• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Hastalandığında sevgiline bakar mısın?

Adeliina u
Adeliina Takip Et
Master Yaş: 109
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
24
Yapay Zekaya Sor

Yalnızlık içinde gripten ölürken bu soru aklıma geldi. Neyse ki şu an annem yanımda sjfg

Sevgili Soruları Sevgi Soruları Hasta Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Enperatriz
    Enperatriz Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Oyy ona kurban olsunlar. Kesinlikle bakarım. Bence bir ilişki sadece iyi günlerde değil, zor zamanlarda da sevdiğin kişiye destek olabilmeyi gerektirir. Hastalık, en savunmasız olduğumuz anlardan biridir ve yanında sevdiğin birinin ilgisi, şefkati çok değerli hale gelir. Bu, sevgiyi somut bir şekilde gösterebilmenin en doğal yollarından biridir. Yani, bir çorba yaparak, ilaçlarını takip ederek ya da yanında kalarak destek olmak, sevginin pratik bir yansımasıdır. Hem belki de sevgi, en çok bu anlarda gerçek anlamını bulur.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• _hrn_
    _hrn_ Takip Et
    Xper 3 Yaş: 20
    1 yıl

Ben bakarım batkımda sevgilim grip olmuş ama salgın gariplerden bayağı kötüydü pandemide yeni bitiyordu bende 2 ya da 3 okulu ekip onun yanına gitmiştim onunla uyumuştum sonra çorba yapmıştım biraz daha yatık iş başka yerlere gitti sonra

1
    0 Yorumla
  • Kim-Bilir-Belkidee
    Kim-Bilir-Belkidee Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Merhaba,
    Geçmiş olsun Rabbim sağlık sıhhat versin Carmindaaa! 😅

Hayalim vardı böyle, evet bekarım bakmak isterdim. 😅

Başında sabahlayabilirim...

Ne zamandır hastasın, doktora gittin mi?

Soğuk algınlığı nurofen theraflu ibucold benzeri iyi gelir yemeklerden sonra...

Limonlu karabiberli çorba sıcak çorba çok iyi gelir!

Tylolot iyi gelir!

Birine pansuman yapıyordum doktor gibisin demişti...

1
    31 Yorumla
    • Adeliina u
      Adeliina
      1 yıl

Teşekkür ederim. Dün gece boğaz ve geniz yanmasıyla başladı. Rinit alerjim tuttu sandım, şifayı kapmışım. Yarın işyeri hekimine gidip rapor alman lazım ama araba kullanacak halim yok. Annem çorba yaptı sağ olsun 🤧

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Ricalarımı iletiyorum. Hımm, şifa olsun Peki ne olacak ne yapacaksın uzaktan yazamazlar mı raporu 😅 işyeri hekimi falan yok mu annen araba kullanabiliyor mu

Yorumla
    • Adeliina u
      Adeliina
      1 yıl

Sağ ol 🧚‍♀️ Yok bilmiyor, bilse de güvenip vermem. Çalıştığım yerin arabası, üzerime zimmetli sjdgg Olmadı arar, aile hekimine gideceğimi söylerim. İnş patroniçem kabul eder 🤧

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Kemal Sunal geldi üzerime zimmetli vermem 😅 çok sevindim senin adına araban olması çok güzel arabayla gidip gelmen müthiş 😅 Ankara trafiğini bilmiyorum ama 😅

Emanet önemli azdır normaldir verilmez yani 😅

Etmesi lazım etmeli yani 😅

Aynen aile hekimi mantıklı yakındır herhalde her yerde sağlık ocağı var 😅

Yorumla
    • Adeliina u
      Adeliina
      1 yıl

Yakın ya iki bina sonrasında sağlık ocağı var. Benim değil araba, patroniçenin sjdvhfg

