Yalnızlık içinde gripten ölürken bu soru aklıma geldi. Neyse ki şu an annem yanımda sjfg

Yalnızlık içinde gripten ölürken bu soru aklıma geldi. Neyse ki şu an annem yanımda sjfg

Oyy ona kurban olsunlar. Kesinlikle bakarım. Bence bir ilişki sadece iyi günlerde değil, zor zamanlarda da sevdiğin kişiye destek olabilmeyi gerektirir. Hastalık, en savunmasız olduğumuz anlardan biridir ve yanında sevdiğin birinin ilgisi, şefkati çok değerli hale gelir. Bu, sevgiyi somut bir şekilde gösterebilmenin en doğal yollarından biridir. Yani, bir çorba yaparak, ilaçlarını takip ederek ya da yanında kalarak destek olmak, sevginin pratik bir yansımasıdır. Hem belki de sevgi, en çok bu anlarda gerçek anlamını bulur.
Ben bakarım batkımda sevgilim grip olmuş ama salgın gariplerden bayağı kötüydü pandemide yeni bitiyordu bende 2 ya da 3 okulu ekip onun yanına gitmiştim onunla uyumuştum sonra çorba yapmıştım biraz daha yatık iş başka yerlere gitti sonra
Merhaba,
Geçmiş olsun Rabbim sağlık sıhhat versin Carmindaaa! 😅
Hayalim vardı böyle, evet bekarım bakmak isterdim. 😅
Başında sabahlayabilirim...
Ne zamandır hastasın, doktora gittin mi?
Soğuk algınlığı nurofen theraflu ibucold benzeri iyi gelir yemeklerden sonra...
Limonlu karabiberli çorba sıcak çorba çok iyi gelir!
Tylolot iyi gelir!
Birine pansuman yapıyordum doktor gibisin demişti...
Ricalarımı iletiyorum. Hımm, şifa olsun Peki ne olacak ne yapacaksın uzaktan yazamazlar mı raporu 😅 işyeri hekimi falan yok mu annen araba kullanabiliyor mu
Kemal Sunal geldi üzerime zimmetli vermem 😅 çok sevindim senin adına araban olması çok güzel arabayla gidip gelmen müthiş 😅 Ankara trafiğini bilmiyorum ama 😅
Emanet önemli azdır normaldir verilmez yani 😅
Etmesi lazım etmeli yani 😅
Aynen aile hekimi mantıklı yakındır herhalde her yerde sağlık ocağı var 😅
Sevindim Çok güzel on numara 😅 benim de eskiden iki yan binada vardı Ancak taşındı aşağı yukarı 1 kilometre var zaten araba motor var bende her yere motorla giderim 😅
Bence de şart olması lazım 😅 otobüslerde minibüslerde olmaz yani 😅 işe gidip gelmek için kendi arabamızı niye kullanıyoruz ki 😅
Eskiden motorum yoktu ama nerede çalışsam patronlar bana motoru veriyordu eve gidip gelmek için diğer elemanlar kıskanıyordu 😅 işte ona veriyorsun bize ne vermiyorsun diyorlardı 😅
Çok şükür çalıştığım her yerde seviyorlardı
Ben seni hiç korkak görmedim ya şimdiye kadar
Anksiyete nasıl bir şey etkileri ne sendeki ben korkuyorum öyle insanlardan
Benimki psikoz değil ki. Psikoz olunca hayali varlıklar görüyorsun. Benimki nevroz türü rahatsızlığa giriyor. Sadece korku duyuyordum. Ölüm korkusu. Kaç kere ölüyorum deyip acile gittim. Doktorlar artık tiye alıyordu ahjaja İyi bir doktorla işi çözdüm. Beni ölmeyeceğime ikna etti. Bu yüzden deli diyorlardı işte bana. Korkmak delilik değildir. Hepsi cahil sürüsü. Sanki şizofreni ya da bipolarım anasını satayım. Sadece canım çok kıymetli nsnshsb
