Birini çok sevdim ama çok üzdü öncesinde de çok üzülmüştüm aile arkadaşlık vs her yerden üzüntü yaşıyorum psikolojim çok bozuk kendimi bile unutmak istiyorum sizce isteyen biriyle y*tsam nolur bu kafamı dağıtır mı yani başkalarıyla y*tıp kalkmak iyi gelir mi sevince insan tek bi kişiye ait olmak istiyo fakat mahvoldum gerçekten yaşamak bile istemiyorum hayatın hiçbir tadı yok güvenim kalmadı bitik bi haldeyim sigara alkol ve türevleri ne varsa içine düşemiyorum sağlığım bozuluyor bari c*nsellik mi yaşasam kendimi kaybettim aklım yerinde değil bu sevgimin bitmesine yardımcı olur mu hani erkekler nasıl alkole dalıyosa ben de bi kadın olarak o... sb... u olucam neredeyse kafam dağılmıyor asla o gelse de olanları unutamıyorum ona ceza olarak mı yapsam çok katı bi insanım gururum yerle bir ne yazdım onu bile bilmiyorum, sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılÖncelikle hissettiklerini çok anlayabiliyorum, duygusal olarak kendini tükenmiş ve çaresiz hissetmen çok zor bir durum. Ama seni üzmekten başka hiçbir şey yapmayacak ve daha fazla zarar verecek bir karar almanın, kendine daha fazla acı çektirebileceğini unutma.
Birinin seni üzmesi ve hayal kırıklığına uğratması çok yıkıcı olabilir, fakat sağlıklı bir şekilde iyileşmek için başka yollara yönelmen gerekiyor. Kendini kaybetmek ya da geçici rahatlamalar aramak, kısa vadede belki seni biraz oyalayabilir ama uzun vadede daha büyük bir boşluk ve mutsuzluk yaratabilir. Bu duygusal boşluğu doldurmak için başka insanlarla cinsel ilişkiye girmenin seni gerçekten iyileştirmediğini, daha sonra kendini daha kötü hissedebileceğini unutma.
Bu dönemde önemli olan şey, duygusal iyileşme sürecini kendi hızında ve sağlıklı bir şekilde yaşaman. Kendini bu kadar derin bir boşlukta hissediyorsan, bir uzmandan (psikolog ya da terapist) destek almak, bu duygusal ağırlığı daha sağlıklı bir şekilde taşımana yardımcı olabilir. Kendi değerini tekrar hatırlamak, kendine özen göstermek ve bir adım geri atarak olayları daha objektif bir şekilde görmek seni daha iyi hissettirebilir.
Kendine acı çektirmen yerine, bu duygusal iyileşme sürecinde zaman tanımayı deneyebilirsin. Sana değerli olduğunu hatırlatan şeylerle vakit geçirmek, sağlıklı alışkanlıklar edinmek ve bu dönemde kendine güvenmek, seni çok daha sağlıklı bir yere taşıyacaktır.
Unutma, bu hislerin geçici olduğunu ve zamanla iyileşeceğini kendine hatırlatmalısın. Eğer kendini yalnız hissediyorsan, sevdiklerin ya da bir uzmandan yardım almak, bu süreçte sana çok faydalı olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılBirini seviyorsun değer veriyorsun ve o kişi başka birini seviyor kendisine kötü davranan kişiye aşık oluyor bende aynısını yaşadım maalesef onu sevdiğim için çoğu şeye katlandim ama olmadı maalesef çok mutsuzum başka bir kiz olsa sarılmak herşeyi unutmak istiyorum ama yanlış olur bu sende yapma bence zamanla unutursun umarim senide benide gerçek seven biri çıkar karşımıza birgun.
