Bana her türlü parayı sağlıyor, beni sürekli düşünüyor ama aramızda 15 yaş var sizce evlenmeyi düşünmeli miyim
2 ay
Merhaba Evlilik kararı, sadece yaş farkı veya maddi imkanlar üzerinden değil, ilişkinin temelindeki dinamikler üzerinden değerlendirilmesi gereken çok boyutlu bir süreçtir. Bu durumda sağlıklı bir karar verebilmen için bir kaç noktayı gözden geçirmen gerekebilir
Fakir kalmak istiyorsan düşünmeye devam et
Kalbin çok karışık hissettiriyor bu soru belli 🥺💭
Para ve ilgi güzel ama ömür boyu aynı evi paylaşacağın kişi sadece bunlar değil ❤️
Onunla konuşurken kendin olabiliyor musun, baskı hissediyor musun, hayallerin uyuşuyor mu bunlara bak 🧠💬
Evlenme kararını “borçlu hissederek” değil gerçekten sevgi ve güvenle verirsen daha huzurlu olursun 🌿✨
Cevap
15Cevap
yasın dogru herhalde o da 41 yasinda. olgun erkek iyidir ama 15 yas fark fazla geldi. sen 35 yasinda hala genc olucaksin o 50 yasinda olucak, karakter olarak daha genc biriyse ve yaşını göstermiyorsa bi ihtimal düşünülür
ablacim vazgeccccc
Cüzdan olarak mı? Eş olarak mı görüyorsunuz buna karar verin
Çünkü paranın bir ömür bir insanda olacağının garantisi yok.
Yani maddelere takılı kalma
Çünkü maddeye bağlı sevgi olmaz. Önemli olan karakteri. Yaşına, yaş farkına bisey diyemem. Bunlar sadece bir rakam. Önemli olan uyum.
15 yaş biraz fazla bu yaş farkında evlenen bayanlar ilerki yıllarda sıkintilar çekiyor iyi dusun oyle karar verin
Evlenmeyi düşünüyorsun zaten, sadece çevrenin onaylamamasi seni korkutuyor.
Konu o değil şu anda.
Çevren onaylar onaylamaz bilemem.
Hayat senin.
E desin.
Çevre seni ne açıdan rahatsız ediyor?
Çevrene ne gibi bir bağımlılığın söz konusu?
saçmalama ya kuşak farkı var adamla aranda, hayır yani yasitlarin mi tükendi
Şu anki süreçte normal ama ileride O adam bitecek ve sen hayatının baharında olacaksın cinsellik neredeyse hiç olacak bu sefer senin kafan karışacak
Senin libidonun tavan olduğu döneme geldiğiniz de nolur artık kalksın diye isyan ediceksin 15 yaş az değil
Amaç para o parayı da evlenmeden alıyorsan ne diye evlenesin ki 😁
Evlen o zaman 😁
Keşke benimde öyle kerizim olsa
Ahaha yok ama
Sevmiyorsan neye yarar ki o imkanlar
Uyum varsa anlasabiliuorsaniz evlen
Evlen gitsin zaten meyillisin
tek sorun yaş ise evlen.
Yaşlar neler?
sorun olmaz
Seviyorsan yani olabilir bilemedim
Toplumun ne düşüneceğini düşünmeyi bırak oncelikle gercekten seviyorsan ve olacağını dusunuyorsan bencr evlenmelisin ama tabiki hemen karsr verme iyi birisi mi nasıl birisi önemli bunlar
Gücü secmelisin mi bu nasıl mantık şu an hiç sağlıklı bulamadim ve yani tefeci bence gercekten düşün bir askim
Bilemedim yani tatlım her şey maddiyat drgil
biri de bana yapsııınnn
Çok fazla bence
Kriter bu olamaz
sevmıyorsan evlenme
Aldatırsın en kötü
Olamz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?