İnstada kaydetlerde gezerken bu videoyu gördüm bir baktım sevgilim beğenmiş artı onu öperken kafasını falan da çevirdi, rüya gördüm bir kız vardı kız sevgilime bakıyordu anlattım bu rüyayı kızın fiziksel özelliğini falan gözlüklü muydu dedi sonra da ne hikmetse takip ettiği bir gözlüklü kız vardı takipten çıkarmış ayrılacağım kesinlikle kendisi asker o yüzden izin gününü bekliyorum görev başında bir insana o kötülüğü yapamam ne kadar bana saygsizlik yapsa da
Sevgiliniz bu tarz gönderi beğense ilişkiye devam eder misiniz?
Ayrılacağım zaten aklında başkasi olan adamla devam edemem maalesef bir de ailelerle tanışacaktik cidden insanın kalbi temiz olunca hissediyor rüyamda da gördüm buna benzer bir şeyi zaten beni kaybettikten sonra kıymetimi anlıyorlards çok geç kalıyorlar ben kendi yolums gitmiş oluyorum
Rüya da kız vardı fiziksel özelliğini falan anlattım birde rüyayı okulda gördüm ve ne hikmetse sevdiği kızla aynı siniftaymis kızın fiziksel özelliğini anlattım gözlüklü muydu dedi sonra da gözlüklü bir kızi takip ediyordu takipten çıkarmış bir de buluştugumuzda yanağını opecektim kafasını çevirdi kaç defa neymiş dudağımda ruj varmış da o yüzden çevirmiş yüzünü
Ayrılacağım zaten de işte karakter gereği gelmesini bekliyorum var ya en çokta ne gücüme gidiyor biliyor musunuz bir kere bile maddi yük olmadım bir kaç kere borç aldım onları da vereceğim geldiğinde zaten sonra hayatımdan çıkaracağım konuşup ben çizgimi bozmayacagim ama insna üzülüyor biliyor musunuz kaç ay vermişim maden unutmadın vaktimi almasaydin
Ben vereceğim o almaz ama benim karakterim bu yolumu ayiracagim adamın borcuylw neden yaşayayım bir lira da olsa ailemden böyle gördüm böyle yetiştirdim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yap gitsin ne alakası var görevlde felan görev de olup ta içki Esat kullan asker var
Yapmam sonra hatasını anlamaz benim onu sadece terketmek için terk ettiğimi düşünür
Düşünsün seni aldat miş sen hala iyilikler yapmanın derdindesin sjakksnxn
Karakterim geregi bir normum var o terbiyesizlik yaptı diye bende yaparsam farkım kalır mı o zaten karmasini yaşar
Valla şahsen senin sevgilin ben olsam senin gibi birisini asla bırakmak istemem ya ne diyim sen bilirsin
Ayrılacağım zaten aklında başkasi olan adamla devam edemem maalesef bir de ailelerle tanışacaktik cidden insanın kalbi temiz olunca hissediyor rüyamda da gördüm buna benzer bir şeyi zaten beni kaybettikten sonra kıymetimi anlıyorlards çok geç kalıyorlar ben kendi yolums gitmiş oluyorum
Bende senin gibiyim bir şey olsa direk rüyamda görüyorum hiçbir şeyden haberim olmsa bile shjsjs sen kendi yolunu çiz
Rüya da kız vardı fiziksel özelliğini falan anlattım birde rüyayı okulda gördüm ve ne hikmetse sevdiği kızla aynı siniftaymis kızın fiziksel özelliğini anlattım gözlüklü muydu dedi sonra da gözlüklü bir kızi takip ediyordu takipten çıkarmış bir de buluştugumuzda yanağını opecektim kafasını çevirdi kaç defa neymiş dudağımda ruj varmış da o yüzden çevirmiş yüzünü
Ayrıl sen o seni hak etmiyor valla bak
Ayrılacağım zaten de işte karakter gereği gelmesini bekliyorum var ya en çokta ne gücüme gidiyor biliyor musunuz bir kere bile maddi yük olmadım bir kaç kere borç aldım onları da vereceğim geldiğinde zaten sonra hayatımdan çıkaracağım konuşup ben çizgimi bozmayacagim ama insna üzülüyor biliyor musunuz kaç ay vermişim maden unutmadın vaktimi almasaydin
Ya borcun ne kadar ki yani çalışıyor musun
70 TL falan ona borcum
Hayır öğrenciyim staj paramdan veririm
Şaka mı yapıyorsun 70 TL ne ya Allah aşkına bdnsjs kusura bakma ama bişey diycem seviyor mudun onu yanu
Ya valla içim cız etti ya yemin ederim ki öğrenci adamın parası alınır mı ya
Ben vereceğim o almaz ama benim karakterim bu yolumu ayiracagim adamın borcuylw neden yaşayayım bir lira da olsa ailemden böyle gördüm böyle yetiştirdim
Yemin ederim ki sen aynı bana benziyorsun valla bak dudind nasıl istiyorsan öyle yap bence sen haklısın sonuçta
İnsanın canı acıyor o gün öperken kafasını çevirdi ya o zaman bir şeyleri farkettim insan ruj vardı diye kafasını mi çevirir
Yani haklısın sen çokta kasma ya okuluna bak devam et yani dönerse de red et ne diyim
Zaten sildigim insanı hayatıma almam yeniden ama bilmiyorum seviyormuş gibi davranması ve benimde buna kanmam üzdü beni
Sizinde başınızı şişirmis gibi oldum kusura bakmayın lütfen
Yok olur mu öyle şey valla kulak verekek dinliyorum
Mesaj atmış ama bakmak bile gelmiyor içimden o videoyu beğenmesi ben öperken kafasını çevirmesi falan geliyor aklıma bakmak istemiyorum mesajına da
Bakma ya boş ver valla hiç takma hatta
Sen bana burdan yazma istersen mesaj sen bilirsin tabi
Sorardım hayırdır diye
Sorsam da söylemez bence bu gönderi dışında bazı hareketlerini yakaladım
Ayrıl net
Rüya falan gördüm öperken kafasını falan çevirdi kaç defa
Bunları düşünme yaa ayrıl kalbini dinle tekrar yazar zaten emin ol o zaman kararını ber
1 yıllık ilişkiydi artı ailerle tanışacaktik izne geldiğinde
Şüphe varsa ayrıl
o zamana bakariz