05 Yorumla
Soran1 yılinancım kalmadı ot gibiyim artık
Cevap sahibi1 yılEvet ama illaki olur inancini kaybetme dua et illaki olucak birgun
Cevap sahibi1 yılDayanman lazim
Soran1 yılinşallah demekten başka çarem yok
Cevap sahibi1 yılUmarim olur
1 yılBöyle işlere girme daha kötü olursun böyle şeyler genelde yalnızlıktan ur arkadaşlarınla veya ailenle daha çok vakit geçir kendini bir kafese kapatma büyük pencereden bak ne bileyim evcil hayvan filan besle okul okuyorsan okuluna odaklan ya da sevgili yap ciddi bir ilişkiye başla ama doğru yoldan çıkma
010 Yorumla
Soran1 yılçok haklısın ama onu çok seviyorum hep aklımda onun tek bi sarılması bütün yaralarımı sarıyor ama karakteri bozuk çok üzülüyorum ya
- 1 yıl
Nasıl karekteri bozuk ne yapıyor
Soran1 yılegosu çok yüksek sürekli kendini haklı görüyor beni üzse bile buna odaklanmıyor tamamen kendi çıkarları önemli ve kendini haklı gördüğü için taşkınlık yapıyor hep bi kılıf buluyor
- 1 yıl
Birlikte misin hala
Soran1 yılhayır çekip gitti benden ayrıldı gelip gidiyor artık bi tepki bile veremiyorum uyuştum oyunlarım yok sadece seviyorum
- 1 yıl
Senden ayrıldıysa neden üzülüyorsun
- 1 yıl
Sen söyledin bozuk diye daha iyilerini bulursun hakedene hakediğinden 1gram daha fazla değer verirsen o 1gramla seni boğmaya çalışır
Soran1 yılevet haklısın ama aşk tutku sevgi
- 1 yıl
Haves Geçer daha gençsin aşk böyle bir şey değil senin ki alışmak kendin biraz ondan uzaklaştır geçer
Soran1 yılumarım öyledir ne diyim ki
Bu içindeki acıyı dindirmeyecek. Sevdiğim ve şimdiyse beni her yerden engelleyerek benden kaçan kızın böyle yapmasını kaldıramazdım ayrıca. Sen böyle deyince aklıma o geldi. Kesin yapacak. Onu tanıyorum. Bir şekilde onu aşmam lazım ama yapamıyorum.
07 Yorumla
Soran1 yılinsanlar neden bu kadar kötü
- 1 yıl
Kötüyüz, kötüyüm, kötüsün. Biz hepimiz sırf kendi adımıza varız. Eğer güçsüz düşecek olursan geride kalırsın. En değerlin dahi belirli koşullardan dolayı sendedir. Eğer yeterince yıpratırsan o da kaçıp gider. Sonsuz sevgi ve ilgi, sonsuz bağlılık bekliyoruz ancak hayatın işleyişi, bizim arzu ettiklerimizden o kadar farklı ki... Bu çelişkili saçmalığımızı kabul edip adapte olmadığımız sürece acı çekmeye mecburuz.
Soran1 yılçok haklısın ama gel de yoğun duygularıma anlat
- 1 yıl
Ben de bu haldeyim. Kadın olsaydım, aynı düşünüyor olurduk ama erkek olunca bu yaklaşıar daha fazla, sapıkça olarak adlandırılıyor ve travmatik deneyimlere atfedilmiyor. Gerçi, kim, niye tanımadığı birini anlamak adına çabalasın; onu, buna motive edecek bir sebep ortada yokken...
Yaklaşımlarımda haklı olduğumu bilmek bana da iyi gelmiyor. Ben de ıstırap çekiyorum.
Soran1 yıldediğin gibi insanlar travmatik şeylerden sonra kafayı kırabiliyor bazen gerçekten sağlıklı düşünemiyor sapıklığın bile bi arka planı vardır
- 1 yıl
Öyle. Acın dinsin istiyorsun, mutluluğu arıyorsun ama o bağlandığın kişiyle de geri dönülemez bir yola girmişsin... Gerçi ben aptala dönüp ne olursa olsun kurduğumuz hayallerin üzerimde bıraktığı etkiyle ondan asla kopamıyordum. Ama o kopup araya çitler çekince, yaşadığın tek duygu çaresizlik oluyor. Mutluluğa hasret müthiş bir çaresizliğe esirim. O yollarımı kapatmasa daha iyi olabilirdim. Kaçıp gitmesi ayrı bir kedere sürüklüyor beni.
Soran1 yılçaresizlik, keder... ne kadar da doğru
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
9Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 1 yılbence olmayın..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı. Neden daha da iyi olacağım demek varken o şeyden bahsediyorsun. Egomu tatmin etmek istiyorum diyorsan hayatımı biraz da mahvetmek istiyorum diyorsan tabiiki de bu dediğin şeyleri göz önünde bulundurabilirsin. Bir insanı bu kadar gözünüzde büyütmenin. Bazıları gelip geçer. Daha iyileriyle tanışırsınız. Secim senin.