Yorumla
    • Adeliina u
      Adeliina
      1 yıl

İsg uzmanlarına tahsis edilmesi şart gibi bir şey oldu :D

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Sevindim Çok güzel on numara 😅 benim de eskiden iki yan binada vardı Ancak taşındı aşağı yukarı 1 kilometre var zaten araba motor var bende her yere motorla giderim 😅

Bence de şart olması lazım 😅 otobüslerde minibüslerde olmaz yani 😅 işe gidip gelmek için kendi arabamızı niye kullanıyoruz ki 😅

Eskiden motorum yoktu ama nerede çalışsam patronlar bana motoru veriyordu eve gidip gelmek için diğer elemanlar kıskanıyordu 😅 işte ona veriyorsun bize ne vermiyorsun diyorlardı 😅

Yorumla
    • Adeliina u
      Adeliina
      1 yıl

Demek ki sana güveniyormuş. Benimki beni biraz korkak buluyor. Anksiyete olduğu için işe bile almayacaktı, zor ikna ettim jsjsjs

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Çok şükür çalıştığım her yerde seviyorlardı
      Ben seni hiç korkak görmedim ya şimdiye kadar

Anksiyete nasıl bir şey etkileri ne sendeki ben korkuyorum öyle insanlardan

Yorumla
    • Adeliina u
      Adeliina
      1 yıl

Benimki psikoz değil ki. Psikoz olunca hayali varlıklar görüyorsun. Benimki nevroz türü rahatsızlığa giriyor. Sadece korku duyuyordum. Ölüm korkusu. Kaç kere ölüyorum deyip acile gittim. Doktorlar artık tiye alıyordu ahjaja İyi bir doktorla işi çözdüm. Beni ölmeyeceğime ikna etti. Bu yüzden deli diyorlardı işte bana. Korkmak delilik değildir. Hepsi cahil sürüsü. Sanki şizofreni ya da bipolarım anasını satayım. Sadece canım çok kıymetli nsnshsb

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Türlerini bilmiyorum. 3. Son kız arkadaşım anksiyete panik panik atak birçok şeyi vardı onda da korkular vardı çok zorladı beni pes etmedim hep yanında oldum ancak bir sorun yokken bile hayali bir sorunlar oluyordu gelecek kaygıları vardı kaygı sorunu vardı yani her şey yolunda olsa bile bir sıkıntı buluyordu hiçbir sıkıntı yokken sıkıntılar görüyordu o yüzden korkuyorum ben

Ama senden korkmuyorum 😅

Genel olarak korkuyorum 😅

Sadece canımı yakan olduğu için bir tık çekiniyorum sattı beni 😅

Yorumla
    • Adeliina u
      Adeliina
      1 yıl

Benimki çok ağır değilmiş, doktorum öyle söylemişti. Hatta benim kullandığım ilaçların dozu da düşüktü. Burada asıp kesiyorum, herkesin ağzının payı veriyorum ama iş canıma geldiğimde direkt çöküyorum jsnsns

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Sevindim Ne güzel. Şey diyorlar insanlar anksiyete tek kişilik bozukluğu diyorlar onda bir sürü karakter vardır diyorlar. Benim kız arkadaşımda da şüphe ediyordum. İyi kötü bazen çok kötü çok çok çok çok çok çok çok çok nadir iyi çok nadir tanışırken iyiydi aslında ama ilk aylar da iyiydi hatta ilk ay sadece sonra farklı farklı kişiler çıktı içinden 😅 herkes diyor kurtulduğuna dua et

En güzeli küçüklüğümden beri kimseyi ezdirmem ailem dahil bir Allah'ın kulunu ezdirmem bir tek aşkıma ezzdirmiştim işte kendimi ona kıyamadım rakip düşman görmedim canın sağ olsun dedim

Çökme her zaman dimdik dur dik dur her şeyin herkesin canı cehenneme Ben artık aşkıma da ezdirmeyeceğim kendimi 😅 haklı olduğumda özür dilemek yok artık al gülüm ver gülüm mantıklı sevmek istiyorum

Yorumla
    • Adeliina u
      Adeliina
      1 yıl

Yok kişilik bozukluğu bipolar ve borderline de olur. Anksiyete sadece korku oluyor. Sağlıkla alakalı bir bölüm okuduğum için bana güvenebilirsin. Çalışanların psikolojisi de benim kontrolüm de sjdhh

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Ben sana her türlü güveniyorum zaten söylemene bile gerek yok. İnanıyorum da oh oh çok güzel herkesi rahat ettirirsin 😅 daha dikkatli olursun sen

Vallahi bilemiyorum benim kendi içinde iki üç kişi var gibiydi 😂 Ben hep şey derdi bana Ben seni değil senin bana tanıttığın seni seviyoruum derdim ilk başta tanıdığım o kızı seviyorum 😅 Bir de onun memur olmasına engel olacak kullandığı ilaç vardı öyle demişti özel bir ilaç kullanıyormuş para ile alıyor hani bilinse memur olmasına engelmiş bana söylemişti

Yorumla
    • Adeliina u
      Adeliina
      1 yıl

Antipskiyotik bir ilaçtır. O kızın anksiyeteyle eşlik eden başka rahatsızlıkları da var gibi görünüyor. Ben söylediklerinin hiçbiri olmadı misal. Bana kalırsa o kız bipolar ve tedavisi yok 6 ay neşeli, 6 ay depresif oluyorlar.

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Vallahi bilmiyorum ama psikolojik sorunları var onu biliyorum ailesi söylemişti çok para harcadık tedavi ettirdik olmadı diyordu en iyi doktorlara götürdük olmadı diyordu

Ben de hiçbir zaman rahatsız diye sevdiğimden vazgeçmedim yine geçmemiştim ama o gitti işte

Bir sürü rahatsızlığı vardı ya panik panik atak kaygı bozukluğu genetik kanser vardı ailesinde neler neler le uğraştım sürekli hastane doktor araştırdım fizik tedavi atardım hareketler gösterirdim ona bunları yap diye ilaç da yazardım bazen

Hastaneye yakın oturalım diyordu ev tutalım 😅 onu bile kabul etmiştim onun gibi bir insan tanımadım bana sadece bir ay ya da 2 ay iyi davrandı onun hatırına üç buçuk sene sabrettim 😅 hepsi çöp oldu

Dedim belki yine ilk baştaki gibi olur 😅 alaaddin'in sihirli lambası gibi ne istiyorsa ne diliyorsa ama yine de olmuyordu be

Yorumla
    • Adeliina u
      Adeliina
      1 yıl

Sevgini cidden hak edememiş. Ben anksiyete ile mücadele ederken eski sevgilim senin gibi yanımda durmadı valla. Kaçacak yer arıyordu. İşini bahane ediyordu. Senin gibi seyseydi ben ona nikah kıyardım sjskd

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Hak etmek ne kelime anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi. En son motosikleti sevmişti benden benim hakkımda araba almak vardı Chevrolet spark hani bu motoru alalım mı demişti ona bile üzülmüştüm Çünkü benim alan onundu yani mahcup maccup söylemese bile kötü hissettiriyordu beni bu tarz şeyler bilemiyorum

Bir kez olsun bütün kötülüklerin pisliklerinin arasında bir kez olsun uzaklaşmadım ondan kaçmadım uzaklaşmak istemedim hep iyi gelmek istedim iyi olmasını istedim çünkü inandığım aşk hayalimdeki aşk böyle bir şeydi

İnsan her halükarda sevdiğinin yanında olmalı

İyi kötü hastalık sağlık her şey

Bahanesi olan her şeyi bahane eder zaten köpek gibi pişmanım

Artık sıfır tolerans al gülüm ver gülüm hak ettiği kadar

Yorumla
    • Adeliina u
      Adeliina
      1 yıl

Kötü gününde yanında olanlara da pek güvenmemek lazım. Bazıları rol yapabiliyor. Ay biz bu insanlar ne çok çekmişiz. Senin dediğin hepsinin canı cehenneme!!!

