreden alacağın tepkiye göre yaşamak sence doğru mu? Hayatını çevrene göre mi yaşıyorsun sen? Belki de ölümüne kaldı 3-5 gün, çevrendekiler için mi tüm bu hayat boyu yaşantın senin. Çok tepki alırsan gider il değiştirirsiniz çok çok, ama çevrem ne der diye aşk hayatını ona göre şekil aldırıyorsan orada zaten hata yapıyorsun. Gelelim soruna, ne kadar süredir tanıyorsun o kişiyi bilmiyorum ama emin ol herkes ilk başta evlenilecek insanmış gibi görünüyor. Kafamız uyuyor aynı gibiyiz vb. diyorsun ama bundan iyicene emin ol bence. Ha ben çok eminim bu doğru insan merhametli ve iyi bir erkek diyorsan, çevreni düşünme direkt evlen. Hayatında başarılar dilerim.
20 Yorumla
1 yılYaş farkına bişey diyemem buyukte konuşmam ilerde benim nasıl bir hayat yaşayacagim belli değil fakat acele etme hani dedin ya yasindna kaynaklı o acele etmek istiyor diye evet o daha gençken evlenseniz güzel olur fakat bu senin acale etmeni gerektirmemeli iyice düşün ve gercketen doğru kişi olup olmadığına karar ver yani hani gençliğinden faydalanmasını ya da ne bilim baksa seylere izin verme öyle yapıyor demiyorum yanlış anlama zaten tanimiyroum ikimizide ama iyice düşün ve onu iyice tanı yanginlik 10 günlük derler sonrasında patlak vermesi için şimdi çokça düşün sakın acele etme
02 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim görüş için. Kesinlikle öyle, acele etme gibi bir şeyim yok yeteri kadar tanımayı zaten bekliyorum ama hayatımı tamamen düzene koyduğumda ve hazır hissettiğimde onunla evlilik de düşünürüm. Tekrardan çok teşekkür ederim düzgünce yorum yaptığınız için
- 1 yıl
Evlilik senin kararın bişi diyemem ama seçimin ne olursa olsun umarım güzel bir hayatın olur
Ne demek rica ederim
1 yılTam da şu an aynı durumu yaşıyorum 22 yaşındayım ve sevgilim benden 15 yaş büyük. Ama bu zamana kadar ki en güzel ilişkim diyebilirim. Yaşıtlarımla mutlu değildim ama onunla çok mutluyum yaş farkına falan da hiç takılmıyorum mutluysam kafalarımız uyuşuyosa sorun değil bence böyle düşünüyorum. Senin için de aynısı geçerli gerçekten seviyorum ve onunla mutlu olabileceğime inanıyorum diyosan tepki alır mı diye düşünme önemli olan senin düşüncelerin
16 Yorumla- 1 yıl
Herkesin amacı cinsellik mi? Yaptığın yorumdan tamamen bu sonuç çıkıyo ben ilişkimiz hakkında bi detay vermemişim bile
- 1 yıl
@mayisgly adam tavuk mu seçiyor o nasıl muhabbet. 😀
- 1 yıl
Benim için değil çünkü ben gerçeği senden daha iyi biliyorum. Belli ki hiç gerçekten sevilip mutlu olmamışsın sana da tavsiye ederim umarım yaşarsın
Yaş farkından çok, size ne hissettirdiği önemli. Bir olayda ben yaşadım bu yaz. Sosyal medyadan birisi buldu beni yazıştık konuştuk derken yaş farkı 14 çıktı. Yaşımı gösteren birisi asla değilim. Neyse Almanya dan bu yaz tatile geldiğimde yüz yüze görüştük. Baktım olacak gibi değil, bombayı patlattım ben senin abin olayım dedim 😂😂 2-3 ayda abi kardes gibi öyle konuştuk falan derken sevgili yaptı kendisine şimdi dertlerini dinliyorum😁😁 Ne sacma bir dünyada yasıyorum😂😂
10 Yorumla
1 yılYaş farkı olarak dusunmede bu işi boyut farkı diye düşün şimdi birbirinize uyduğunu sandığınız kafa yapiniz bir süre sonra uymadığı acı tecrübelerle edineceksin emin ol
o şimdi senin suyuna gidiyordur köprüyü geçince tüm mesele değişecek 15 çok fazla gibi10 Yorumla
1 yılGötür uyuşuyorsanız. Yani ben de 10 yaşı ve üstünü fazla bulurdum. Bunda tecrübe de vardı ama şu an ben de 9 yaş büyük biriyle konuşuyorum. Şimdilik aramda anlaşma sorunu yok ama daha çok olması biz konuşmaya başlayalı. Yaş , dış görünüm falan faso fiso uyum varsa.
00 YorumlaBenim şöyle öngörüm var. Önümüzdeki 5 yıl içinde gerçekleşecek evliliklerde kafın erkek arasındaki yaş farkı gitgide artacak. Nedeni ise ekonımik kaygılar. Genç erkeklerin parası yok hayata tutunmakta zorlanıyorlar. Olgun erkekler kadınlara daha güzel gelecek vaad edebilirler. Bence bu şartlarda kadınlar olgun erkek tercihini artıracaklardır.
00 Yorumla
1 yılben istemezdim. şu an 27 yaşındayım mesela, yaşım daha da ilerleyince sevgilimin babam gibi görünmesini istemezdim. ben 35 yaşındayken o 50 yaşında olacak. bu kendi fikrim. senin böyle ölçütlerin yoksa, başka engeliniz de yoksa evlenin elbette. kimse bi şey diyecek değil. deseler de k.. mın kenarı diyebilmelisin. senin mutluluğun söz konusu çünkü
00 YorumlaÜlkemizde kadınlar ortalama olarak erkeklerden uzun yaşıyor amaaaa, yaş ilerleyince enerji, cinsellik, aktivite yönünden geri kalıyor. Erkek heyecan ararken, kadın örgü şişleri ve TV. kumandasını tercih ediyor. Sonrası mutsuzluk. Bence bu yönden de düşünmelisiniz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılÇok çok önemli 👍🏻 aranızda jenerasyon farkı var çünkü. Ayrıca o 50 yaşına gelecek siz 35 taşında olacaksınız. Ya cinsel hayatınız bitecek tamamen olmasa da , ya da belki gözünüz dışarıya kayacak sürekli. Hele ki bir de kellik başlayıp göbek büyüyünce.. 👍🏻
00 Yorumla Tam yaşlar diyeceketim 20 ve 33 müş
Ablacım bak olmaz.
25 ya da 26 olsan hadi okey.
Yaş farkını bırak senin 20 yaşında olmana gelcem ben.
20 yaşında biri daha çocuktur.
Heleki birde 33 yaşında biri o adam senin küçük olduğunu biliyor elinde çeviriyor seni hiç demiyorda bu kız küçücük.
Bak aklını başına al kandırır bu seni.53 Yorumla
Soran1 yılGerçekten bu konu hakkında çok düşündüm çok fazla da tartıştık. Ben evet 20 yaşındayım ama olgun düşünmeyi seven olgun da gözüken biriyim o da benimle çocuksu olmayı seviyor o yüzden o şekilde bir problem yaşamıyoruz. Düşüneceğim tekrardan.
- 1 yıl
20 yaşında biri "eline şeker tutuşturulup kolayca kandırılacak küçük bir çocuk" değildir arkadaşlar, küçülün de cebime girin isterseniz 🙂 Hangi birinizin anneannesi- babaanesi 20 yaşındayken en az 2 çocuk sahibi değildi acaba. 20 yaşındaki erkekler elinde piyade tüfeğiyle askere gidip vatanı koruyor. 20 yaşındaki insan kazık kadar insandır, kendi kararlarını verecek olgunluktadır. 13-15 yaş aşırı bir yaş farkı değil, kafalar uyuşuyorsa sayılara takılıp kendinizi mutlu bir birliktelik ihtimalinden mahrum etmemenizi öneririm
- 1 yıl
30 /45 nasıl sızce
Gizli Üye(36-45)1 yılÖncelikle senin yaşın önemli sen 20 yaşın üzerinde misin yoksa tam 20 yaşında mısın bu önemli erkekler geç olgunlaşıyor zaten erkeğin yaşlı olması önemli değil ama senin de belirli bir yaş seviyesini geçmiş olman lazım kaldı ki karşı tarafta istiyorsa zaten evliliğe gitmemesinin imkanı yok bu ilişkinin eğer senin için de her şey yolundaysa bu ilişkide
01 Yorumla
Soran1 yılBen 20 yaşındayım eğitimimi de işimi de yürütebiliyorum çok çocuksu biri de değilimdir genelde olgun düşünürüm bu yüzden çok sorun yaşamıyoruz o da çocuksu olmayı seviyor benimle. Çok teşekkür ederim görüş için
1 yılSevgilimle benjm aramda 12 yas var. Ben 20 o ise 32, birbirimizi anlıyoruz. Konuşarak hallediyoruz. Bazen o benim yaşıma düşüyor bazen ise ben onun yaşına yükseliyorum. Kafa yapısı önemli burada
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYaşlarınız kaç büyük olan kız mı erkek mi daha önce evlenip boşandı mı 15 yaş farkı bence fazla şu an anlaşıyor olabilirsiniz ancak evlendikten sonra işler değişebilir hem duygusal hem fiziksel açıdan birbirinize yetemeyebilirsiniz yaşıt olması daha iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvlimi. ? Boşanmış mi? Senden bunca yaş büyükse geçmişi nasıl kaç kadınla birlikte olmuş cunki çok kadın değiştiren erkek asla iflah olmuyor. Çok sevse bile sonuçta evlilik içerisinde sevgide monotonlasiyor ve eskiyi hatirlayip heyecan yaşadıkları zamanları istiyorlar aynı dönguye devam ediyor. Aslında erkeklerin çoğunun yaşantısı bu senin sevgilinle alakası olan bir şey degil. Bunları biliyormusun.
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılVe baban gibi gözükecek belkide deden.
Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı. Yorumlarda okudum kız 25 eşi 42 yaşındaymış evlenmişler altta yazıyor ve mutlularmıs. Şahsen ben 25 yaş bır kızla evlenmezdım. Bırılerı başarıyor ama ılıskı dınamıklerını bılemıyoruz. Jenerasyon farkı olmasına karşıyım sadece
10 Yorumla
1 yılyaş farkına göre bakıyorum mesela Kaç yaşındasın sen ya da o Kaç yaşındaki aranız 15 yaş fark var yani belirli bir yaş aralığına göre fark var aslında ama yine de aşık olduysa Bence peşinden git yine de yaşını söylersen yaşlar olduğuna göre daha net söyleyebilirim.
11 Yorumla
Soran1 yılben 20 yaşındayım henüz fakat çok çocuksu biri değilimdir olgun düşünmeyi ve görünmeyi de severim bu yüzden çok problem yaşamıyoruz. Çevremden alacağım tepkiden korkmasam işimi eğitimimi devam ettirerek evlenirim de
Önemli olan çevreden alacağın tepki değil hayatını birleştirecegin insan yaşına uygun olmasımı daha önemli yolsa seni sevip kafa dengi olmasımı bence bunu düşün derim. Çünkü unutmaki sen ne yaparsan yap insanlar hep bir şeylere yorum yaparlar o yüzden kendini değerli hissettiğin yerde kal derim bence.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Saçma sapan takıntın olacaksa sorun ysşarsın. Takıntı yapmayacaksan bu ikiniz dışında kimseyi ilgilendirmez. İnsan ilişkilerinde kimin ne düşündüğü/düşüneceği değil sizin ne düşündüğünüzdür önemli olan...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı. Karşılıklı aşk ve güven varsa yaş çok önemli değil aslında çevrende karışacak olursa hakları yok tercih senin hayat senin ve emin ol pişman olacağını düşünmüyorum kalbinden ne geciyirsa onu yap sağı solu boş ver
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı.
1 yılBen evlilikte yaşa ve boya önem vermeyen birisiyim kız benden uzun veya kısa da olabilir büyük de küçük de olabilir ama bence evlilikte yaş farkı en fazla 10 yaş olmalıdır 10 yaştan daha yukarısı bence etik değil
00 Yorumla Aşkım ne desem sen kendi kafana uyacaksın ama bak aşkını içine göm sonradan çoook pişman olursun bu 1 2 yaş değil 15 yaş bir zaman sonra uyuşamadığınızı anlarsın yapma kendine bunu kendini biraz önemse ve göm sevgini derim ben
00 Yorumla
1 yılZaten yaş farkı evleneceğin kişiyle arandaki bağa 1 atar bundan sonrakiler o 1in yanına 0 katar sen bol bol sıfırım var 1 olmasada olur kafasındasın şimdilik acı bir tecrübe etmek istiyorsan yaşa ama paranın iki yönüde pişmanlık burada
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 564 cevap paylaştı.
1 yılBenim fikrime göre yaş sadece bir rakamdır. Önemli olan kafaların uyuşması, sen içinden geleni yap. O ne der bu ne der diye düşünürsen asla mutlu olamazsın. Çünkü birileri her zaman ne yaparsan yap illa birşeyler diyecektir.
00 Yorumla
1 yılBenim kız arkadaşımla aramda 10 yaş var
Aynı yaşta gibi duruyoruz ben ufak o ise olgun duruyor
Kadınlar daha erken yaşlanır
Eğer kafasında saç olup genç duran birisi ise dert etme
İnsanların dediğine kulak verme
Mutluluğuna engel olmak isterler
Dinleme
Evlenileceğin adamın durumu iyimi
Senden bi çıkar ilişkisi var mı bunlara iyi bak
33 yaşında bi adam durumu var ise tipi düzgünse
Çok rahat birisiyle evlenebilir
Seni seçiyor tek sebebi sevmesimi01 Yorumla
Soran1 yılBiz de öyle gibiyiz, çok yaşlı durmaz ben de olgun duruyorum o şekilde dengeliyoruz.
Hiçbir türlü çıkar ilişkisi olmadığını biliyorum, ne yaparsam yapayım zaten elinden geleni yapıyor bizim bir şekilde olabilmemiz için.
Teşekkürler.
1 yılBenim de erkek arkadaşımla aramda 9 yaş var ben şu an 24 üm başta ben de çok sıkıntı ettim ama çevremdeki insanlar hep bana sen yaşından daha olgun gösteriyorsun dediler. Biz birbirimize ayak uydurabiliyoruz sen de olgun olduğunu düşünüyorsan sorun olmayabilir ama karşındaki insana da bağlı seninle eğlenebilmeli senin yaşındaki çağa da ayak uydurabilmeli
01 Yorumla
Soran1 yılAslında bende de tam olarak öyle bir durum var. Genelde olgun davranıp olgun gözüktüğümü söylerler o yüzden belki de çok problem yaşamadık. Birlikte çocuksu olmayı seviyor ve diğer konularda da birbirimizle aynı noktadan bakabilpyruz. Teşekkür ederim görüş için
1 yılO zaten yaşayacağını yaşamış 35 yaşına kadar, kaba ve iğrenç bi tabirle "karıya kıza doymuş"
Şimdi de 20 yaşındaki daha pek de bir şey yaşamamış henüz gözü açılmamış bir kız onu istemiş, yani ona kanmış
E tabii ki evlenmek ister
Bence evlenme, gerek yok
Ama sen bu kafayla %80 evlenirsin o kart adamla, hahaha
Gerçekçi ve mantıklı bi yorum yaptım ama
herkesin bildiği üzere, doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar :)
21 Yorumla- 1 yıl
Bu arada ben de 20 yaşındayım ama sanırım daha mantıklı ve gerçekçi bi insanım, iyi ki de böyleyim.