19 Yorumla
Soran1 yıldaha iyileri olmuyor ben çok sevdim sevemiyorum kimseyi kendimi bile unutmak istiyorum ona da ceza kendime de bilmiyorum çok kadınsal bi kafa son nokta bu galiba yaşayan bilir iyi olmak istemiyorum sevgi istiyorum çok aşığım ama gururum çok bizi mahvetti
Soran1 yılben çok güzel sevdim ama neden
Soran1 yılama o zaman da ben olmak istemiyorum aşkta gurur olmaz evet fakat bilmiyorum bende şu var öldüresiye mücadele yani yaptıklarını nasıl unutucam mahvetti bizi aptal mahvoldum mahvolduk bi yanda gururum diğer yanda sevdam ölüm gibi bişi bu
Soran1 yılama karakterimde var ve yeterince peşinden koştum çok söyledim ve çok dil döktüm ama neler çektim bi bilsen çok egolu ve bu bizi mahvetti affedersem yüzü olacak affetmek istemiyorum aklıma geliyor sürekli hadi affettim diyelim ne yaparsa bilmiyorum prensiplerim çok katı napıcam bilmiyorum ya
Soran1 yılnapiyim ama insan seveceği kişiyi kendisi seçemiyor ki bu öyle bişi değil maalesef öyle olsa tabii ki sevmez insan ama seçilecek bişi değil bu çok seviyorum ama prensipliyim
Gizli Üye(36-45)1 yılKuvvetle ihtimal narsistin birine tutulmussundur. Duygu ve düşünceleriyle seni sürekli manipule ederek sağlıklı düşünmeni ve karar vermeni engellemistir. Ve bitmek bilmeyen döngüye girmissindir. Muhtemelen bağımlı kisilik yapın vardır. O yüzden vazgecemiyorsundur ve buralara kadar gelmiştir.
08 Yorumla
Soran1 yılevet öyle fakat sorun şu ki onun davranışlarına aşık olmadım ben onu zaten sevdim onun s*laklıkları beni kendine bağlamadı ince kısmı burası ben aşık olabilen biriyim ve tam hayalimdeki gibi adamlar oldu ya ileride eşim de narsist olursa mesela anladın mı armut değil ki sevdiğini seçesin
Cevap sahibi1 yılSorun şu;
Sen onu düşündüğün biçimde kabul etmek istemişsin o ise düşündüğün kişi değil. Değer verdiğiniz kavramlar birbirinden farklı o sadece başta seni etkileyebilecek için senin istediğin kişiymiş gibi davrandı sen onu derinlerine aldın ve kendi dünyanı onda gördün o ise belki bunu fark ettigi an vazgeçti sıkıldı istemedi.
O seni senden aldı. içindeki boşluğu doldurmak için olmadığın biçimde davranıyorsun. Düşündüğün ve gerçek birbirinden çok farklı olunca dayanamadın ve kendinden vazgeçmek istiyorsun.
Mesele şu ki; belki de birkaç aydır tanıdığın insan için benliğinden yıllarından ve geçmişinden vazgeçme.
Seni sen olduğun için kabul etmediğin yerde 5 dk durmayacaksın.
Emin ol o insan o davranışlarından başka birisi tarafından çekeceği olacak ama bu bile senin umrunda olmamalı. Dolayısıyla öyle birisi için kendinden vazgeçme
Cevap sahibi1 yılHe bir de narsistleri tanımak zor olabiliyor özellikle gizli narsistleri.
Bundan sonra dikkat edeceğin şey hiçbir söze tam anlamıyla inanma, herkesi kendin gibi görme. Suphelendigin en ufak bir şey varsa onu görmezden gelip duygularına kapılma. insanların söylediklerine değil yaptıklarına bak. Ciddi bir ilişki istiyorsan o kişinin ailesiyle olan ilişkisine kadar sorgula orada sevgisizlik catisma problem varsa sen de bundan dolaylı olarak muzdarip olursun. Çünkü armut dibine düşer bir insan ailesinden gördüklerini ilişkilerine yansıtır.
