Kızlar 1 aylık evliyim 10 yıllık evli gibiyim kaçarak evlendik ilk günden beri git geller var ful ya ailesi bizde ya biz onlardayız onlarda olduğumuz da eşim beni takmıyor konuşmuyor ya onlarla sohbet ediyor ya da uyuyor beni köşeye atıyor bana olan ilgisi sadece evde onlardan gizliyor nedenini bilmiyorum. Annesine çok düşkün sürekli sürekli gidelim diyor istemiyorum dediğimde de zorla götürüyor, kalalım yatıya falan diyor kalmadım tabiki boşanmaya kadar gitti bu ailesinin evine gitme konusu kendi evime alışamadım bile düzenimi kuramadım yuva kurduğunun bilincinde değil annem ne dese o kafasında 1 ay oldu kafayı uemek üzereyim arkadaşlar ne yapabilirim 😔😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
Evlilikte ilk başlarda karşılaşılan zorluklar oldukça yaygın olabilir, özellikle de bir süre sonra ortaya çıkan farklı beklentiler ve alışkanlıklar. Ancak, eşinizin sizinle daha fazla ilgilenmemesi ve ailesine aşırı düşkün olması, evlilik içindeki dengenin bozulmasına neden olabilir. Bu tür durumlarla başa çıkarken dikkate almanız gereken bazı adımlar var:
Açık İletişim: İlk adım, eşinizle dürüst ve açık bir şekilde konuşmaktır. Duygularınızı sakin bir şekilde ifade edin ve ona neden böyle hissettiğinizi anlatın. Aileyi ziyaret etmek yerine evde kalmak ve zaman geçirmek istediğinizi belirtebilirsiniz. Bu konuşmalar, karşılıklı anlayışı güçlendirebilir.
Sınırları Belirleme: Evlilikte, özellikle de ilk zamanlarda, her iki tarafın da sınırlarını belirlemesi önemlidir. Eşinizin ailesiyle sürekli vakit geçirmesi ve sizden uzaklaşması, ilişkinizi zorluyor olabilir. Kendi düzeninizi kurmak ve özel zaman geçirmek için açık sınırlar koymayı deneyin. Bunu nazik ama kararlı bir şekilde yapabilirsiniz.
Ortak Zamanlar Planlayın: Eşinizle birlikte kaliteli zaman geçirebileceğiniz etkinlikler planlamak, ilişkinizi güçlendirebilir. Evinize alışmanıza yardımcı olabilir ve sadece ikinizin olduğu özel anlar yaratmanıza olanak tanır. Bu, birbirinizi yeniden keşfetmek ve yakınlaşmak için güzel bir fırsat olabilir.
Evliliğinizi Ön Planda Tutma: Aileler, evliliklerde bazen çok fazla yer kaplayabilir. Ancak evlilik, öncelikli olarak eşler arasındaki bağa dayalıdır. Eşinizin ailesine duyduğu aşırı bağlılık, onunla olan ilişkinizi zorlaştırıyorsa, bu konuyu nazikçe gündeme getirebilirsiniz. Evlilik hayatının, sadece ailelerin etkileşimde olduğu bir yaşam tarzından çok daha fazla anlam taşıması gerektiğini hatırlatın.
Kendi İhtiyaçlarınızı Göz Ardı Etmeyin: Kendi duygusal ihtiyaçlarınızı göz ardı etmeyin. Eğer eşinizin davranışları sizi zor durumda bırakıyorsa, kendi duygularınızı ve sınırlarınızı dikkate almanız çok önemli. Evlilik sadece birbirinize değil, aynı zamanda bireysel olarak birbirinizin ihtiyaçlarını da önemsemeyi gerektirir.
Profesyonel Yardım: Eğer bu durumun üstesinden gelmekte zorlanıyorsanız, bir çift terapistine başvurmayı düşünebilirsiniz. Terapi, ilişkinizdeki iletişimi güçlendirebilir ve sorunların çözülmesine yardımcı olabilir.
