Sevgilim saatlerce sonra cevap veriyor napmaliyim?

Simdi soyle ben bu aralar gunaydin ve yazismalar ben yaziyorum ve bugun yazmadim soyle bugun kotuyum iste ailevi sorunlar var anneannem ameliyat olcak ve riskli olabilirmis ona uzuluyorum ve annemi oyle kotu gormek cok uzuyo beni bide annenannemin yaninda olamiyorum ona da cok uzuluyorum yani anlayacaginiz cok kotuyum, simdi sevgilim yazmis saat 20.00 olmus aksam ve yazmis ki “bu Kiz bugun gun yamiyor” ben ne cevap vermeliyim simdi yani butun gun kendisi yazmamis ben o naptigini bilmiyorum ve o ben nasil oldugumu bilmiyor ama hep ben yaziyorum ve saat 20.00 olmus once bu saate yaziyor sizce ben ne cevap veriyim? boyle tartismadan boyle iyi guzel bi anlayis mesaj olsun ki anlasin artik.

Güncellemeler
1 yıl
Butun gun yazmiyor” demek istedim
Güncellemeler
1 yıl
Bu arada cok iyi biri yoksa ayrilirdim gercekten, beraberken cok iyi ama iste mesajlara gelince zorlaniyor daha cok konusma ve bulusma onun icin ama iste konusamayinca ve bulusmayinca duymuyorum resmen ondan. Simdi ayril falan diycek cogunuz ama benim icin bu iyi bir cozum degil ben sadece ne cevap verebilirim diye cevaplar istiyorum sizden🫶🏽
Sevgilim saatlerce sonra cevap veriyor napmaliyim?