Soran1 yılo kadar haklısın ki ya, iyi ki varsın demek istedim çünkü bunu duymayı hak ediyosun. özellikle bi erkek olarak bi kadını bu şekilde uyarabilmen gerçekten takdir edilesi. çünkü erkekler genelde kadınlara fayda sağlamak yerine kadınları baltalıyolar. öncelikle bunun için gerçekten çok teşekkür ederim, umut ettiğin her şeye umarım kavuşursun 🙏🏻 bunun haricinde, özellikle herkesi kendin sanma dediğin kısım o kadar doğru ki... aslında adam benim hayalimdeki figüre uyuyo fakat toksikliği var ha ona sorsak o da beni hayaline uygun bulur ama onun da bende sevmediği şeyler vardır yani karşılıklı olarak hayal kırıklığına uğramışızdır ama eminim ki ben daha çok uğramışımdır. bu kişi her yönden hayırlı görünüyo fakat ben istemiyorum. çok seviyorum ama tam hayalimdeki gibi değil. belki kaderimdeki kişiyi değiştirebilirim, kim bilir. benim partnerler hep narsist çıkıyolar zaten. inan ki onların bana vadettikleri hiçbir şey yok. yani onların cümleleri beni cezbetmiyo, ben zaten adamların kendilerini sevdim hep. cümlelerini duymadım bile. süslü cümleleri sevmem zaten, hatta bi erkek bana kızdığında bana daha samimi gelir. ben partnerimi her yönüyle kabul ederim ve severim fakat narsizmin b*ku çıkınca zarar verici oluyo. bağımlıydım belki de ama bundan ziyade aşık bi kadındım ben. sevmeyi ve sevilmeyi seviyorum. çok güzel severim ve çok güzel davranırım. ama adamlar toksik maalesef. arkamı kollamaktan bıktım. muhtemelen kendim gibi birini bulamiycam, benden hep daha hinlik düşünen tipler olacak gibi. çünkü istatistik olarak adamlar hep böyle oldu. bilmiyorum, bu yüzden evlilikten kaçıyorum. hele ki bununla... sorsak kötü kız ben olurum. bilmiyorum, mükemmeliyetçiyim galiba. ama temiz kalp olacak en önce. o zaman adamın kusurları çok da gözüme batmıyo. bıktım kötü adamlardan be.
Cevap sahibi1 yılŞöyle öncelikle şunları kabul etmelisin;
1-Herkes gidebilir;
her ne kadar senin için ideal oldugunu dusunsen bile kimseyi zorla tutamazsın. Belki birileri gelir onu zorla tutarsın ama ilk fırsatta guc bulduğu anda gitmeye çalışır.
Probleminiz olur biraz mesafe koymak istersiniz anlarım ama gitmek isteyeni zorla tutamazsın.
2- duygularını kontrol altına almayı öğrenmelisin;
Senin hislerinin çok kuvvetli olması karşı tarafın sana da aynı şekilde hissettirecegi anlamına gelmez. Sana bu kadar değer veriyorum neden karşılık vermiyorsun demek saçma olur.
3- Teslim olma ve bazen sınırların ve duruşun en önemli şey olduğunu bil;
Yukarıdaki cümlelerinden de anlaşılıyor ki sen aşık olmak teslim olmak istiyorsun, kendi arkanı kollama dürtün aslında teslim olma arzunun önüne set çekiyor.
Sen ne yapmak istediginin farkında mısın birisi için gidip cirkince işlerde bulunacaktın kendine gel. Emin ol böyle saçma şey yapsan bile böyle düşük karakterli insanlar terk etmem de haklıymışım der ve arkasına bakmaz. Ve çok da yanlış düşünmüş olmaz bu düşüncesiyle
Sırdaşın olsun arkadaşın olsun senin 2. Göz olarak güveneceğin insanlar olsun çevrende problemlerini onlarla paylaşmaya çalış onlar sana göz kulak olabilirler tavsiye verebilirler böyle dönemlerde faydalarını görürsün güvendiğin birileri varsa eğer.
Cevap sahibi1 yıl4- Aile iliskileri;
Belki yorulmussundur aramaktan belki de bulamayacağım öyle birisini diye korkun vardır. Bu sorulardan once neden böyle yapıyorum diye bi dusun bence. İnsanlar genelde ailesinde gördükleri travmaları ilişkileri eksik olduğunu dusundugu şeyleri karşı cinste yeniden bulur, talep eder. Bunu gör, Gözle arastir. Internette bolca kaynak var gerekirse psikoterapi desteği al.
Bu söylediklerim seni biraz üzmüş olabilir ama insan büyük hatalar yapmadan önce bazı şeylerin ona çarpması gerekir. Ne düşündüğünün farkında mısın adını bile sansurledigin şeylere uygun goruyodun kendini. Bu davranislarinla nefret ettigin insanlari besleyecektin belki de senin gibi iyi dusunmek isteyen iyi niyetli insanlara karsi yaptiklari davranislarini cesaretlendirecektin Akıllıca kararlar vermeye çalış ve güvendiğin derdini paylaşabileceğin insanlar olsun çevrende.