Evlilik, bir denge ve karşılıklı anlayış gerektirir. Eşinizin ailesine olan bağlılığı ve sizinle geçirdiği zamanın az olması sizi olumsuz etkiliyorsa, bu konuda net ve yapıcı bir iletişim kurarak çözüm aramanız önemli olacaktır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılAnlaşılan zorbalıkla laf dinleyen biri değil eve alıştırmaya çalış evde daha eğlenceli zman geciricegini hissettir ona karşılıklı oyun ya da farklı aktiviteler yapmaya çalış onun ailesini istemiyor değilde evde daha eğlenceli zaman geçirebiliriz imajı ver
02 Yorumla
Soran1 yılGüzellikle bin sefer anlattım artık senin de yuvan var aile kurdun daha yeniyiz böyle sürekli onlarda olursak sorumluluklarımın bilincinde olmazsın bana böyle zorla bişeyler yaptırarak beni kendinden de onlardan da soğutursun vs diye baya konuştum saatlerce ama boş sonrasında çok kötü kavga oldu çünkü sabah 8 de işe gidiyor o saatte beni kaldırdı annem diyor bize gelsin diye o zmn ipleri kopardım delirdim beni oraya bırakıp gidecekti 8 de oda oraya gelecekti akşam büyük ihtimalle kalacaktı 12 ye kadar bundan dolayı gitmedim boşanmaya karar gitti bu davranışları hiç saymıyor beni anne ne derse o diyor çok zordayım ne güzellikten nede zordan anlamıyor
- 1 yıl
Yani üzüldüm bide ona güvenip kaçıp gelmisin bosansan şimdi kacrigin adam bumuydu diyecekler anlıyorum seni umarım farkına variri yaptiklarinin
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ay canım ya, yazdıklarını okuyunca içim cız etti resmen. 😔 İnsan evlenince eşinden sevgi, ilgi, destek bekler ama yaşadıkların gerçekten çok yorucu. Önce bir deriiin nefes al, sakinleş. Unutma ki kendi mutluluğun da en az eşininki kadar önemli! Şimdi tatlım, bu durumda iletişim çok önemli. Eşinle sakin bir ortamda oturup konuşmaya çalış. Hislerini açıkça anlat, kırgınlıklarını dile getir ama suçlayıcı olmadan. Belki ailesine bu kadar düşkünlüğünün altında çocukluktan kalma bir şeyler vardır. Ama ille de eşinle ortak kararlar alıp birbirinizi anlamak zorundasınız. Çünkü bir ilişki sadece iki kişi arasında olmalı, tüm aileyi içine çekerse yıpranır. Şimdiden bir çözüm bulamadığınızda bir uzmandan yardım almayı da düşün derim.
Ve tatlım, kendini ezdirme tamam mı? 💪 Sen de kendine zaman ayır, arkadaşlarınla vakit geçir ya da sevdiğin şeylere yönel ki ruhen güçlenebil. Pes etmeden önce mutlaka denemeye değer. Çok çok sevgiler, ne olursa olsun yanındayız! ❤️00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
19Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u 1 yılboşanın direk bence
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
1 yılyanlış seçim bunlara sebep oluyo maalesef hesapsı z kitapsız yapılan işler baş ağrıtır özellikle evlilikte
10 Yorumla evlenmeden önce bunları konuşup öğrenmeliydin şimdi acı şekilde öğrenmek iyi olmamış
035 Yorumla
Soran1 yılBöyle dememişti bana evimizde oturduğumuz yok ilk gündem itibaren annesinin eteğinin altından çıkmıyor
Soran1 yılEvet dışarı çıktığım yok gün yüzü görmedim 1 aydır annesine sabah görüyor kalıyoruz akşama kadar o zamana kadar tek kelime konuşmuyor benimle kenara atıyor yokmuşum gibi sonra eve geliyoruz otel gibi sadece yatmaya geliyoruz ben gitmeyeşnce de sürüklüyor mecbursun diyor
Soran1 yılO çalışıyor ben çalışıyordum ama evlenince izin vermedi işe gitmediği günler bu şekilde yapıyor gittiğin de ise sen git kal diyor çıkışta gelirim gitmiyorum kavga ediyor elini kaldırıyor ne de yapsa gitmiyorum tabi tek başıma akşama kadar, sonrasında işten geliyor götüyüpr 12 gece ye kadar kalıyoruz
Soran1 yılDışarı hayatı bitti diyor ancak arabayla gezdiririm seni diyor kışlançm diyor ama kıskançlk değil bu arkadaş vs de annesi kimseyi eve almayın kimseyle içli dışlı olmayın dediği için Oda yok şu an evdeyim tek başıma o işte kapı da üstüme kilitli niye kitlediğini anlamıyorum sorduğum da böyle daha iyi diyor markete dahi çıkmıyorum çöpü bile kapıya kendisş bırakıyor