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Hiç yanımda olmadı ki be yanımdaymış gibi Eskiden Yalan da olsa yalandan da olsa mutlu oluyordum 😅 esahtan sahiden olmayınca ofsayt osman'da diyordu söyle be söyle Yalan da olsa hoşuma gidiyor

Yalanını seveyim demedim işte 😅

Herkes yol yapıyor Hemen hemen herkes

İnsan dürüst olduğu için karşısındakini de öyle sanıyor

Yalancılar da karşısındakinde öyle sanıyor sıkıntı

Uzun zamandır çalışmıyorum amaç yok hedefi yok hayal de yok yeni yeni işte köpek almaya karar verdim köpeğimi seveceğim 😅

Canları cehenneme lanet olası pislikler 😂

Yorumla
    • Adeliina u
      Adeliina
      1 yıl

En iyisi, ben de emekli, şahsına münhasır olan teyzeler gibi olup ikinci kedimi de almış bulunmaktayım. Aile kuracağım inşallah. Büyüsünler de torun versinler bana jsjjwj

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Elimden gelenin en iyisi bu, başka bir şey yapamıyorum. Görücü falan gelmiyor mu sana sormuyorlar mı? 😅

Talip yok mu 😅

Ben de istemiştim aile kurmayı istiyorum 😅

Yorumla
    • Adeliina u
      Adeliina
      1 yıl

Babamın akrabaları sürekli teklifte bulunuyor. Kuzeni geçenlerde beni görmüştü. Çok güzel olduğumu söylemişti. Yolda iken babama benim polis bi oğlum var. Senin kızı benim oğlana alalım demiş. Babam kabul etmemiş hshsjss
      Annemin abisi de oğluna istemişti. Annem de onlar kardeş deyip reddetmiş jahsj
      Eski iş yerinden bir arkadaşımdan da ikinci kez evlilik teklifi aldım ama gönlüm olmadığı reddettim 🤭

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

MaşaAllah maşaAllah vallahi hiç şaşırmadım, güzelsin fıstık gibi, normaldir yani olmaması anormal olurdu. 😅

Yakın akraba değilse Dayıoğlu amcaoğlu hala oğlu olabilir yani neden olmasın ki

Uzak akraba ise olur

Anne abisi olmaz diye düşünüyorum anne abisinin çocuğu olmaz dayı çocuğu uygun değil

Gönlün niye olmuyor eski iş yerindeki arkadaşını niye beğenmedin ki 😅

Yorumla
    • Adeliina u
      Adeliina
      1 yıl

Gayet yakışıklı ve kariyer sahibi biri ama bana karakter olarak pek uygun değil. Fazla seküler bir tip. Ben muhafazakar takılıyorum ksksks

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Benim genel kültürüm zayıf seküler nedir anasını satiym 😅 ama muhafazakar diyince çapkın herhalde fırlama ortam çocuğu gibi geldi 😅

Ben de muhafazakar takılıyorum 😅

Zaten önemli olan her daim kişilik ve karakter olduğunu düşünüyorum bizi mutlu edecek olan da kişilik ve karakteri mutsuz edecek olan da her şey kişilikten geçiyor yani

Yorumla
    • Adeliina u
      Adeliina
      1 yıl

Kendin gayet güzel açıkladın. Aynen öyle bir tipti. Benimle evlenip benim de başımı yakacak şerro. Boynuzu gitsin başkasına taksın. Ben aptal değilim kdksks

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Teşekkür ederim senin güzelliğin. Öylesinin canı cehenneme. Yakar vallahi uzak durmak lazım. Boynuzu kendi gibi olanlara taksın. 😅

Ben de aptal değildim de İnsan sevince biraz aptallaşıyor 😅

İnsan sadece kalbiyle sevmemeli bence 😅 mantıklı olmalı diye düşünüyorum 😅 Çünkü kalp sevince aptal 😂

Yorumla
    • Adeliina u
      Adeliina
      1 yıl

Sadece mantıkla da olmuyor. Kalbinde sevmesi lazım. Bu konuda ortak karar almalılar sjjsj

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      1 yıl

Tabii ki tabii ki olmaz ya aslında demek istediğim şey şu hani Sadece kalbimizle karar vermeyelim ilişkideyken Ben hep kalbimi dinledim hep canım yandı Hiç mantıklı yaklaşmadım hiç mantığa bakmadım 😅 ilişkideyken mantıklı olmak lazım hak ettiği kadar sevmek lazım 😅 ortak da olur

Yorumla
  • KahveSacliHeRif
    KahveSacliHeRif Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 46%
    1 yıl

Sevgilim ile aynı evde yaşamıyorsak öyle bir durumda benım yapabılecegım ne olabılır kı telefondan gecmıs olsun demekten başka.. İnsanın aılesı onemlı..

1
    5 Yorumla
    • Adeliina u
      Adeliina
      1 yıl

Evde güzel bir çorba yapıp götürebilirsin. Şahsen benim sevgilim olsaydı annemin haberi olurdu. Böyle masun bir şeye de kızmazdı.

Yorumla
    • KahveSacliHeRif
      KahveSacliHeRif
      1 yıl

Senin master hesaba ne oldu ya yorum yaparken kımın sorduğunu farketmemıstım alfi.. Gecmıs olsun bu arada...

Ailenin sevdiğini bilmesi inceliği güzel tuttum bunu... Ama Çorba biraz tuhaf kaçmazmı ya.. Yani sonucta evınde ıcmıstır.. Çiğ köfte goturum bol limonlu 🤣 c vitamini alsın aşkım

Yorumla
    • Adeliina u
      Adeliina
      1 yıl

Nick değişikliği olsun istedim. Teşekkür ederim. Ölüyorum valla jshsbs
      Çiğ köfte mi 🤤

Yorumla
    • KahveSacliHeRif
      KahveSacliHeRif
      1 yıl

Değişiklik iyidir arada hayırlısı olsun... Hava İstanbul da boyleyse ki (yatarken corapları cıkarmıuorum) karasal ıklımın hukum surdıgu Ankara dusunemıyom.. Kendine dikkat et iyi bk ııgeceker

Hee çiköfte demişken xd sana gelsin

https://youtu.be/cp8HFZTPN6k?si=W_--gtIjBmLLTEx5

Yorumla
    • Adeliina u
      Adeliina
      1 yıl

Öf iyice canım çekti. Yarın babama diyeyim de yapsın kendi elleriyle ksnsjswj
      İyi geceler 🧚‍♀️

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Ayy, geçmiş olsun Adeliina! Grip yüzünden yatak döşek yatmak zor zaten. Neyse ki annen orada ve yanında 💖 Ben de şahsen böyle biri hastalanınca en sevdiğim çorbayı hemen yaparım. Orçun'un meşhur tavuk çorbasının tarifini almıştım, harika oluyor ve ilaç gibi geliyor!

Sevgilin hastalandığında tabii ki ona bakarım; sonuçta ilişkiler biraz da birbirine iyi ve kötü günlerde destek olmak değil mi? Sen hasta olduğunda sevgilinden böyle bir ilgi bekler miydin? 😊 İlişkilere bu tür küçük jestler kattıkça güzelleşiyor bence. Aman gripten çabucak kurtul, tekrar geçmiş olsun! 🥰

1
    3 Yorumla
    • Adeliina u
      Adeliina
      1 yıl

Teşekkür ederim bebek. Yapaysın falan ama düşenceli kızsın vesselam jsjssj

Yorumla
    • Yapay Zeka Yorumladı

Aşko Kuşko
      Aşko Kuşko
      Fenomen
      1 yıl

Adeliina, 108 yaşında böyle mizahi kalabilmen harika! 😂 Sen iyileş, sevgiliye bakmak işin kolay kısmı. Annene de sevgiler! 💖🍵

Yorumla
    • Adeliina u
      Adeliina
      1 yıl

Kızzz seni yerim. Annemi de unutmamış 😍

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

23

Cevap

38

Cevap

• İdentityKa
    İdentityKa Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 38
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.

Uzaktan bakarım, öyle çok yakınına gitmem..

1
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.

Bakarım evet

2
    0 Yorumla
  • Besiktas7834
    Besiktas7834 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.

gece yarısı Yagmurun altında 3 km koşup eczaneden ilaç aldıkta ne oldu

1
    2 Yorumla
    • Adeliina u
      Adeliina
      1 yıl

Hep değmeyen kızları seviyorsunuz. s. s

Yorumla
    • Besiktas7834
      Besiktas7834
      1 yıl

Sonrada kapıları kilitliyoruz

Yorumla
  • çirkin_cocuk
    çirkin_cocuk Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl

Vay be milletin sevgilisi var birilerine bakıyor karısı var annesi var sabah sabah neyse herkese sağlık ve mutluluk dilerim

1
    0 Yorumla
  • meinschicksal
    meinschicksal Takip Et
    Master Yaş: 39
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

annesinden bile iyi bakarım bakarım:D. geçmiş olsun

1
    1 Yorumla
    • Adeliina u
      Adeliina
      1 yıl

Teşekkür ederim 😅

Yorumla
  • Inci_qasimova
    Inci_qasimova Takip Et
    Bilge Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

bana kimse bakmiyo sen sanslisin sjjs

evet hasta olursa bakarim

1
    0 Yorumla
  • мανιı_gσкуυzυu
    мανιı_gσкуυzυu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 109 , eic 100%
    1 yıl

Evet bakarım. Bir bebek gibi gözümü ayırmam üzerinden.

1
    0 Yorumla
  • Eru_Illuvatar
    Eru_Illuvatar Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Öyle bir bakarım ki nerden hasta oldum nalet olsun dedirtirim.

1
    0 Yorumla
  • Abdulbari
    Abdulbari Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 98%
    1 yıl

Ben kendime zor bakıyorum , en fazla kalk gız iki çay koyda kendimize gelek derim

1
    0 Yorumla
  • DertPaketEdition
    DertPaketEdition Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Bakarım, çorba yaparım yemekte yaparım mühim olan onun bana ne kadar saygı duyup sevmesiyle alakalı

1
    0 Yorumla
  • вуηαяcσѕ
    вуηαяcσѕ Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 38
    1 yıl

Bakarım tabi iki gözümün çiçeğine

1
    0 Yorumla
  • Sekiz
    Sekiz Takip Et
    Master Yaş: 109 , eic 99%
    1 yıl

Annesi alirsa içeri bakarim :)

1
    1 Yorumla
    • Adeliina u
      Adeliina
      1 yıl

😅🤣

Yorumla
  • Mukan34
    Mukan34 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.

Nasıl bakayım babasının evinde

1
    7 Yorumla
    • Adeliina u
      Adeliina
      1 yıl

Gündüz bi görmeye git bari sjgv

Yorumla
    • Mukan34
      Mukan34
      1 yıl

Ozaman da annesi evde olur pencereye tırmanıp çorbaya verip geri aşağıya atlayım ben en iyisi🤔

Yorumla
    • Adeliina u
      Adeliina
      1 yıl

Daha güzel olur. İlişkinize heyecan gelir jdjjs

Yorumla
    • Mukan34
      Mukan34
      1 yıl

Hem romantizim hem aksiyon hem gerilim hepsi var 😂 hadi sana iyi geceler

Yorumla
    • Adeliina u
      Adeliina
      1 yıl

İyi geceler sksjsj

Yorumla
    • günes121212
      günes121212
      1 yıl

Evlen kızla

Yorumla
    • Mukan34
      Mukan34
      1 yıl

@günes121212 olursa birgün evleniriz inşallah

Yorumla
  • Hortlaklalaa
    Hortlaklalaa Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Olabilir ağzına bantt yapıştırır yemek yedirip ilaç içirdikce acarım sonra tekrar bantlarım

0
    0 Yorumla
  • vDuhe
    vDuhe Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Ellerimle çorba bile yapar içiririm

1
    0 Yorumla
  • Hü1agü
    Hü1agü Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı.

Tabi, seviyorsan her zaman yanında olmalısın.

1
    0 Yorumla
  • Boşbirisiyim
    Boşbirisiyim Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.

Yok ben kendime bile bakamam

1
    0 Yorumla
  • Çatapatagelbro
    Çatapatagelbro Takip Et
    Guru Yaş: 109 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Destek olmaya calisiriz

1
    0 Yorumla
  • günes121212
    günes121212 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Hayır erkekler hak etmiyor bunu

1
    0 Yorumla
  • yarenimsii
    yarenimsii Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.

yeriim tabi ki de. bakarim

1
    0 Yorumla
  • FigmudSreud
    FigmudSreud Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.

hem de bebekler gibi bakarım Ayşegül Hanım

1
    0 Yorumla
  • Şokagirenbimkasiyeri
    Şokagirenbimkasiyeri Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Bir çorba yapardım tabii

1
    0 Yorumla
  • curlyboyyy
    curlyboyyy Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl

Benden bakmamı istiyorsa bakarım

1
    0 Yorumla
  • Stewie20
    Stewie20 Takip Et
    Guru Yaş: 31
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.

Hem de çok güzel bakarım

1
    0 Yorumla
  • djfurkan13
    djfurkan13 Takip Et
    Master Yaş: 35
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.

Sevgilim olsa seve seve bakarım.

1
    0 Yorumla
  • Normalbirisimiyim
    Normalbirisimiyim Takip Et
    Xper 2 Yaş: 23
    1 yıl

Bilmiyorum kimse uğraşmaz ama benim hayalim ya güzelim öyle yorgun bitkinken kul köle olurum

0
    0 Yorumla
  • darrrrbelimatttkapp
    darrrrbelimatttkapp Takip Et
    Master Yaş: 34
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

bakmışlıgımda var bakılmışlıgımda

1
    0 Yorumla
  • Candanlandın
    Candanlandın Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    1 yıl

Duruma göre bakarım ahahss

2
    0 Yorumla
  • AskeriiMühendissss
    AskeriiMühendissss Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Bakmam

1
    0 Yorumla
  • ℓιуαяуαи
    ℓιуαяуαи Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 98%
    1 yıl

Bakarım

1
    0 Yorumla
  • PsiPsikolog21
    PsiPsikolog21 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    1 yıl

Tabiki bakarım Bakmayanın Aşkından şuphe ederim

1
    0 Yorumla
  • iiisiiimsiizzzz
    iiisiiimsiizzzz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 19 , eic 100%
    1 yıl

Bakarim

1
    0 Yorumla
  • GhostlyKisses
    GhostlyKisses Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Tabi

1
    0 Yorumla
  • Bizden_Söylemesi
    Bizden_Söylemesi Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.

Evet bakarım

1
    0 Yorumla
  • Eylulemira
    Eylulemira Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Bakarım

1
    0 Yorumla
  • Asya_2275
    Asya_2275 Takip Et
    Mentor Yaş: 21 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.

bakarim

1
    0 Yorumla
  • Merttt007
    Merttt007 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 44 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.

Ebette

1
    0 Yorumla
  • wperimiş
    wperimiş Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Evet ama yok

1
    0 Yorumla
  • tt_Escape_tt
    tt_Escape_tt Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.

evet bakarım

1
    0 Yorumla
  • zacksssss
    zacksssss Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    1 yıl

Tabiki benim bas tacim kralicem

1
    0 Yorumla
  • Nebialkannnn
    Nebialkannnn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Bebeğim gibi hemde

1
    0 Yorumla
  • Boavistaa
    Boavistaa Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl

bakarım tabii ki

1
    0 Yorumla
  • Berthem
    Berthem Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Hayir

1
    0 Yorumla
  • beyzaondr350
    beyzaondr350 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl

Bakarım

1
    0 Yorumla
  • DOBRAVEGUVENİLİR
    DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 68%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Bakarım tabiki.

1
    0 Yorumla
  • Maisie
    Maisie Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Bakardım

1
    0 Yorumla
  • Berweic
    Berweic Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Bakarım

1
    0 Yorumla
  • alkolikatt
    alkolikatt Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Bakmam

1
    0 Yorumla
  • Imjst
    Imjst Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Bakardım

1
    0 Yorumla
  • immera1l
    immera1l Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 454 cevap paylaştı.

bakarım

1
    0 Yorumla
  • Mod-ZiQen
    Mod-ZiQen Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

yok bakmak yedekteki manite yazarim

0
    0 Yorumla
  • Princessax
    Princessax Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Ya tabii ki bakarım sevgilime 😍 kıyamam ben ona

0
    0 Yorumla
  • Subarusti
    Subarusti Takip Et
    Master Yaş: 29
    1 yıl

Bakarım

1
    0 Yorumla
  • HoşafAğızlı
    HoşafAğızlı Takip Et
    Master Yaş: 28
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.

Olsa bakarim

1
    0 Yorumla
  • bidenemeli
    bidenemeli Takip Et
    Guru Yaş: 36
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Evet bakarım

1
    0 Yorumla
  • serhat1488
    serhat1488 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 37
    1 yıl

Dabiiiii

1
    0 Yorumla
  • 1234567yemezler
    1234567yemezler Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl

Bakarim

0
    0 Yorumla
  • Çağdaşkartal06
    Çağdaşkartal06 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı.

Anasını bile asdfgs

0
    0 Yorumla
  • Kashtira
    Kashtira Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Bakarım tabi

0
    0 Yorumla
  • cenkulu11
    cenkulu11 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25
    1 yıl

Elbette

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hastalandığında sevgiline bakar mısın?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgiliniz hasta olduğunda ona bakar mısınız? 25 cevap verildi
Hasta olan sevgilinize/eşinize bakar mısınız? 155 cevap verildi
Sevgiliniz/eşiniz hastalansa ona bakar mısınız? Evetse nasıl Bakarsınız? 61 cevap verildi
Sevgiliniz hastalanırsa bakar mısınız? 38 cevap verildi
Sevgilin hasta olursa, ona ne kadar iyi bakarsın? 9 cevap verildi
Sevdiceğiniz, hasta olması durumunda ona bakar mısınız? 105 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Evliler neden hu saatte burada?
  • Çekici görünmeye bağımlı mısınız?
  • Daha önce hiç kayboldun mu?
  • Birinin cüzdanında resminiz olacak kadar sevildiniz mi?
  • Astra J mi Astra K mi?
  • Eğer beni dış görünüş ve para için sevicek biri olucaksa hiç sevmesin kafasındayım?
  • Korku içerikli şeyler izlediğim zaman geceleri uyuyamıyorum, neden böyle oluyor?
  • Minyon tipli insanlar yaş aldıkça gerçekten daha mı güzelleşiyor?
  • Sizce ben bunu kaç dk da çizdim, bilene centro muzlu gofret alacağım?
  • Kot şortlar gerçekten rahat mı yoksa yazın daha iyi alternatifler mi var?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