Soruma Hoş Geldiniz,
Mesela kendini kötü hissediyor, her yanı ağrıyor, hiçbir şey yapamıyor, yanında olup iyileşene kadar eli ayağı olur musunuz? 😅

Ne yapardınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soruma Hoş Geldiniz,
Mesela kendini kötü hissediyor, her yanı ağrıyor, hiçbir şey yapamıyor, yanında olup iyileşene kadar eli ayağı olur musunuz? 😅

Ne yapardınız?
Evet çekerim.. Ama erkekler hastayken çok nazlanıyorlar.. Sanki ölümcül hastaymış gibi oluyorlar.. 😄 Çok abarttığında çıldırmama ramak kalabilir.. 😅
Yakışır 😅 Çekelim tabi ki 😅Bende o erkeklerdenim 😅🤣Al benden de o kadar yani 🤣😅Bende ramak kalmaya yakın keserim yani 😅🤣suyunu çıkarmamak lazım djdjd
Ay yok bir an önce iyileşmesi gerek erkeklerin yoksa turlatmak için bir şey yapmaya gerek yok..
Sevgili normalde de ilgileniyorsa eğer öyle yapmaya gerek yok tabi 😅 İlgisiz ise 😅İlgi güzel bir şey insanı değerli önemli hissettirir huzur ve mutluluk verir bazen aç kalıyoruz 😅aç ayı oynamaz 🤣
Evet tabi ki de hasta sevgilimin nazını çekerdim sevgilim için her şeyi yapardım çünkü onun nazını da tribini de çekerdim her türlü yeter ki o mutlu olsun :D
Çok güzel düşünüyorsun Barış al benden de o kadar her türlü 😅
Cevap
5Cevap
Evet çekerim tabii...
Ama şu bir gerçek erkekler hastayken çekilmez oluyor.
Bende bende 😅Ooo o işte ben ya çok nazlıyımdır anam bile illallah eder kıvranırım 😂😂çok hoşuma gidiyor hasta olmak 😂😅birinin ilgilenmesi 😅😂
Suyunu çıkarmasınız daha olacak ama ne yapalım katlanıyoruz işte...
Sevgili ilgili ise suyunu çıkarmam ama sadece hastayken ilgili ise çıkarırım 😂Hem anama nazım geçiyor 😂Katlanmak lazım bende katlanırım her türlü 😅
Her şeyini, her halini çekerim. Seve seve.
Hımm, ne güzel, hoş bende seve seve valla 😅
Gönlünüzce olsun 😅
Sizin de
EyvAllah 😊
Her türlü nazını çekerim. İlgilenmek onu iyileştirmek hoşuma gider. İstediği kadar nazlanabilir hasta olduğumda bende nazlı oluyorum çünkü 😅
Of of of 😅Tıpkı ben 😅Benimde çok hoşuma gider bende çok pis nazlı olurum ama normalde de ilgili ise sevgili abartmam yani 😅 ilgisizse abartırım😅Naza bayılırım yapılmasına ve yapmasına sjdjd
Çekiyorum :D En küçük şeyde ölecek gibi abartıyor delirtiyor bazen beni ama kıyamıyorum ya çekiyoruz nazını
Yakışır 😅Tıpkı ben 😅Bende öyle yaparım 😂
Gönlünüzce olsun mutluluklar dilerim 😅
Evet çekerim. Normalde de anlayışlı biriyim zaten. Şifalı tavuk suyu çorbamı da yaparım hiçbir şeyi kalmaz.