Soran1 yılTeşekkür ederim bugün son kez konuşacam bakalm
Soran1 yılGel de anlat ya annesinin kocası ölmüş kendini onun kocası sanıyor herhalde yemin ederim bi gün yatıya kalsak orada aynı yatakta koynunfa yatar o derece
- 1 yıl
Yaa aklıma neleri getirdin şimdi. Böyle bir arkadaşım da vardı annesiyle yaşayan hep de aklımı kurcalardı bu durum acaba demişliğim de var ama görmedim hiç. Yine de bu bahaettiğin fantezide kalsın rrelde olmasın mümkünse. Ama görsem şaşırmam diyormusun gerçekten. Yaz olsun tatile çıkınca belli olur
Soran1 yılKoynunfa yatar dediğim yanyana uyurlar aynı yatakta falan hep kafasını öpüyor sarılıyor ona falan annesi de aynı şekilde evde olsak 7 24 görüntülü arar oğlunu paylaşamıyor o gün oturuyorduk birden ortaya laf attı karının tırnağını bana değişmezsin oğlum dimi dedi sacmalama anne dedi ne biçim konuşuyorsun falan kaynana aşırı kıskanıyor ya 1 aydır benle rekabet içinde ne yapsam aynısını yemek yapıyor bu 1 ay içinde en ağır yemekleri yapıp çağırmıştır kendini benle bir tutuyor
Soran1 yılEvet geçen de anne gel bizde kal dedi bakarız oğlum dedi küçük kardeşi ve büyük abisine de evleri soğuk diye gelin burada kalın eşyalarınızı getirin dedi kafayı yiyvrm 1 ay dolmadan gelin kalın dedi bide
Soran1 yılOfffff kafayı yemek üzereyim işte şu an gelse hadi kalk gidelim kız kardeşimin evine dicek bu sefer kaç saaatte damlar
Soran1 yılKaçtığım için aileyle henüz barışmadık 1 ayımız yeni doldu aile benle konuşmuyor anlıycağın evden onlara onlardan eve bazen eve zor getiriyorum kalkmıyor dün gece 12 de ağladım annesinin evinde mutfakta kalk artık diye mesaj attım yoksa çıkar giderim öyle kalktı eve geldik
- 1 yıl
Önceden plan yap dediğim gibi mesela bir film ayarla ve bu aşikşam yemekten sonra senle bu filmi izleyelim mi de. Bana mısır patlatırmısın de ve çaylar benden diyerek gün içinde yazış flörtleş ve akşam için söz al. Anbeme gideriz filan derse bu akşam da karına ayır her akşam annendeyiz zaten de bir akşam da birlikte vakit geçirelim. Evliyiz ama tadını çıkaramıyoruz , ben seninle tadını çıkarmak istiyorum de. Karını bu konuda ihmal ediyorsun , birlikte oturup film izleyemeyecekmiyiz yani de.
Soran1 yılÇok teşekkür ediyorum deniycem
Soran1 yılBenim canım bunları yapmak yerine hep kavga ediyorum ama hepsi de boşa çıkıyor
Soran1 yılAma patlıyorum bende artık, soğumaya başlıyorum resmen annesini önde tutuyor beni hep sona atıyor
Soran1 yılTavrımı ortaya koymam lazım
Soran1 yılEvet öyle ama kadın bi bizi salsa her şey müthiş olacak ama işte salmıyor
Soran1 yılAnnesini daha çok seviyor erkekcik en sonda eşyalarımı alıp kaçacam evden
Soran1 yılBaya samimiler başını bacağına koyuyor saçını tarıyor öpüyor başını falan sarılıyorlar hep yan yama oturuyorlar bana dedi bana duş aldır çocuk musun dedim e bekarken annem yıkardı başımı şimdi sen yıkıucaksın dedi şok oldum
Soran1 yılAnnesinin yıkaması çok acayip tiksindim resmen ayyy
Erkılar baba olmadan koca olamaıyorlar ve seni benimseyemiyorlar
05 Yorumla
Soran1 yılAdam olmayan baba nasıl olsun
Soran1 yıl5 yıl birliktelikten sonra hala öyleyse hiçbi zmn eş olarak görmez 😔
Soran1 yılBu annesi olduktan sonra çok zor
1 yılkaçarak evlenmek ne? hangi çağdayız böyle olursa erkek seni ne yapsın köle olursun evde
06 Yorumla
Soran1 yılKaçmak sayılırsa tabi ben onun kaçırmış gibi oldum çünkü evi baştan sona kendi paramla dizdim
- 1 yıl
aa hiç olmamış ki böyle
Soran1 yılBide öyle bi kaynanalık görümcelik yapıyorlar ki bana gören de dicel önüme dünyaları sermiş iğne almışlığı yok
- 1 yıl
bence yol yakınken ayrıl bunlardan sana hayır gelmez
Soran1 yılÖyle yapacam😔
- 1 yıl
hayırlısı
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılSıradan doğulu erkeği mantığı. Anne baba yanında karısına ilgi göstermez.
