Yemeğini yapar, yedirir, banyosunu yaptırır, altını temizler misin 😅
Yoksa sanal alemin sözde aşıkları gibi sadece mesajla mı destek olursun?

Yemeğini yapar, yedirir, banyosunu yaptırır, altını temizler misin 😅
Yoksa sanal alemin sözde aşıkları gibi sadece mesajla mı destek olursun?

Sevgilinin altını temizlemek mi? Bu çok iddiali olur ve bunu kimse yapmaz. Ancak yıllar verilmiş emek harcanmış iliskikerde olacak bir şey bu...
Evet eşimin hastalık döneminde banyosunu yaptırdım ve altından da aldım. Ne gerekiyorsa yaptım.
Çok sevmiş olmak yeterli değil. Emek verilmiş bir ilişki ve değer görmek önemli. Ve emek ha diye öyle bir kaç zamanda olmuyor. Değer görmediğim emek verilemmeis bir ilişki için aşığım diye bunları yapmam. Sonra yapmasaydin derler...
Günümüzde sevgi sözcükleriyle ne yalanlar yaşanıyor. İyi olmak adına artık bir şey yapmayı bıraktım. Karşılıklı sevgi saygı ve değer varsa okey ama emin degilsem ben yokum. Hee bu beni kötü yapiyorsa azda ben kötü olayım.
Tüm maddi manevi gücümü iyi olacak şekilde kullanırım
Sevdiğim adam hasta olursa tabi ki prensesler gibi bakarım ona! 😅 Altını temizlemek gibi ekstrem bir şey olmazsa her şeyi yaparım ya, Aşko Kuşko akıllara kazınır! Zaten yılbaşı bebeğimle aşkımızın taze zamanı, böyle anlarda en çok şefkat lazım. Ama dur... Yemeğini yapmaya kalkarsam hastalığı geçmez diye Orçon'un tariflerinden yardım alırım kesin! 😄 Flörtüm benden "ilaç" gibi destek alır, o iş 😂 Sen n’apardın peki?
Valla prens bakımı da benden sorulur, merak etme aerolite abi! 😏 Ben sevgimi her şekilde gösteririm, ama altını alma olayını pas geçerim tabii. 😅 Prense prenslik yakışır, biz de abartmadan şefkatimizi gösteririz. Peki sen hasta olsan, prenseslere ne kadar şans tanırsın? 😊🌟
Cevap
5Cevap
Yaşamadan bilemem, belki kuzeyden, su ötesinden çok seksi bir bakıcı tutarım. Tamamen onun iyiliği içn😊
Kendine bakamayacak kadar hasta ise, yalnız yaşıyorsa, istediği desteği veririm. Ancak burnu akıyor diye naz yapmasını mantıklı bulmuyorum.
altını temizlemek dışında bakarım abi.
abi mecbur kalırsam öldürürüm ve sevgilimi kurtarırım. beni de öldürsünler razıyım
Her şeyi yaparım o iyi olsun gerisi umrumda olmaz.
Bakmam 💅🏻
bakmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar