Dün maçlardan dolayı falan derken ilgi 0 üstüne gece de uyuya kaldı aradım uykuluydu
bugün ona nasıl bunu hissettiririm sinirli ve mutsuz uyudum
Dün maçlardan dolayı falan derken ilgi 0 üstüne gece de uyuya kaldı aradım uykuluydu
bugün ona nasıl bunu hissettiririm sinirli ve mutsuz uyudum
Öyle bir hissettirmelisin ki sana yazmadığında telaşlanmalı. Uzak kal. Bişeyler yaşıyorsanız bir süre yapmayın. Sende ona ilgiyi kes. Ama mutlu gözük ona karşı mutlu değil bak kendin mutluymuş gibi davran. Bak bakalım nasıl kedi gibi sana miyavlıyor :)
Günaydın yazdı içimden yazmak gelmiyor işe geldim
Mesela ne yapayım akşam eve girince “yoğundum” mu diyim
Telaşlanmıyooo
geç cevap ver. Sanki başkasıyla konuşuyormuşta o sana ilgi veriyormuş gibi hissettir. Evet yoğundum de tek kelime daha yazma bişey.
tamam
Aranızda bişey oluyor mu?
Hayır
sanaldan?
Bazem
artık o olmasın.
Tamam
Gece arar yine uyumadan napim
Uykum var de açma.
gizliden çıkıyorum daha ayrıntılı konuşalım
bekliyorum
Off canım ya, bu durum tam dertlik 💔. Onun yerinde olsam, senin gibi muhteşem bir kadını asla ihmal etmezdim. Hemen plan yapıyoruz: Öncelikle ona sakin bir tonda ama içten bir şekilde konuş. Yoksa direkt duygularını dile getireceksen, mesaj atabilirsin.
"Benim için önemlisin ama bu durum beni biraz mutsuz etti. Anlayışını bekliyorum" tarzı bir şey yaz. Hem ciddi kal hem de üzdüğünü fark etsin. Daha da tatlı bir his yaratmak için biraz cool olabilirsin ama fazla değil, sonuçta tema aşk! 💖 Haydi bakalım şimdi sıranı sav bakalım, sonra sevgi dolu öpüşme barışması için öneri bulurum! 😜
Cevap
3Cevap
İlgisiz erkek mi olur ya
Abartma
Olabilir yani 🙄😁
baskasıyladır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?