20 Yorumla Evlilik önemli bir kurum sabırlı olmak lazım olamıyorsan bırak gitsin
10 YorumlaBu yüzden kaçmayın kızlarım ya, ilk zamandan patlak vermeye başlamış. Ailenle de kötüdür aran, mesleğin de yoksa mecbur çekeceksin.
10 Yorumla
1 yılArtık çok geç bence minik 🙄
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı.
1 yılyanlış kişiyle birliktesin
01 Yorumla
Soran1 yılGeç oldu farkettim evet
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılİşte evlenmeden bunları bilmen lazımdı
08 Yorumla
Soran1 yılBiliyordum ama bu kadar olacağını tahmin etmemiştim beni yok sayacak kadar
- 1 yıl
Ana kuzusu erkekle evlilik çok zor maalesef
Soran1 yılÖzel unsur da şu o kadar seviyordum ki evi baştan aşağıya ben döşedim kendi paramla ailesi sadece bi yüzük aldı taktı onun dışında iğne bile eve almadılar onun yüzünden ailem beni sildi boşansam da ortada kalırım
- 1 yıl
Niye işin gücün yok mu
Soran1 yılBekarken vardı ama şu an yok telefonuma hat dahi takmıyor çıkarken kapıyı üstüme kitliyor annesine götürüp eve getiriyor açıktım kapattı makyaj vesayire hepsine çöpe attı bildiğin köle olmuşım
- 1 yıl
Sende de hiç akıl yokmuş yavrum bayağı hayatı zindan etmişsin kendine
Soran1 yılBugün son kez konuşacam karşıma alıp olmazsa habersiz aldığım herşeyi satar ayrı eve çıkar tek yaşarım bu zülmü görmekten iyidir
- 1 yıl
Yani bence de mantıklı bir karar olur senin için
- Aşk İlişkileri konusunda 462 cevap paylaştı.
1 yılAilenin tek erkek oğlu mu
03 Yorumla
Soran1 yılHayır tek değil 3 erkek ve en küçüğü
- 1 yıl
Gene de küçük çocuklar aileni en tatlı çocuğu olur belki de o yüzden kopamamıştır daha yenisiniz ya zamanla bu oturur düzelir emin ol sen de biraz zaman tanı istersen biliyorum senin için de çok zor ama zamanı düzelir
Soran1 yılBüyük oğluna da bu şekil de yapıyor her 3 oğlunafa aynı şekilde evlerini yönetiyor resmen 3 oğlu da düşkün eşlerinin ne dediklerinin ne istediklerinin pek önemi olmuyor
- Aşk İlişkileri konusunda 953 cevap paylaştı.
1 yılÖyle ilerlemez ki daha çok yenisiniz
011 Yorumla
Soran1 yılBide kaynana evime iğne dahi almışlığı yok bu tavırlar neye anlamadım
- 1 yıl
Seni istemediler mi evlenmenizi
Soran1 yılİstemediler evet bana aldıkları tek şey bi yüzük onun dışında hiçbişi bişi istemiyorum zaten ama bari burunlarını sokmasınlar ailemize yuvamıza
- 1 yıl
Kocan sana dönerse sorun olmaz
Soran1 yılHep ailesini önde tutuyor her şey de ailesi dediğim annesi üstüne bide çocuk istiyorlar annesi 2 tane yap diyor utanmaz
- 1 yıl
Öyleyken sakın yapayım deme bak sana akıl vereyim biraz yoksa evliliğiniz tehlikede
Soran1 yılAsla yapmam zaten de çocuk yapmakta da bana haber verecekseniz diyor
- 1 yıl
Bak ya. Tüyo akıl falan istiyor musun bişeyleri düzeltmek için
Soran1 yılİsterim tabiki de her yolu denedim ama olmadı gene de isterim
Soran1 yılPek anlamadım burdan nasıl açık yapabilirim ki
- 1 yıl
Tamam
1 yılEn büyük hata bu zaten erkeklerde
10 YorumlaGeçmiş olsun
10 Yorumla
1 yılNiye evlendiniz ve nasıl oldu
10 Yorumla
1 yılHayırdır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılDaha evli olduğunu fark edememiş sanırım
013 Yorumla
Soran1 yılAsla farkında değil ailesine diyor gelin bizde kalın sizin ev soğuk bu cümlesi 2. Haftada
- 1 yıl
Ailesi de çok anlayışsız demekki. Gelmemesi gerekir
Soran1 yılAnnesi ve kardeşi gelecek dedi büyük abisi yok dedi bugünlerde gelirler kalırlar 1 ay artık evi onlara bırakır çıkarım büyük ihtimal
- 1 yıl
Şehir dışından mı geliyor
Soran1 yılHayır 10 dklık uzaklıkta evleri
- 1 yıl
Eee sizde mi kalacaklar yahu ne işi var
Soran1 yılKeyiften annesiz yapamıyor ondan annesi de gelirim eviniz sıcak oh mis dedi 1 aylık gelinin evinde kalınır mı ya ben mi abartıyorum ne dicem eşime onu da bilmiyorum yanlış anlar diye
- 1 yıl
Yok haklısın. Birde her şeyini karışır. Aynı zamanda yeni evlisin ve kadın olarakta bazı şeylerden rahat edemezsin
Soran1 yılEvimde kalmıyor bile sabah öğlem akşam arıyor ne yemek yaptınız şunu bunu yap oğluma gece 11 de aradı eşim kalk eşarbını tak diyor grup görüntülü arıyorlar hayırdır dedim bu saatte edep uok mu takmıyorum konuşmuyorum dedim
- 1 yıl
Çok doğru diyorsun. Kaç yaşında eşin
Soran1 yıl25 yaşında annesi dul bu arada ve benle yarışıyor her konuda çok ta kıskanıyor oğlu bana yaktaştığında o gün diyordu ona karının tırnağını bana değişmezsin dimi eşim saçmalam falan dedi o derece kendini hep benimle kıyaslıyor
- 1 yıl
canım mı eşin. O zaman annesi ile mutluluklar.
Soran1 yılEn son öyle dicem dün saat 5 te akşam üstü oraya götürdü beni gece 12 de ağlıyvaktkm az kalsın kalk artık dedim eve götür beni annesiyle uzanmıştı uyycam diyordu
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılailenin evine dön
01 Yorumla
Soran1 yılDönemem sildiler beni
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılÇok saçma bi durum
11 Yorumla
Soran1 yılDimi
1 yılEvliliğin nasıl
015 Yorumla
Soran1 yılÇok kötü evden annesine annesinden eve gün yüzü gördüğüm yok
- 1 yıl
Baya kotu çocuk var mı
Soran1 yılHayır 1 aylık evliyim daha
- 1 yıl
Daha yeniymis üzüldüm
Soran1 yılEvde kaldığımız dahi yokki otel gibi kullanıyoruz bi nevi yatmaya geliyoruz sadece gül oraya götürüp zorla kal diyor yatıya kalalm zorla eve getiriyorum
- 1 yıl
Baya işin zor ya herşeyi zorla mı yaptiriyor
Soran1 yılEvet açıktım kapattı makyaj vs izin vermiyor dışarı çıkarmıyor zaten sadece annesine götürüyor kaçarak olduğu için annemlerle henüz barışmış değilim oraya da gidemiyorum
- 1 yıl
E et senin işin bu yönden zor istedigini giyemiyormsun cinselik hayaatin nasil
Soran1 yılGiyemiyorum tabiki rezil edersin beni diyor makyaj yaparsan niye ki abisimin karısı yapmıyor sende yapma diyor beni onun gibi yapmaya çalışıyor
Soran1 yılÇok kıskanç biliyorum aşırı ama bu kadar da olmaz zülüm gibi resmen
- 1 yıl
Baya kotu durum
Soran1 yılŞimdi boşanıp tek mi yaşıyım hepsine birden mi katlanıym canıma mı kastedeyim daha 20 yaşındayım kaldıramıyorum
- 1 yıl
Baya küçüksün ve bu eziyet çekilmez
Soran1 yılGüzellikle konuştum bin defa evlendin yuvan oldu aile olduk evine alış sorumluluğunu al böyle hep annenlere gidersen olmaz vs vs diye hep konuştum ama anlamıyor kavga ederek ye konuştum ne zordan ne güzellikten anlamıyor bağlı değil di onlara hiç aramaz sormazdı sevgiliyken şimdi ise annesinin eteğinin altından çıkmıyor evlerinden çıkmıyor üstüne zorla beni de götürüyor sürüklüyor resmen
- 1 yıl
Baya zormuş işin ya
1 yılBoşan gitsin
10 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?