Canm ben evlendim 25 yasindaym o ise 42 kendimi prenses ler gibi hissediyorum ben trip atsam bile orta yolu bulup gönlümü aliyoama 30 yaşında sevgilim vardi sanki prenses oydu sürekli alıngan gönül almayı bilmeyen olgun degildi yinede senin tercihin tâbi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılYaş hiç önemli değil ama seneler geçtiğinde sen eğlenmek istiyorsun eşin çok fazla olgun oluyor o yüzden sende enerjini kaybediyorsun gereksiz olgunlaşıyorsun. Ama kalbe söz geçmez. Ne desek boş 😄
10 Yorumla İnsanın yaşadıkça hayata bakış açısı değişiyor zamanla anlaşmazlıklar olabilir bence , ki şu an her şey mükemmel gözükse bile evlilik gibi ciddi bir konuda aceleye gerek yok. Onun hayat tecrübeleriyle seninki çok farklı olucak, bence ileriye taşınmaması gerekiyor bu kadar yaş farkı bir çok şeye etken olabilir 🌸Yine de en iyisini siz bilirsiniz
10 Yorumla
1 yılHiç sıkıntı etme bunları kafana takmaya bile değmez ünlüleri baz alalım onlarsa insan onlarda kendilerinden yaşça insanlarla sevgili oluyorlar evleniyorlar sende onlar gibi bir insansın olabilir böyle şeyler mutluluğuna bak sen hiç dert etme bu tarz şeyleri.
10 Yorumla
1 yılBende kendimden 17 yaş büyüğe aşık oldum ama onunla çok mutluyum insallah evlenirim çocuklarımın babası olur yaa
13 Yorumla- 1 yıl
Enteresan biz neden bulamıyoz 😂 bu yaşlılar yüzünden herhalde
Soran1 yılİnşallah öyle olur
- 1 yıl
İnsallah askk
1 yılAnlaşamazsın. Sizin aranızda yaş değil neredeyse kuşak farkı var. Kendisini bir süre senin yaş düzeyine indirgeyebilir ama kesinlikle kalıcı olmaz. Çünkü senin gerçeklerin ve onun gerçekleri bambaşka. Siz ayrı dünyaların insanlarısınız!
30 Yorumlaşu an her şey iyi görünsede illaki fikir ayrılıkları yaşayacaksın. Anlık olarak bakmaya olaya ilerisini düşün, gerçekten bu kadar yaş farkı varken mutlu olabilir misin
00 Yorumla
1 yılÇevreni düşünürsen birbirinizi düşünecek kafa kalmaz. Siz bu şekilde mutlumusunuz. İlerde de bu şekilde mutlu kalacağınıza inanıyorsanız kimseyi sallamayın yaşa başa bu kadar takılmayın. Eski nenelerimizin dedelerimizin evliliklerine bakın aralarında 15-20 yaş fark var. Ama gel görki hala 50-60 yıldır evliler.
00 Yorumlabenden 15 yaş küçük birisi aşık olmuştu. Ama açıkçası insan oğlu zeki. Ve ona o zaman sorsak, yaşıt gibiyiz derdi eminim. Ama değildik. Sadece onunla konuşurken rol yapıyordum.
Onun hal tavırları genç hareketleri bana elbette cok çekici geliyordu. Ama insan olgunsa ve değer veriyorsa uzaklaşmayı bilmeli.
Kısacası sen ondan uzak duramazsın. Ama o durmalı. Profesyonel bi şekilde seni soğutmalı.01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Karakteriniz kişiliğinizi uyumluysanız birbirini seviyor güveniyorsanız sorun yoktur. Ailen kabul etmek önemli.
01 Yorumla
Soran1 yılEn büyük korkum o açıkcası, o da ailemle aram bozulsun istemiyor öyle de nasıl olacak bilemiyorum açıkcası
1 yılSadece 6 ay bekle 6 aydan sonra gerek yüzleri çıkar o zamana kadar her şey okeyde o zaman sevgili gibi bişey olursun
12 Yorumla- 1 yıl
19 yaşındasın kaç insanla ilişki kurdunda çok hakim gibi 6 ay bekle görürsün diye tavsiye veriyorsun biri rol yapmak isterse 5 yıl yapar sen süreye değil karakteri ve yaşam. standartlarına bak
- 1 yıl
Sanane benim yorumumdan
1 yılcanım kizo ask falan değil adamınki çocuk hastası sen ona göre çocuksun max islamci kafasi iste uzak dur iyiliğin için
10 YorumlaBiraz zmaan tanı düşündüğün gibi olmayabilir
12 Yorumla
Soran1 yılöyle yapacağım ama çevremden tepki alırım diye korkuyorum
1 yılÖrneğin sen 40 olduğunda o 55 olucak bence aşırı fazla yaş farkı
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yaş farkına kafa takıyorsan kesinlikle evlenme, başkaları yani elalem ne der diye yaşarsan kendi hayatını yaşayamazsın.