Bunları not al istersen
Soran1 yılçok haklısın, hepsini not alıyorum. anlık duygu yoğunluğuyla kendimi bile unutma çabası işte. kadın olmayı unuttum, insan olmayı unuttum. bu hayatı hiç sevmiyorum, bu ülkeyi hiç sevmiyorum ama kolektif bilinç işte, yaşayıp gidiyoruz. hiçbir şey yapmayıp sadece düşünüyorum ve bişileri kendi içimde çözmeye çalışıyorum. keşke doğmasaydım bile diyorum da oraları geçtik artık. keşke herkes yok olsa, ben dahil. gerçekten iğrenç bi hayat. neyse biraz büyümeliyim galiba. bi 50 sene daha yaşayacaksam bunca yıl nasıl geçecek bilmiyorum ya, düşündükçe çıldırıyorum. aile, arkadaşlar, partnerler... yapayalnızım aslında. birileri varken bile yalnızım hep. küçükken de böyleydim. mutlu olabildiğim günleri düşününce ne kadar da çok şey değişti diyorum. gerçek dünyadan uzak olduğum o günler... yetişkin olmanın tadı da bambaşkaymış ama çok da yorucuymuş. herkes sevgisiz ve herkes mutsuz. bunlara sahip olanlar şanslı. kimilerinin imtihanı daha farklı işte. inancım olmasaydı şu anda bambaşka bi noktadaydım. insanlar yalnızlıktan ölüyo ya, birileriyle de eksiklik yine. partner konusunda travmalar diyosun evet ama kader diye de bişi var yani ya kaderimizde olanı yaşıyosak?
Cevap sahibi1 yılKader mevzusunun derinliklerine inmek istemiyorum soyle dusun kaderde buraya cevap yazmak varmis ama kararini kendin alirsin.
Cagimizin en buyuk sorunu kalabalik icinde yalnizlik zaten 2025 yılının teması da bu. Cift olup da yalniz hisseden insanlar gordum.
Gundem siyaset toplum insanlar bunlar zor ama seni kendinden hareketten alıkoymasın etrafta bocekler var diye yurumekten vaz mi gececeksin zorluklar engebeler illaki var ama bu seni yoldan alikoymasin
Bir yere varmayi degil de yurumeyi sevmeye calis baskalarinin adimlarinda da gozun olmasin sen kendi yaginda kavrul
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılSakın intikam için başka adamla yatmaya falan kalkma. En büyük kötülüğü kendine yaparsın iş işten geçer
02 Yorumla
Soran1 yılnolacak ki hayatım kaymış zaten intikam da değil çok kadınsal uç nokta bi duygu bu erkeklerin alkolik olması gibi düşün
- 1 yıl
İyi ne diyim sen bilirsin
Kafana göre biri değil. Her şeyin bu kadar sahte olmasından bazı zamanlar insanlar karamsar olabiliyor
01 Yorumla
Soran1 yılkafama göre erkek olmuyor ki en kafama göresiydi ama kazık attı ya bana iyi adam gelmiyo hep kötüler yani bi gün kocam da olsa çok da iyi birisi değilmiş gibi geliyor
Güneş balçıkla sıvanmaz öyle bir şey yapma edebinle acını çek kendine zaman tanı
04 Yorumla
Soran1 yılolmuyor çok seviyorum ama bizi mahvetti unutulacak bişi değil çok fazla seviyorum ve artık yıprandım son damlaydı delirdim galiba
Soran1 yılyaşayan bi ölüyüm
Gizli Üye(25-29)1 yılBende aynı durumdayım iyi geliriz belki birbibirimze yaz
02 Yorumla
Soran1 yılsana naptılar
Cevap sahibi1 yılBeni de aldattılar
- Aşk İlişkileri konusunda 999 cevap paylaştı.