Yakışır 😅Bendeeee her türlü anlayışın kralı bende yani 😅alayı gelse benimm kadar anlayışlı olamaz 😅 Anlayış kelimesinin mucidi gibiyim o kadar anlayışlıyımdır yani 😅🤣oy oy oy ellerine sağlık ne güzel 😅severim tavuk suyu çorbasını ama içinde tavuk da olsun 😅
Mütevazilikten ölcen ya 😂 Tavuklu şehriyeli oluyor zaten hasta çorbası 😄
Her zaman da gerek yok yani mütevazi olmaya ara sıra şey etmek lazım diye düşünüyorum 😅
Buralarda tavuk çorbası içiyoruz içince tavuk yok 🤣
Sadece su gibi 🤣
Ondan şey ettim 😅
Şehriyeye de bayilirim sadesi bile güzel 😅
Zaten ben hep hastalanan bir insanım hiç şifam olmaz bir ömür ölene dek aşkıma hasta olurum çok pis hasta 🤣
Neden cevap verdiğim her soru senin sorun 😶 neyse cevap verirsem tabi ki çekerim 🥰🥰 çorba yaparım, masaj yaparım bebek gibi bakarım ☺️🥰
Ne güzel denk geliyoruz 😅ben genelde aşk ilişkilerine görüş paylaşıyorum pek senin sorunu görmedim 😅Himm güzelmiş bende her türlü çekerim çorba da gelir elimden çok hoş masum bayıldım 😅
Bu arada dünkü kpss geçen seneden kolay dediler siz nasılsınız 😅 Nasıl geçti 😅
Evet ona istinaden sordum 😅
Ben hâlâ lise okuyorum son sınavım 😅Açık öğretim baktım peynir ekmek gibi diploma dağıtıyorlar alayım dedim 😅🤣
Ne güzel, Rabb'im kolaylık versin 😊
Ben girenlerden duydum geçen seneye göre daha kolaymış😅
Heheh 😂 evet evet çok kişiyi mezun ettim dedim bende alayım bari geçen dönem 5 kişinin sınavını yaptım bu dönem üç kişinin sınavına bakacağım kendim dahil 😅
Amin amin inşaAllah 😅
Aman aman bence de berbat bir şey yani 😅Neyse ki şeyi kaldırdılar mülakatı da rahatladı insanlar 😅
Bende zaten PDF Google takılıyorum öyle bile stres aman aman 😅
Amin inşaAllah cümlemizin, iyi akşamlar dilerim 🫡 Hoşçakalın
Evettt çekerim 😇 insan ilgisinden hoşlandığı kişiye nazlanır çünkü ondan ilgi ister
Hımm çok hoş düşünüyorsun kesinlikle öyle yani 😅 başkasına nesne yapayım nazı😅Bende her türlü çekerim 😅
Benim ilgimden hoşlanıp nazlanması mutlu eder beni yani 😅 ilgimi sevdiğini gösterir 😅
Beni de mutlu eder çokça 😅 Yakışır 😅Evet evet insan sever zaten sevdiğinden olan her şeyi ama ilgi bir başka bebek gibidir ilişki benim gözümde ne kadar ilgi alaka sevgi şefkat yanında olmak o kadar iyi 😅
Evet cidden bak bebek gibi bir ilişki istiyorum o benim bebeğim olsun ben onun koruyup kollayalım birbirimizi sıkı sıkı saralım 🙂🙃
Müthişsin 😅 Güzel hayallerin var hak ediyorsun da 😅Olur inşaAllah güzel insan 😊 Gönlünce olsun 😊
Aminn inşallah ya hepimiz için olsun teşekkür ederiimm 🙃🙃
Ricalar ve teşekkürler amin inşaAllah 😊
Bunun icin hayatında degil miyim zaten. Iyi günde de kötü günde de derdim.
Bilmem herkes başka sen başka ben başka 😅Evet bende iyi ve kötü günde her türlü 😅Öyle yanında olurum ki bende benden çok aşkım olur 🤣
Hem kötü gününde yanında olan insan cok kıymetlidir. Bu kişi sevdiğim ise apayrı bir yerdedir zaten.
Benim için de çok kıymetlidir sokaktaki insanlar da dahil arkadaşlarım kolu komşu herkesin yeri ayrı
Bende de apayrı bir yer köşe kimsenin olmadığı olamayacağı erişemeyeceği 😅
Zirvem😅
Çekerim tabi ki. Hayatıma birini aldıysam ailemle aynı hassasiyetle yaklaşırım ona da.
Uuuuuvvv muhteşem bir bakış açısı 😅 Müthiş bende aynı şekilde sevdiğimi ailemden farklı görmem her daim aileme katmışımdır😅ayrı gayrı yok yani 😅
Ne güzel 😅 Yakışır
🙏🙂
🫡😊🫡😅
Karsimdaki hastayken s*x fantezim artiyor onunla ya asıl hasta ben miyim acaba 🤣
Tövbe tövbe ne alakası var yahu bu nasıl şey 🤣
Bende bilmiyorum son kez mutlu edeyim falan kafasi galiba 🤣
Hiç hoş değil 😅Hemde hiç
Desteğimi esirgemem. Yanında olurdum. Kaynanam eve alırsa tabi 😂
Diyorsun orası da var kankim haklısın bak düşünemedim onu 😅🤣maksat gönüller bir olsun yine yeter 🤣😅
https://www.youtube.com/watch?v=1WXIdZ1XgnU
Olmaaaz. Eve alması lazım. Kapısında son ses müzik açarım yoksa 😂😂😂
Güzel şarkıymiş kanka oynak filan süper oldu 😅OOO Ben bayılırım hem son ses müzik hemde son ses kendim söylerim 😅abe kaynana ne yaptın bize ne yaptın bizeeee😅🤣
😂😂😂
Hadi Görüşürüz😊
Görüşürüz kankim 😅 Allah'a emanet olasın ve iyi ki varsın ulan 😅
Sonuna kadar yanında olur, nazını çekerim. Kötü gününde olmayacaksam yanında hayatında olmamın bir mantığı yok.
Hımmm 😅Ne güzel 😅Bende valla her türlü 😅Çok güzel düşünüyorsun müthişsin 😅
Seven sevdiğinin nazını çekmeli (abartmamak şartıyla) hasta ise daha çok ilgilenmesi bence 😄 ilgi ve sevgi insanı iyileştirir.
Evet evet kesinlikle çekmeli tabi suyunu çıkarmamak lazım yani 😂Her şey kararınca güzel olur 😂😅Bence de iyileştirir sevgi her türlü hastalığa iyi gelir moral aşk filan 😅tatlı tatlı buseler 😂
Çekilir
Tale of the nine tailed diyorsuun
Bence de ben her türlü nazı çekerim hoşuma gider filan 😅hasta olmasa da çekerim 😅
Hihi 2. Sezonu da başladı mis gibi ama countere başladım 😅
Çekilir demişsin de genel olmuş sen çeker misin 😅
He ben final yapmadan izlemiyorum
Cekerim anlamında
Bende üst üste art arda izlemeyi seviyorum 😅 finali hiç gelmesin dediklerim var 😅
Patron bulaşıklar için 500 TL teklif etti kabul etmedim o kadar yoruldum şimdi eve geldim 😅😂
Çek çek 😅 Yakışır filan
Nerede çalışıyorsun
Normalde kuryelik yapıyorum motor kurye yemek sepetindeydim ama küçülmeye gitti, kebabçıda çalışıyorum, lüks bir yer ama işçileri filan yabancı idi hepsini götürmüş polisler 🤣😅sabah öğlen insanlık yapıp yıkadım 😅astarini istediler yeter yani 😅melek değilim ben dedim 🤣😅
Sen okul?
Değilsin tabii
Aynen okuyorum
Rabb'im kolaylık versin ve zihin açıklığı okuduğunu anlamana anladığını öğrenmene öğrendiğini ezberlemene ezberlediğini unutmamana yardımcı olsun 😅
Melek gibi olduğumu söylerlerdi oysa bozuldum şimdi 😅
Hoay maşşallah inşallah
Teşekkürler 😅Sana da maşaAllah tü tü tü 😅
Abdest de aldık şükür kdjdkdd
Djeheheh sjsjsjsj
Ndbsksbsm
İyileşene kadar bakarım
Yakışır bende bende 😅
Sana da bakanlar oldu mu 😂
Ne güzel ya sevindim hep olsunlar 😂Hasta bakıcıların çok olsun 😂
Amin amin 😅 İnşaAllah 😅
Her türlü naz çekilir 😂
Hemde nasıl 😅
https://m.youtube.com/watch?v=vv5qMD8Fuxw
Bende 😅
Ben çekerim gülüm o benim
Ne güzel, gönlünüzce olsun 😅
Teşekkürler
Ricalar, EyvAllah 😅Mutlu ve serin günler dilerim
Çok fazla naz çekemem
Keyfiniz bilir hanfendi 😅
Tabii ki de 😄
Ne güzel yakışır 😅
Yani çok abartmadığı sürece olabilir 😀
Diyorsun 😅ben mesela ilgili biri ise sevgilim abartmam ama ilgisiz ise hastalanınca daha çok ilgili ise çok pis abartma yaparım 😅🤣normalde yapmam diyeceğim ama bilemiyorum tatlı canım var hassasım 🤣😅
Sen ayrisin zaten 😂abartmakta überistan 😬😂
Teşekkür ederim senin güzelliğin 😂 Öyleyimdir yani 😂
😂😂😂
Hep gül gıcık 😅😂Bu ne lan sadece emoji yorgunsun biliyorum ama 😂😅sinir oluyorum sgffshsjsj
Bak inadina hep gülen emoji gonderirim sjhj 😂😂😂
Nasıl istersen hepsinden gönder kabulümdür 😅İyi akşamlarrrr
Çekerim valla sorun etmem
Yakışır ne güzel 😅Bendeee
Sabaha kadar başında beklerim.. 🥺
Hımmm çok hoşmuş bende beklerim valla her türlü 😊
Doldurma gözlerini akmasın gözünden tek bir damla değmez gözyaşlarına😅
İyi akşamlar
🙏🏻🙏🏻😇
🫡😊🫡
evet bakarım
Ne güzel 😅 Bende