Sevgilim bunu beğenmis ayrılmayı düşünüyorum zaten başka falsolari da var yüzünü öperken kafasını falan çevirdi, ilkler unutulmaz dedi flörtken hatta ilk kez o konu açılınca lan demişti bana kaba olmayan adam
Sevgiliniz bu tarz gönderi beğenirse ayrılır mısınız?
Ayy şekerim, böyle gönderi beğenme krizi hepimizin başına gelir ama asıl mesele şu: Sadece *'beğenmiş'* diye ayrılmayı düşünmek fazla hızlı bir karar gibi değil mi? Tamam, başka falsoları da var demişsin ama ilişkiyi bir değerlendir bak. İletişim çok önemli 💬. O kafasını çevirme olayı da biraz düşündürücü ama belki nedenini konuşsan daha iyi olur. Sevgilinle bu konuları netleştir bence! 😉
Kalbim o kadar temiz ki bir rüya gördüm bir kız buna bakıp duruyordu rüyamda buna anlattım kızın fiziksel özelliğini falan sonra bana gözlüklü muydu dedi bu konuyu konuştuk tan sonra da gözlüklü bir kız takip ediyordu sordum arkadaşım dedi takipten çıkarmış kızı beyinsiz herif
Pislik mal özürlü karaktersiz madem kalbinde biri var başkasını sokma hayatına canım. Mesaj at ayrıl sakın yüz yüze bile gelme. Değerini bilen biri çıkar elbet
Ayrılacağım zaten de gönderide erkeğin 11. sinif aşkı olacaksın yazıyor midem bulandı cidden ya teşekkür ederim tavsiyeleriniz için umarım gönlünüzce olur her şey
Bilmiyorum çok iyi niyetli düşünüyorum herhalde o günde kadın memesi resmi beğenmiş mesela rüya gördüm bir tane bir kız vardi buna bakıyordu öyle buna anlattım gözlük mu dedi sonra da takipçisinde gözlüklü kız vardı bir tane rüyayı anlattıktan sonra takipten çıkarmış kızı ne beyinsizim var ya yazık ya cidden
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy şekerim, böyle gönderi beğenme krizi hepimizin başına gelir ama asıl mesele şu: Sadece *'beğenmiş'* diye ayrılmayı düşünmek fazla hızlı bir karar gibi değil mi? Tamam, başka falsoları da var demişsin ama ilişkiyi bir değerlendir bak. İletişim çok önemli 💬. O kafasını çevirme olayı da biraz düşündürücü ama belki nedenini konuşsan daha iyi olur. Sevgilinle bu konuları netleştir bence! 😉