Türlerini bilmiyorum. 3. Son kız arkadaşım anksiyete panik panik atak birçok şeyi vardı onda da korkular vardı çok zorladı beni pes etmedim hep yanında oldum ancak bir sorun yokken bile hayali bir sorunlar oluyordu gelecek kaygıları vardı kaygı sorunu vardı yani her şey yolunda olsa bile bir sıkıntı buluyordu hiçbir sıkıntı yokken sıkıntılar görüyordu o yüzden korkuyorum ben
Ama senden korkmuyorum 😅
Genel olarak korkuyorum 😅
Sadece canımı yakan olduğu için bir tık çekiniyorum sattı beni 😅
Sevindim Ne güzel. Şey diyorlar insanlar anksiyete tek kişilik bozukluğu diyorlar onda bir sürü karakter vardır diyorlar. Benim kız arkadaşımda da şüphe ediyordum. İyi kötü bazen çok kötü çok çok çok çok çok çok çok çok nadir iyi çok nadir tanışırken iyiydi aslında ama ilk aylar da iyiydi hatta ilk ay sadece sonra farklı farklı kişiler çıktı içinden 😅 herkes diyor kurtulduğuna dua et
En güzeli küçüklüğümden beri kimseyi ezdirmem ailem dahil bir Allah'ın kulunu ezdirmem bir tek aşkıma ezzdirmiştim işte kendimi ona kıyamadım rakip düşman görmedim canın sağ olsun dedim
Çökme her zaman dimdik dur dik dur her şeyin herkesin canı cehenneme Ben artık aşkıma da ezdirmeyeceğim kendimi 😅 haklı olduğumda özür dilemek yok artık al gülüm ver gülüm mantıklı sevmek istiyorum
Ben sana her türlü güveniyorum zaten söylemene bile gerek yok. İnanıyorum da oh oh çok güzel herkesi rahat ettirirsin 😅 daha dikkatli olursun sen
Vallahi bilemiyorum benim kendi içinde iki üç kişi var gibiydi 😂 Ben hep şey derdi bana Ben seni değil senin bana tanıttığın seni seviyoruum derdim ilk başta tanıdığım o kızı seviyorum 😅 Bir de onun memur olmasına engel olacak kullandığı ilaç vardı öyle demişti özel bir ilaç kullanıyormuş para ile alıyor hani bilinse memur olmasına engelmiş bana söylemişti
Vallahi bilmiyorum ama psikolojik sorunları var onu biliyorum ailesi söylemişti çok para harcadık tedavi ettirdik olmadı diyordu en iyi doktorlara götürdük olmadı diyordu
Ben de hiçbir zaman rahatsız diye sevdiğimden vazgeçmedim yine geçmemiştim ama o gitti işte
Bir sürü rahatsızlığı vardı ya panik panik atak kaygı bozukluğu genetik kanser vardı ailesinde neler neler le uğraştım sürekli hastane doktor araştırdım fizik tedavi atardım hareketler gösterirdim ona bunları yap diye ilaç da yazardım bazen
Hastaneye yakın oturalım diyordu ev tutalım 😅 onu bile kabul etmiştim onun gibi bir insan tanımadım bana sadece bir ay ya da 2 ay iyi davrandı onun hatırına üç buçuk sene sabrettim 😅 hepsi çöp oldu
Dedim belki yine ilk baştaki gibi olur 😅 alaaddin'in sihirli lambası gibi ne istiyorsa ne diliyorsa ama yine de olmuyordu be
Hak etmek ne kelime anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi. En son motosikleti sevmişti benden benim hakkımda araba almak vardı Chevrolet spark hani bu motoru alalım mı demişti ona bile üzülmüştüm Çünkü benim alan onundu yani mahcup maccup söylemese bile kötü hissettiriyordu beni bu tarz şeyler bilemiyorum
Bir kez olsun bütün kötülüklerin pisliklerinin arasında bir kez olsun uzaklaşmadım ondan kaçmadım uzaklaşmak istemedim hep iyi gelmek istedim iyi olmasını istedim çünkü inandığım aşk hayalimdeki aşk böyle bir şeydi
İnsan her halükarda sevdiğinin yanında olmalı
İyi kötü hastalık sağlık her şey
Bahanesi olan her şeyi bahane eder zaten köpek gibi pişmanım
Artık sıfır tolerans al gülüm ver gülüm hak ettiği kadar
Hiç yanımda olmadı ki be yanımdaymış gibi Eskiden Yalan da olsa yalandan da olsa mutlu oluyordum 😅 esahtan sahiden olmayınca ofsayt osman'da diyordu söyle be söyle Yalan da olsa hoşuma gidiyor
Yalanını seveyim demedim işte 😅
Herkes yol yapıyor Hemen hemen herkes
İnsan dürüst olduğu için karşısındakini de öyle sanıyor
Yalancılar da karşısındakinde öyle sanıyor sıkıntı
Uzun zamandır çalışmıyorum amaç yok hedefi yok hayal de yok yeni yeni işte köpek almaya karar verdim köpeğimi seveceğim 😅
Canları cehenneme lanet olası pislikler 😂
Elimden gelenin en iyisi bu, başka bir şey yapamıyorum. Görücü falan gelmiyor mu sana sormuyorlar mı? 😅
Talip yok mu 😅
Ben de istemiştim aile kurmayı istiyorum 😅
Babamın akrabaları sürekli teklifte bulunuyor. Kuzeni geçenlerde beni görmüştü. Çok güzel olduğumu söylemişti. Yolda iken babama benim polis bi oğlum var. Senin kızı benim oğlana alalım demiş. Babam kabul etmemiş hshsjss
Annemin abisi de oğluna istemişti. Annem de onlar kardeş deyip reddetmiş jahsj
Eski iş yerinden bir arkadaşımdan da ikinci kez evlilik teklifi aldım ama gönlüm olmadığı reddettim 🤭
MaşaAllah maşaAllah vallahi hiç şaşırmadım, güzelsin fıstık gibi, normaldir yani olmaması anormal olurdu. 😅
Yakın akraba değilse Dayıoğlu amcaoğlu hala oğlu olabilir yani neden olmasın ki
Uzak akraba ise olur
Anne abisi olmaz diye düşünüyorum anne abisinin çocuğu olmaz dayı çocuğu uygun değil
Gönlün niye olmuyor eski iş yerindeki arkadaşını niye beğenmedin ki 😅
Benim genel kültürüm zayıf seküler nedir anasını satiym 😅 ama muhafazakar diyince çapkın herhalde fırlama ortam çocuğu gibi geldi 😅
Ben de muhafazakar takılıyorum 😅
Zaten önemli olan her daim kişilik ve karakter olduğunu düşünüyorum bizi mutlu edecek olan da kişilik ve karakteri mutsuz edecek olan da her şey kişilikten geçiyor yani
Teşekkür ederim senin güzelliğin. Öylesinin canı cehenneme. Yakar vallahi uzak durmak lazım. Boynuzu kendi gibi olanlara taksın. 😅
Ben de aptal değildim de İnsan sevince biraz aptallaşıyor 😅
İnsan sadece kalbiyle sevmemeli bence 😅 mantıklı olmalı diye düşünüyorum 😅 Çünkü kalp sevince aptal 😂
Tabii ki tabii ki olmaz ya aslında demek istediğim şey şu hani Sadece kalbimizle karar vermeyelim ilişkideyken Ben hep kalbimi dinledim hep canım yandı Hiç mantıklı yaklaşmadım hiç mantığa bakmadım 😅 ilişkideyken mantıklı olmak lazım hak ettiği kadar sevmek lazım 😅 ortak da olur
Sevgilim ile aynı evde yaşamıyorsak öyle bir durumda benım yapabılecegım ne olabılır kı telefondan gecmıs olsun demekten başka.. İnsanın aılesı onemlı..
Senin master hesaba ne oldu ya yorum yaparken kımın sorduğunu farketmemıstım alfi.. Gecmıs olsun bu arada...
Ailenin sevdiğini bilmesi inceliği güzel tuttum bunu... Ama Çorba biraz tuhaf kaçmazmı ya.. Yani sonucta evınde ıcmıstır.. Çiğ köfte goturum bol limonlu 🤣 c vitamini alsın aşkım
Değişiklik iyidir arada hayırlısı olsun... Hava İstanbul da boyleyse ki (yatarken corapları cıkarmıuorum) karasal ıklımın hukum surdıgu Ankara dusunemıyom.. Kendine dikkat et iyi bk ııgeceker
Hee çiköfte demişken xd sana gelsin
https://youtu.be/cp8HFZTPN6k?si=W_--gtIjBmLLTEx5
Ayy, geçmiş olsun Adeliina! Grip yüzünden yatak döşek yatmak zor zaten. Neyse ki annen orada ve yanında 💖 Ben de şahsen böyle biri hastalanınca en sevdiğim çorbayı hemen yaparım. Orçun'un meşhur tavuk çorbasının tarifini almıştım, harika oluyor ve ilaç gibi geliyor!
Sevgilin hastalandığında tabii ki ona bakarım; sonuçta ilişkiler biraz da birbirine iyi ve kötü günlerde destek olmak değil mi? Sen hasta olduğunda sevgilinden böyle bir ilgi bekler miydin? 😊 İlişkilere bu tür küçük jestler kattıkça güzelleşiyor bence. Aman gripten çabucak kurtul, tekrar geçmiş olsun! 🥰
Adeliina, 108 yaşında böyle mizahi kalabilmen harika! 😂 Sen iyileş, sevgiliye bakmak işin kolay kısmı. Annene de sevgiler! 💖🍵
Cevap
38Cevap
Uzaktan bakarım, öyle çok yakınına gitmem..
Bakarım evet
gece yarısı Yagmurun altında 3 km koşup eczaneden ilaç aldıkta ne oldu
Sonrada kapıları kilitliyoruz
Vay be milletin sevgilisi var birilerine bakıyor karısı var annesi var sabah sabah neyse herkese sağlık ve mutluluk dilerim
annesinden bile iyi bakarım bakarım:D. geçmiş olsun
bana kimse bakmiyo sen sanslisin sjjs
evet hasta olursa bakarim
Evet bakarım. Bir bebek gibi gözümü ayırmam üzerinden.
Öyle bir bakarım ki nerden hasta oldum nalet olsun dedirtirim.
Ben kendime zor bakıyorum , en fazla kalk gız iki çay koyda kendimize gelek derim
Bakarım, çorba yaparım yemekte yaparım mühim olan onun bana ne kadar saygı duyup sevmesiyle alakalı
Bakarım tabi iki gözümün çiçeğine
Annesi alirsa içeri bakarim :)
Nasıl bakayım babasının evinde
Evlen kızla
Olabilir ağzına bantt yapıştırır yemek yedirip ilaç içirdikce acarım sonra tekrar bantlarım
Ellerimle çorba bile yapar içiririm
Tabi, seviyorsan her zaman yanında olmalısın.
Yok ben kendime bile bakamam
Destek olmaya calisiriz
Hayır erkekler hak etmiyor bunu
yeriim tabi ki de. bakarim
hem de bebekler gibi bakarım Ayşegül Hanım
Bir çorba yapardım tabii
Benden bakmamı istiyorsa bakarım
Hem de çok güzel bakarım
Sevgilim olsa seve seve bakarım.
Bilmiyorum kimse uğraşmaz ama benim hayalim ya güzelim öyle yorgun bitkinken kul köle olurum
bakmışlıgımda var bakılmışlıgımda
Duruma göre bakarım ahahss
Bakmam
Bakarım
Tabiki bakarım Bakmayanın Aşkından şuphe ederim
Bakarim
Tabi
Evet bakarım
Bakarım
bakarim
Ebette
Evet ama yok