00 Yorumla
1 yılKarşılıklı aşk ve güven varsa karşılıklı tutku ve uyum varsa kimseye aldırış etmeden evlenmek en doğrusu olacaktır.
00 Yorumla
1 yıl15 ne ya 5 yaştan büyük asla konuşmam şimdi iyi gelir ama yaşlanınca onun hasta bakıcısı mi olacaksin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHemen evlenme sende. Bu toplumda nişan konusunda sorun var. Nişan demek birbirini tanıma süreci demek ama o nişan yüzüğü takılır takılmaz herkes nikah kıyıldı gibi davranıyor. Ya o zaman nişan niye var.
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBeni engelledin ama yapacak bir şey yok. Birbirine dokunmadan dahi aşk yaşayan insanlar var. Benden 15 yaş küçük biri beni sevecek. Diri bir vücut var ortada. Tabiki aşık olmaktan başka çare yok 😃
Cevap sahibi1 yılGenç ve güzel biri tarafından sevilmeyenlerin de klasik avuntusu galiba bu. Sen hiç sevilmedin bla bla bla 😂 he he hiç sevilmedik o yüzden gerçekleri görebiliyoz 😃
1 yılEtrafın tepkisini almak dediğine göre sen erkekten büyüksün çünkü bizim millet kadinin küçük olmasini sıkıntı etmez kadin büyük olunca linçlerler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 991 cevap paylaştı. Yaşayacak olan sensin niye milletin fikrinle iş yapasın ki.. Olmayacak şeye olur desem yapacakmısın..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yıl8-9 yaş bile çok, hem o niye o yaşa kadar evlenmemiş? bu kadar saf olmayın
02 Yorumla
Soran1 yılYaşadığı bazı problemleri biliyorum ailesiyle alakalı ve onun anlattığı değil benim öğrendiğim şeyler bunlar, onları toparlaması da zaman aldığı ve daha önceki ilişkisi de mükemmel şekilde bitmediği için evliliğe gitmemiş çok da sorgulanacak bir konu olduğunu düşünmüyorum açıkcaıs. Benim korktuğum konu tamamen tepki kısmı
- 1 yıl
e tabii ki tepki alırsın da ailenin ne diyeceği daha önemli. umarım mutlu olursunuz
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılYaş rakamdan ibaret desek de ileriki yıllarda nesil farkı daha belirgin oluyor.
02 Yorumla
Soran1 yılelbette farklar olacak fakat ben de çok çocuksu biri değilimdir belki de bu yüzden iyi anlaşabiliyoruz bilmiyorum
- 1 yıl
Umarım sorun yaşamazsın. Mutluluğunuz daim olsun.
Yoo ne olacak ki sen 25 o 40 bence gayet normal. 40 yaş erkeğin en çekici dönemi genç olgun erkek kategorisi.
00 Yorumla
1 yılİmkansiz en fazla 1 sene sonra ayrılırsin kendini enayi yerine atma
02 Yorumla
Soran1 yılhiç mi şans yoktur ya, beni çok sevdiğini biliyorum hissediyorum da tek problem gerçekten yaş
- 1 yıl
Sevmek olmaz tek başına yetmez
Ya zaten yaş değil uyum önemli. Çevreyi önemseme hayat senin hayatını son karar senin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılYaşlar kac peki? Bunu yazmamissiniz. Biriniz 15 diğeriniz 30 mu? Biriniz 25.. digeriniz 40 mı.
10 Yorumla
1 yılErkeğin büyük olması her zaman süper bir şey çoluk çocuk olmaz en azından
10 Yorumla
1 yılYaş farkı var evet ama aileler de sorun etmezse olur sanırım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKendinden 10 has buyuk biri girmisti hayatima hayatimin hatasi oldu asla katiyen hemen evlenmek ister tabi o da oyleydi kucucuktum beni manipulate etti az kalsin evlenecektim ayyy Allah korusun
00 Yorumla- Devamını Gör (129)
Devamını Gör(174)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Konuştuğum kişiyle aramdaki yaş farkı dışında her şey mükemmel. Evliliğe götürmeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler