Hasta olan sevgiliye bakılır elbet, hatta hasta olan yakınımız her kimse onada elden geldiğince bakılır. Bu sevgililik geregi değil insani bir görev bence, yinede dilerim öyle hastalık vs ırak kalsın. Kimsede kimseye muhtac kalmasın ben hasta olsam üzülürdüm hizmetime koşturduğum için sevdiklerimi..
Eşim bir iki gündür hasta, evde. Bende iki gündür okula gitmedim. Dün poğaca yaptım mesela sıcacık, meyve müslisi, sebze çorbası, bugün sebzeli pilav, mercimek köftesi, enerji kaynagi kahve toplari, fondü, 7/24 sıcak çay, vs. Güzel bir his ya, birini şımartmak 😊
Bu resimdeki gibi kibar yapmazdim nazıyla mi ugrasiyim 😂😂 ellerini bacaklarimin arasına kıstırıp tek elimle burnunu sikar diğer elimle yedirmeye çalışırdım 😂😂hasta hasta direnemezde
Bakmak'ın tam anlamıyla: bakarken sağ gözümü, sol gözümden kıskanıyorken, onunlayken ve ya uzaktan konuşuyorken içtiğim zehir zıkkım bile keyif veriyorken, ona nasıl bakmam?
Sağlıklıyken bakmasını biliyolar ay ne güzel ne tatlı diyerek. Evlenirken sorulan sorular tamamen gerçekler. Bakıyoruz vallahi hatta gece uyuyamıyosunuz hastayken, ya da hastaysanız bir açıosunuz gözünüzü yanınızda uyanık bekliyor..
Elbette bakarım sarar sarmalarım üşümesin diye. Aynı fotoğraftaki gibi çorbasını, suyunu içirirdim. :) Hatta yorulmasın diye wc/banyo ya bile kucağımda götürüp geri getiririm. :D
İllaki bakarım, zaten bakmamak gibi bir ihtimali düşünemem. tam tersine hasta olduğu için ona daha naif ve yumuşak yaklaşmalı ve sevgimle onun daha çabuk iyileşmesine destek olmalıyım.
Evet bakarım Evliyim ve Eşim rahatsızlandığında Gece gözüme uyku girmez. İşe geldiğimde saat başı ararım durumunu sorarım. Oda benim için aynı durum da davranıyor
Hemşire manitalar candır boyle zamanlarda Hemen nöbetçi eczaneden izotonik ve bilimum agrı kesici alıp takarlar damar yolundan 1 saat de zımba gıbısın Çorba hıkaye...
Eşime bakarım tabi ki. Hastalıkta sağlıkta deniliyor sonuçta.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
eveett bakarim. ben 4 yil baktim. yedrdim icirdim en iyi dr lara goturdum. tam 400 bin tl harcadim. degil 400 bin 400 katrilyonum olsada harcardim... ama olum gelip catti iste
cok yoruyor. dr dr gezmek hastane de yogun bakimin kapisinda caresizce yere cokmek... iceriye binbir izinle girdigindede iki dk cik gormek ondada konusamamak. neyse ben doluyum senide doldurmiyim kb lutfen :(
En İyi Cevaplar