1 yılBence yapma hayatını mahfedersin
08 Yorumla
Soran1 yılzaten mahvoldum daha ne kadar olabilir ki
- 1 yıl
Daha beter olursun ben naptım dersin
- 1 yıl
Bence biraz zaman gerekirse depresyon ilacı kullan yoksa ilerde o hatalara düşersen hepten ipler kopar dağılır sin
Soran1 yıldağılıp kendimi bile unutmak istiyorum çok kadınsal bi kafa son nokta yaşayan bilir ilaç falan fayda etmiyor ki fazla akıllıyım ve bu duygular mahvediyor duygusalım ilaç napıcak içemiyorum zaten bedensel olarak bozuyor alkole de dadanamıyorum ki
- 1 yıl
İyide millete kendini kullandirarak birşeyi unutmazsin son noktayı ben de yaşadım intihar noktasına geldim nerdeyse sonra yaptıkların çok saçma geliyor rezillik diyosun
Soran1 yılona da ceza olsun o istemiyordu kimseyle olmamı hem de kendimi unuturum diye alkol alamıyorum bari bu olsun kadınsal bi kafa çok tuhaf ama böyle bilmiyorum kimse için değmez ama çok darbe yedim delirmek üzereyim
- 1 yıl
Hayat sizin hayatınız seçim sizin umarım başına kötü şeyler gelmez
- 1 yıl
İyi geceler
Çılgınca bir seks iyi gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılPsikoloğa git lütfen bende aynı yollardan geçtim
113 Yorumla
Soran1 yılgidemem onu çok sevdim ve hepsi tekmeledi bitik durumdayım düzelsem nolur hayatın sevgisiz bi anlamı yok
Cevap sahibi1 yılBende aynı şeyleri yaşadım diyorum ama yapma
Soran1 yılnasıl atlattın onu gerçekten seviyorum ama mahvetti bizi gururum çok fazla darmadağın oldum gelse bile faydası yok çok gurur yaptım mahvoldum
Cevap sahibi1 yılBenimde gururumu yerle yeksan etti, gelmez ki öyle bir ihtimalde yok, attı beni bir kenara bildiğin. Ama ben güçlü durmayı tercih ettim yazmadım, aramadım ve psikoloğa gittim çabaladım
Soran1 yılpeki sana döndü mü
Cevap sahibi1 yılHayır başka sevgilisi varmış meğer, acaba kaç tane sevgilisi var ve biz onunla yatmıştık
Soran1 yılbu bana döner ama ben domuz gibi gurur yapıyorum aşkta gurur olmaz evet ama çok çıkmazdayım affetmek bi daha yap demektir bilmiyorum çok zoruma gidiyor bu sevgi gerçek
Cevap sahibi1 yılAşkta gurur olur aslında :) affetme bence
Soran1 yılaffetmiyorum fakat aşkım sevgim Arzum tutkum çok fazla bu beni mahvediyor çok özlüyorum bi yandan da hasarım büyük ondan öncesinde de darbe yedim ama artık bittim
Cevap sahibi1 yılBenimde üçüncü darbem oldu bu tam bittim dediğim yerden kalkabiliyorum şu an
Soran1 yılaşksız sevgisiz yaşayamıyorum ot gibiyim ve ilk kez birini bu kadar çok sevdim bilmiyorum napıcam ben
Cevap sahibi1 yılher şey geçiyor inan ki sadece inan
Soran1 yılruhum delik deşik
Gizli Üye(30-35)1 yılSaçmalama başkalarıyla yatıp kalkma
112 Yorumla
Soran1 yılyapmak istiyorum alkol vs bunları kullanamıyorum kendimi unutmam lazım ve bilmiyorum değişik hissediyorum neden böyle diyorum hiçbir fikrim yok ama böyle olmak istiyorum hem ona ceza hem kendime hem iyilik hem de bilmiyorum psikolojim çok değişik kadın olsaydın anlardın belki bizde de böyle oluyor alkol gibi ben böyleyim en azından kafayı sıyırdım osbu olucam herkes rahatlar iyi değilim bu kadınsal bi kafa
Cevap sahibi1 yılSonra pişman olucaksın
Soran1 yılneden olayım ki hayatım kaymış zaten
Cevap sahibi1 yılBöyle dahada kaycak
Soran1 yılnolacak ki sanki millet alkole dadanıyor ben içemiyorum direkt etkiliyor en azından bu şekilde dağıtırım ben de
Cevap sahibi1 yılYok dağılsan daha iyi bu kaç kadının hayatını mafetti
Soran1 yılkadın olmak çok zor savruluyorum
Cevap sahibi1 yılSabret biraz
Soran1 yılneye sabrediyim
Cevap sahibi1 yılİyi birini bulana kadar
Soran1 yılinşallah öyle birisi vardır
Cevap sahibi1 yılİnşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
1 yılYatarız.
00 Yorumla
1 yılIyi gelmez
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri