Kensimi sevmemeye basladim psikolojim bozuldu galiba ne yapmalı?

Hadi erkekler dese anlarim ama bir tane arap kızi arkadasim var mardinli ama bayagi arap kokenli arapca vb konusuyorlar sanirim ondan kaynaklı olacak ki rus kadinlari turk kadinlarindan her turlu daha iyi diyip durdu bir tane flortu bunun yerine bir kizi begenmis diye habti3 ben güzel degil miyin o mu guzel doyip durdugu icin acaba o kiz turktu indan mi boyke diyir diye dusunmedim degil sonra mesela yolda yuruyoruz iki arabanin arasinda ufak bosluk var belim geciyor ama vucut seklim kum saati oldugu ivin gogus ve kalca gecmekte azivik zorlandi ama gectin ama kendisinin vucut sekli daha duz oldugu icin rahatlikla gecti bu sefer beni kucumser dalga gecercesine bakis atti oneyse dedim bir magazaya gittik bu elbise bakarken orada bir kadin saticiya bizimki s beden olur mu bana dedi satici evet dedi zatifsin dedi sonra benj göstererek yanindaki senden daha kilolu mesela dedi ama bakin ben 160 biyunda 48 kiloyum arkafasim 167 biyunda 54 kilo vucut kitle endeksimjz hemen hemen benziyor sadece vucut seklimden dolayi kaybediyorum galiba belim ince kolum ince herkes cok zayifsin diye elestirirken ben bir anda kendimi kilolu yeteraiz cirkin hissetmeye basladim hele o irkcilik daha da dokundu bana
Kensimi sevmemeye basladim psikolojim bozuldu galiba ne yapmalı?