Merhabalar yaşadığım bazi sorunlar var çevremde yardım alabileceğim hiç kimse yok psikologada gitsem sadece ilaç verip yollayacak o yüzden burada bilgili kişiler varsa lütfen yardımcı olabilirmi sorunum şu. 21 Yaşıma gelmişim üniversiteden mezunum ve kendi bölümümden hiç bir yerde alım yok. Kendi bölümümü geç sıradan özel sektörde bile bana göre bir iş yok.
Üniversite de yine arkadaşlarım vardi çok az da olsa ama buraya geldim 1 tane arkadaşım yok asosyel oldum istemeye istemeye. Hiç bişey yapmama ma rağmen nedense arkadaş edinilmek istemiyorum çevremdeki insanlara göre
Arkadaşım olmadığı için her gün oyun oynuyorum ama o oyun bile bana iyi gelmiyor her ne kadar sevsemde o oyunu oynayınca agresiflesiyorum hatta Allah'a küfür ediyorum istemeye istemeye sonrasında pişman oluyorum
Cebimde 5 kuruş para yok aileme bağlsı yaşıyorum. Arkadaş da edinemiyorum utangaç birisi olduğum için edinsemde arkadaşlık için de para lazım bir yerlere gitmek vakit geçirmek için. Nereye kadar böyle devam etcek hiç bilmiyorum en son üniversite sınavına tekrar girdim polislik için onu bekliyorum Eylül ayında da kpss önlisans üzerinden polislik deneyeceğim ama onlarda başarılı olsam bile hala sorunlarım var arkadaş edinme konusunda vs, eger sinavi kazanamazsam sorunlar dahada fazla olacak ama bu sefer işsiz de olmuş olacağım ne yapacağimm
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer